Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Viikon käytetyimmät: 

Punaiset, teräväkärkiset tekonahkabuutsit ja puffer-takki. Kengät ovat niin hyvät jalassa, että niillä on kävelty ties kuinka monta kilometriä ja klassinen oversized toppatakki nyt vaan toimii vuodesta toiseen! Olipa matka sitten salille tai toimistolle, tarttuu tämä takkimalli miltei aina ensimmäisenä käteen naulakolta.

En tiedä olenko koskaan omistanut punaisia nilkkureita, etenkään tekonahkaisia sellaisia. Värejä pursuava syysmuoti on saanut meikäläisenkin kokeilemaan vähän räikeämpiä juttuja, ja hyvä niin. Vaihtelu virkistää! Kyseiset buutsit vaan tuntuvat sopivan joka asuun, vaikka väriltään kirkkaanpunaiset ovatkin. Eniten olen käyttänyt niitä tämän postauksen nilkkapituisten farkkujen sekä hieman käärittyjen mom jeansien kanssa.

 

Pictures: Svante Gullichsen

Nly puffer jacket here*

Nly shoes here*

Gina Tricot jeans

Bik Bok sweater

*adlink

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Meidän perheeseen on tulossa joulukuussa vauva (ei minulle, vaan veljelleni :D) ja viikonloppuna yllätettiin tämän pienokaisen ihana ihana äiti!

En ole koskaan ollut Baby Shower -kutsuilla eikä näitä viime viikonloppusiakaan ihan perinteisiksi kai voi sanoa. Päätettiin nimittäin toisen lapsen kohdalla jättää vaippakakut ja överikoristelut suosiolla pois ja keskittyä yhdessäoloon ja kivaan tekemiseen. 

Ensimmäiseksi käytiin eräässä kampaamossa harjoittelemassa kivoja arkikampauksia, joita minäkin pääsin uudella tukallani testailemaan (jes!). Hullaripiipahduksen kautta suunnattiin lounaalle The Cockiin, jossa arvuuteltiin äidin vatsan ympärysmittaa ja vauvan syntymäpäivää.

Seuraavaksi suunnattiin kakkubuffaan ja sieltä shoppailemaan (ei halvin reissu tämä jälkimmäinen). Alkuillasta meitä odotti Fear Factoryn K-18 pakohuone Erottajalla. Todellista baby shower -materiaalia, haha. Mutta tämä oli meidän sankarin toive, hän kun on konkari näissä jutuissa. 

Pakohuone-elämys on Fear Factoryn huoneissa viety aivan nextille levelille. Mukana on kauhumusiikkia ja näyttelijöitä. En tiedä olenko koskaan pelännyt tai säikkynyt näin paljoa, olin todella vähällä luovuttaa koko pelin. Tärisin kauttaaltaan siinä vaiheessa kun minut kiinnitettiin verisessä pakkopaidassa sähkötuoliin ja suljettiin omaan huoneeseen!! Mutta näin jälkeenpäin sanottakoon, että hitto miten siisti kokemus!

K-18 pakohuoneen jälkimainingeissa suunnattiin vielä porukalla pitsalle tyhjentämään ajatuksia :D Huippu päivä!

 

The Cockin bowlit lounaaksi!

The one and only, Kakkugalleria!

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Oltiin kiinnittämässä tuuhennoksia klassikkopolkkaani, kun kampaajani Simo keksi josko ei leikattaisikaan pidennyksiä. Mitä jos eleltäisiinkin hetken aikaa pitkällä tukalla?

Sormenpäitä alkoi nipistelemään. Kolme vuotta samalla hiusmallilla, kieltämättä vaihtelu voisi virkistää? Aloin haaveilemaan kampauksista. Pitkistä ponnareista, leteistä ja kiharoista, joita en ollut saanut tehtyä lyhyeen tukkaani vuosiin - ääk! Hitto vie, mennään pitkällä sitten!

Ja tässä sitä nyt ollaan, kaksi päivää kiharoita takana. Aika mieletöntä. Saa nähdä kauan tässä viihtyy! :)

 

 

Nly shoes here*

Nly jeans here*

Gina Tricot coat

Soft goat knit

Gucci belt

Chloé bag

Thomas Sabo necklace

*adlink

 

 

xx Sara

Share

Pages