Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Aurinkoa, surffia, hyvää ruokaa, hauskoja taksikuskeja ja iltapäiväkylpy. Tänään oli hyvä päivä!

Huomenna lähdetään kukonlaulun aikaan Nusa Lembonganille. Olen kullut niin paljon hyvää tästä paikasta - pelkkiä ylistyssanoja! Sormet ristiin, että vältyttäisiin huomenna rankkasateilta. Tai ainakin pitkiltä sellaisilta!

Pssst. Nämä kuvat on napattu Seminyakin Nalu Bowlsin ja Shelter-ravintolan kompleksista. Jättimäinen suositus kaikille Seminyakin päädyssä majaileville!

 

 

 

Topshop t-shirt here*

Levis shorts here

Brixton hat

&Other Stories belt

*adlink

 

xx Sara

Share
Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Aamupäivisin on lämmintä. Polttavaa jopa. Iltapäivän sadekuuro taas voi venyä kolmenkin tunnin pituiseksi, kuten esimerkiksi tänään kävi. 

Pisarat ja salaman välähdykset tulevat aina tiettyyn kellonaikaan, kuin tilauksesta. Ollaankin opittu jo ajoittamaan päiväohjelma sateen osalta: kahden maissa siirrytään lounaalle kera pelikorttien ja läppärien. Parin tunnin päästä voi jo huoletta pyörähtää parissa kaupassa. Ehkä käydä hieronnassa paluumatkalla villalle!

Iltapäiväsateista on tullut melkeinpä suosikkejani. Lämpötila ei laske, mutta polttava aurinko vaihtuu troppiseen suihkuun. Ilma on täynnä happea ja ulkona tuoksuu uskomattoman hyvältä. Lempeältä ja energiseltä samaan aikaan. Luontokin näyttää aavistuksen vehreämmältä, vaikken tiedä onko se enää edes mahdollista. 

Sateen iskiessä ihmiset hakeutuvat sisätiloihin kirjojen ja pelikorttien kanssa. Rantabaarin tuolien pehmukset kerätään yhteisvoimin suojaan ja työmaan duunarit istahtavat katoksen alle pidemmälle tupakkatauolle. Iltapäiväsade (tai ainakin rankin vaihe siitä) on päivän pakollinen lepohetki, jonka kaikki tuntuvat jakavan toisten ihmisten kanssa.

 

 

Herättiin tänään äidin ja siskon kanssa tavalliseen tapaan seiskan kieppeillä. Päätettiin kahden hektisemmän päivän jälkeen pitää kunnon löhöpäivä villalla. Ei yhtikäs mitään suunniteltua ohjelmaa, ja hyvä niin!

Kokki tuli meidän keittiöön valmistamaan aamiaista hieman ennen kahdeksaa - niin luksusta! Istuttiin villamme aamiaispöydässä toista tuntia. Aamupäivä vietettiin auringonpaisteessa altaalla nukkuen ja lehtiä pläräillen.

Iltapäiväsadetta pideltiin tällä kertaa Shelter-nimisesä ihanassa ravintolassa Seminyakissa. Tilattiin kasvisbowlit, pelattiin kasinoa ja juotiin kahvia. Tilattiin vielä lisää kevätrullia ja kurpitsaleipää. Makoiltiin sohvilla ilman kenkiä ja soitettiin facetime-puheluita kotiin. Yritettiin parhaamme mukaan imeä tätä leppoisan ulkoilmaravintolan toisessa kerroksessa vietettyä iltapäivähetkeä kaikilla mahdollisilla aisteilla.

Jossain vaiheessa sade lakkasi. Me siirryttiin jalkahoitoon ja illaksi vielä pitsalle.

Mikä päivä <3 

 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Päivän tauko balikuvista. Syy on hyvinkin yksinkertainen: kuvien lataus tökkii tänään sen verran rankasti, että mielenterveyteni alkaa olla uhattuna. Parempi siis vaan antaa olla ja mennä näillä luonnoksissa olleilla pari viikkoa vanhoilla asukuvilla! 

Tuntuupa muuten tämä syysasu hurjan inspiroivalta just nyt. Viimeiset pari viikkoa olen kuljeskellut lähinnä uikkarin ja farkkusortsin yhdistelmässä. Ja jättimäisissä (pahalta haisevissa) t-paitamekoissa. Ja niissä hautausmaalle pian joutavissa Birkenstockeissa...

Kun olo on kellon ympäri nahkea, tukka likainen ja ulkoinen olemus muutenkin kaikin puolin homeinen, alkaa sateisessa Tukholmassa napatut asukuvatkin näyttämään yllättävän kivoilta! Tai sitten se on vaan tuo lempitakkini, jota alkaa olla jo ikävä!

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

NLY faux fur here* (-25%)

NLY shoes here*

Gina Tricot jeans

Chloé bag

(*adlink)

 

Pssst. Black Week on täällä ja Nelly.com:lla tipahtelee tarjouksia pitkin viikkoa. Tänään kaikki NLY Trendin tuotteet (mm. tämän asun tekoturkki!) -25%!

 

 

xx Sara

Share

Pages