Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Tästä ei ole kauaakaan kun sanoin ääneen, että olisipa kiva lähteä kunnolla ulos. Pukeutua näyttävään mekkoon ja tanssia jalat kipeiksi. Toiveeseen vastattiin. Ulkona todella oltiin ja jorattiin muuten niin rankasti, että kengätkin hajosivat :D

Illan kruunasi Alesson yksityiskeikka ja fan-moment Skamin Williamin kanssa!! Jonkinasteisena saavutuksena voidaan pitää myös sitä, etten missään vaiheessa iltaa törmännyt shampanjalasitorniin. Pelotti joka kerta kun kävelin ohi (erityisesti loppuillasta)!!

Kiitos mahtavista kekkereistä Daniel Wellingtonille!

 

 

// Thank you Daniel Wellington team for this mad night!! 

 

xx Sara

Share
Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Kaksi päivää Tukholmassa on mennyt hujauksessa Daniel Wellingtonin kanssa. Ollaan päästy nauttimaan mitä ihanimmista syyskeleistä ja tapaamaan ihan mahtavia tyyppejä!

Eilen syötiin lounasta Mr French nimisessä ravintolassa Gamla Stanissa ja juotiin iltapäiväkahvit Daniel Wellingtonin pääkonttorilla (vitsi mikä unelmatoimisto!!). Ilta jorattiin Alesson tahtiin, mikä kieltämättä tuntuu (ja näkyy) näin seuraavana päivänä, haha.

Tällä reissulla kaikki on huomioitu ja stailattu ihan viimeistä yksityiskohtaa myöten. Ja kyse ei ole vielä mistään ihan pienestä pressireissusta, meitä kun on hotellissa yhteensä 120 ulkomaista vierasta. Voin vaan kuvitella kuinka paljon suunnittelua tämän on vaatinut. Ihan mieletöntä!

Nyt kentälle ja kotiin! Kuullaan!

 

brändätyt jääpalat!?!

huomenta

coffee o' clock

etsitään ravintolaa, joka itse asiassa näkyy tässä kuvan taustalla :D

saippuakuplia lounaalla, no miksipäs ei!

voisko meidänkin toimistolla olla tällainen terassi?

Tokyo bowlit lounaaksi

kunnon unelmakonttori!

let's fika!

 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kuvaukset kaupallisessa yhteistyössä Nellyn kanssa

 

Nellyn kampanja, jota viime viikolla kuvailtiin, lanseerattiin tänään, ihan muutama hassu minuutti sitten! ÄÄÄÄ! Tuntuu niin hullulta nähdä oma nassu näin tutun verkkokaupan etusivulla!!

Vaikka kameran edessä tuleekin harva se päivä heiluttua, on sitä mahdotonta verrata asiakkaan toteuttamiin kampanjakuvauksiin. Yleensä, vaikka kampanjasta olisikin kyse, se olen minä, joka päättää kuvien sisällön aina stailauksesta miljööhön ja tunnelmaan. Tällä kertaa astuttiinkin kameran eteen valmiisiin puitteisiin, valmiissa meikissä ja asussa. 

Kuvaukset toteutettiin Holidayssa  ja Groteskissa. Molemmat ravintolat kuuluvat sisustuksiltaan (ja ruokalistoiltaan!) Helsingin suosikkeihini. Tykkään ihan hurjan paljon kampanjan ilmeestä. Boss lady-fiilis, mimmit ja koko tiimi - täyttä kultaa!

Kampanjaa pääset katselemaan täällä.

 

Pictures: Julius Konttinen // edit by me

 

Kaikki postauksen vaatteet löytyvät täältä

 

xx Sara

Share
Ladataan...

Pages