Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Åren aurinkoinen laakso, joogatunteja gurun opastuksella sekä upein vuoristomökki, jossa olen koskaan yöpynyt. Omaa kokkia unohtamatta! Kuulostaa miltei liian täydelliseltä ollakseen totta.

Majaillaan parhaillaan Peak Performancen kanssa heidän synnyinkaupungissaan Åressa ja yövytään vieläpä merkin omassa vuoristomökissä. Paikalla on jengiä kaikista Pohjoismaista, ja mukaan mahtuu myös tällä hetkellä Tukholmassa asustava, ihan mieletön joogaopettaja Shay Peretz (joka huom uskaltautui eilen ensimmäistä kertaa ikinä rinteeseen!).

En tiedä milloin viimeksi olo olisi ollut niin raukea kuin eilisen laskupäivän + kahden tunnin joogasession jälkeen. Vielä kun sai vatsan täyteen viereisestä järvestä ongittua lohta ja perunamuussia, olin kirjaimellisesti nukahtaa illallispöytään. Ah, täällä viihtyisi vaikka kuukauden. Tai kolme.

 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Annika kysyi meitä duunikeikkansa tiimoilta viettämään tyttöjen iltaa Radisson Blu Seasideen. En oikein tiennyt mikä oli homman nimi kun työhuoneelta perjantai-iltapäivänä lähdin kohti Ruoholahtea. Noh, pian selvisi, että paras mahdollinen meininki.

Hotellilla odotti aamutakit, kasvonaamiot ja kylmä shampanja. YAY! 

Suussasulavan illallisen, hyvien keskustelujen ja kaiken sen nauramisen jälkeen fiilis on vähintäänkin onnellinen. Ihanaa kun mulla on teidät elämässäni!! <3 Kiitos mielettömästä irtiotosta, oli mahtavaa olla mukana :)

 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Talviaika menee pukeutumisen osalta enemmän tai vähemmän inspiraatiopimennossa. Useimpina päivinä tuntuu, että on se ja sama mitä sinne talvitakin alle puen. Kunhan on lämmintä. Ja tämä talvi on ollut eronnut edeltäjistään vielä vahvemmin: asuja on tullut kuvattua ihan ennätyksellisen vähän. Vähemmän kuin yhtenäkään aikaisempana talvena.

Nyt viimeisten viikkojen aikana olen alkanut heräämään kevääseen. Innostunut kevätmuodista, erilaisten yhdistelmien kokeilusta ja vanhoista kunnon asukuvista. Hitsi vie, että olenkin kaivannut erilaisia asuja. Tuntuu kun olisin saanut kadoksissa olleen puolen itsestäni takaisin. Suorastaan janoan pukeutumisinspiraatiota ja uusia yhdistemiä!

Päällä ei ollut tänään sitä perinteisintä oversized neuletta, vaan jotain vähän muuta. Jotain Samsoen ystiksistä bongattua! ;)

Ps. nahkatakkikausi korkattu!

 

Pictures: Kaisa Turunen // edit: me

 

Gina Tricot top

Samsoe & Samsoe shirt

Ray Ban sunnies

&Other Stories jeans

Vagabond shoes

Chanel bag

 

xx Sara

Share

Pages