Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

 

Mitä jos et tänä jouluna antaisikaan lahjaksi kirjaa? Mitä jos antaisitkin tuhat?

Olen kuulunut äänikirjapalvelu BookBeatin käyttäjiin jo 1,5 vuotta ja ehtinyt siinä ajassa ahmia monen monta kirjaa. Palvelu on tehnyt ratikkamatkoista, yksin ulkoilusta, lennoista ja siivouspäivistä astetta mukavampia. Onpa se uniajastimen ansiosta toiminut välillä hyvänä nukahduttajanakin.

Homma toimii siis samalla tavalla kuin Spotify tai Netflix: 16,90 euron kuukausimaksulla pääset käsiksi tuhansiin ääni- ja e-kirjoihin. Uusia kirjoja päivittyy BookBeatiin jatkuvasti ja palvelua on mahdollista käyttää viidellä laitteella. Mikäli et ole vielä kokeillut BookBeatia, pääset nyt blogini lukijana testaamaan palvelua 1kk:n ajan ilmaiseksi (norm 2vk). Ilmainen kokeilujakso on voimassa 28.2 asti.

BookBeat on tänä jouluna paketoinut valmiita, aineettomia lahjoja, joista on helppo valita omalle läheiselleen se sopivin vaihtoehto. Lahjakortteja on kolmea eri pituutta: 1kk, 3kk ja 6kk. Mitä pidempi jakso – sitä enemmän alennusta!

 

 

♡ VIISI KIRJAA LUKULISTALLE ♡

 

Läsnäolon voima - Eckhart Tolle (7h 19min)

Aloitin tämän paljon ylistetyn kirjan Balilla reissatessani. Vakuutuin. Henkisistä ulottuvuuksista ja nykyhetken voimasta kertova menestysteos ei ole saavuttanut suurta suosiotaan turhaan. Kirjan avulla olen oppinut tarkastelemaan omaa käyttäytymistäni ja irtautumaan omista ajatuksiani. Läsnäolon voima ei ole kevyintä kuunneltavaa, mutta vaikeat asiat on saatu kuulostamaan kirjan sivuilla ymmärrettäviltä. Kirja vaatii silti keskittymistä - sitä todellista läsnäoloa.

 

Sydämenlyönneissä ikuisuus - Jan-Philip Sendker (9h 5min)

Tämä romaani löytyy ystäväni vinkkauksen ansiosta BookBeat-sovellukseni suosikeista, mutten ole vielä päässyt sen kimppuun. Alun perin Burmasta kotoisin oleva Tin Win on menestynyt juristi New Yorkissa. Eräänä päivänä Tin lähtee töihin, muttei koskaan saavu työpaikalleen. Muutamaa vuottamyöhemmin Julia-tytär löytää isänsä burmalaisnaiselle kirjoittaman rakkauskirjeen ja päättää lähteä etsimään isäänsä. Kehuttua kirjaa suositellaan omaa tietään etsiville ja kaukomaille havittelijoille!

 

Sinuhe egyptiläinen, osa I ja II - Mika Waltari (18h 32min + 20h 10min)

Kirjaklassikko vailla vertaa! Olin innoissani kun bongasin tämän kansainvälisesti menestyneen bestsellerin kaksiosaisena äänikirjana BookBeatin valikoimasta. En ole itse nimittäin vuosisadan kirjaksi nimettyä Sinuhe egyptilälistä vielä lukenut! Sinuhe on löytölapsi, joka kasvaa köyhän lääkärin poikana Thebassa. Hän valmistuu myös itse lääkäriksi ja toimii faaraon aivokirurgina. Sinuhen elämään mahtuu myrskyisiä vaiheita - rakkauksia ja pettymyksiä. Kirjassa hän palaa muistelemaan hullua nuoruuttaan. 

 

Jere - Aki Linnanahde (13h 30min)

Syksyn puhutuin kirja killuu tällä hetkellä BookBeatin luetuimmat -listan sijalla yksi. "I did it my way", sanoi Jere Karalahti. Kirja on Jeren tarina Tapulikaupungin lähiöstä urheilumaailman huipulle. Kiekkolegendan elämää varjostivat viihteellinen elämä ja päihderiippuvuus, mutta palo jääkiekkoon ei koskaan sammunut. Jere on tunnetun radiojuontajan esikoisteos!

 

Inhimillisiä Kohtaamisia - Maaret Kallio (7h 12min)

Maaret Kallion uusin teos pysäyttää mielemme olennaisen äärelle. Miten osaisimme kommunikoida ihmisten kanssa niin, että todella kohtaamme heidät? Inhimillisiä kohtaamisia pyrkii auttamaan meitä oman arkemme havainnoimisessa ja antaa välineitä siihen, miten voimme tulla paremmin kuulluksi omana itsenämme. Kirjassa sivutaan samoja aiheita kuin Tollen Läsnäolon voimassa!

 

 

Lahjakortteihin pääset tosiaan käsiksi täällä. Lahjakorttitilaus ei muutu automaattisesti jatkuvaksi tilaukseksi vaan tilaus päättyy, kun lahjakortin arvo loppuu. 

Ja mikäli et ole itse vielä aikaisemmin kokeillut BookBeatia, pääset blogini lukijana testaamaan palvelua veloituksetta kuukaudeksi täällä (norm 2vk). 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Pari tyyppiä on kysellyt edellisessä postauksessaakin mainitsemani thaikkumestan perään, joten ajattelin josko tälle suotaisiin ihan oma postauksensa. Nappasinkin kamerani mukaan viime visiitillä.

Thai Street Food ilmestyi mun Balin reissun aikana meidän toimiston kanssa samalle kadulle Sörnäisiin. Ilo oli irti kun ravintolan ohi ensimmäisen kerran tallustin. Kivat lounaspaikat ovat aina tervetulleita - erityisesti tälle alueelle! 

Rento ravintola tarjoaa freesiä thaimaalaista pahvilautasilta. Annoskoot ovat massiivisia ja ruoka suhteellisen tulista (saa myös miedompana pyydettäessä). Listalta hyväksi todettuja ovat ainakin Red curry, Pad Thai ja Papaya Salad. Lämmin suositus!

Psst. Thai Street Food löytyy myös Porvoosta ja Turusta. Ja Woltista! :D

 

 

Lindex coat

&Other Stories knit

Gina Tricot jeans

Vagabond shoes

Chloé bag

 

 

Ps. asukuvat ja lounas samassa postauksessa. Tästähän tulee ihan vanhat hyvät blogiajat mieleen kun samasta postauksesta löytyi iisisti asu, treenipäiväkirja, vaateostokset ja lounasresepti :D

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Nelly boots here* // Nelly faux fur here*

 

Moi tyypit, mitä kuuluu?

Terveisiä kotitoimistosta! Päätettiin tänään poikaystävän kanssa jäädä kotiin tekemään hommia. Oli ihana istua pöydän ääressä kun auringonvalo tulvi sälekaihtimien lomasta keittiöön. Miten IHANA keli!

Olen tänään väsäillyt viikkoraporttia, suunnitellut paria tapahtumaa ensi vuodelle, viimeistellyt tarjouksia ja etsinyt inspiraatiokuvia tammikuussa pidettäviin kuvauksiin. Juuso sen sijaan rustailee viimeisiä lauseita graduunsa. Mä en pitänyt viime vuonna mitään valmistujaisia, mutta suunniteltiin, että korjataan asia ensi vuonna. Pidetään yhteispirskeet sitten kun molempien koulut on taputeltu loppuun - jee!

Puolen päivän maissa pidettiin kuvaukset Patrickin kanssa täällä meillä himassa. Vähän erilaista matskua luvassa - lopputulos suoraan sanottuna jännittää! Kuvauksien jälkeen käytiin meidän lähelle avatussa uudessa thaikussa lounaalla. Montahan kertaa olen syönyt lounasta täällä joulukuun aikana?! :D

Hetki aikaa sykkiä hommia ennen treenien alkua! Illalla mennään vielä siskon ja Ellin kanssa Viiniä ja Venyttelyä -tapahtumaan Allas Sea Poolille! Kivaa iltaa kaikille!

 

Peak Performance knit

& Other Stories knit

Lindex knit // Nelly/Cheap Monday jeans

Gina Tricot shirt & accessories

Thomas Sabo jewellery

*adlink

 

xx Sara

Share

Pages