Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: KappAhl

 

Miltä kuulostaisi farkut, joiden valmistuksessa on käytetty vähemmän vettä ja jotka on valmistettu vastuullisesti kasvatetusta puuvillasta?  -Erittäin hyvältä!

Tiesittekö, että yksien farkkujen tekemiseen kuluu 11 000 litraa vettä? Kappahlin uunituoreessa Sustainable Denim -mallistossa veden kulutusta on vähennetty peräti 40% per farkkupari ja lisäksi denim on valmistettu vastuullisemmin kasvatetusta puuvillasta. 

Eikä ympäristöystävällisyys suinkaan ole se ainoa syy miksi kyseiseen farkkumallistoon niin kovasti ihastuin. Mallisto on nimittäin pullollaan eri värisiä ja eri mallisia farkkuja - tarjolla on vaikka mitä! On suoranainen ihme, ellei tästä mallistosta löydy niitä omalle vartalolleen täydellisiä farkkuja.

 

 

Pääsin yhteistyön tiimoilta valitsemaan omat suosikkini mallistosta ja sovittelujen jälkeen päädyin klassisen mustiin Emma -pillifarkkuihin sekä sinisiin bootcut-mallisiin Cindy-farkkuihin. Molemmat farkut tuntuvat päällä siis ihan käsittämättömän mukavilta! Denim on ihanan pehmeää ja joustavaa. Näitä ei malta riisua jalasta ollenkaan!

Klassisten pillifarkkujen ikikannattajana on ollut muuten kiva huomata, että nyt myös leveälahkeiset farkut ovat vihdoin ja viimein löytäneet tiensä säännölliseen arkikäyttöön (mutta huom, ainoastaan tennareihin yhdistettynä. Esim korolliset nilkkurit ja leveät lahkeet näyttävät vielä omaan tyyliini liian oudolta, liian "aikuiselta naiselta" :D). Muutaman vuoden takaisia mustia bootcut-farkkuja ja nyt näitä sinisiä on tullut käytettyä tämän vuoden puolella paljon. Kivaa vaihtelua!

 

Kummat farkut/tyyli miellyttää sinun silmääsi enemmän? :)

 

pictures: Liisa Kivi // edit by me

 

Pakko muuten vinkata vielä loppuun KappAhlin tuottamasta neljäosaisesta vastuullisempaan muotiin keskittyvästä Make It Feel Right -sarjasta, mikäli tällainen on mennyt ohi. Kyseessä on tosiaan inspiroiva minisarja, joka käsittelee ajankohtaista aihetta miten saada vaatteet tuntumaan oikeilta sekä itselle että maapallolle? Lyhyissä jaksoissa ammattilaiset jakavat vinkkejä vaatteiden eliniän pidentämiseen ja vastuullisemman vaatekaapin luomiseen!

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Kun kello on kahdeksan illalla, työhuoneen seinät tuntuu kaatuavan päälle, deadlinet häämöttää muutaman tunnin päässä ja jossain välissä pitäisi pakata aikaisin aamulla lähtevälle koneellekin, tulee tätä bungalowin viereistä palmupaikkaa väkisinkin ikävä. Ihan hetkeksi ainakin.

Suurin syy tämän hetkiseen ahdistukseen taitaa oikeasti olla se, että joku pitkäkyntinen naapuritoimistosta oli syönyt meikäläisen välipalan yhteisestä jääkaapista :D Pakko käydä lähikaupassa noukkimassa jotain (millään ei jaksaisi laskeutua kerroksi alemmas ja kävellä vielä 300 metriä ylämäkeä, ahhhh, laiskottaa). Noh, raitis ilmakin voi kyllä tehdä ihan hyvää. 

Nyt välipalareissun kautta täysillä takaisin hommiin! Kivaa iltaa tyypit!

 

swimsuit  Zalando (here*)

*adlink

 

xx Sara

Share
Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Tästä smoothiesta on tullut arkiaamiaispöydän suosikkini. Simppeli, nopea, ravitseva ja järisyttävän herkullinen. Ja mikä parasta: valmistukseen tarvittavat tuotteet löytyvät aina kotoa!

Maistakaa ja rakastukaa <3

 

Banaani-avokado-mustikkasmoothie

(1 iso annos tai 2 pienempää annosta)

 

1 banaani

1 avokado

150g pakastemustikoita

3 rkl Foodin maustamaton heraproteiini

n. 1-1,5 dl Alpro kookos-mantelijuoma

chian siemeniä

Sekoita kaikki aineksit blenderissä. Lisää pinnalle: kaakaonibsejä ja saksanpähkinöitä

 

 

// Favorite smoothie at the moment: 1 banana, 1 avocado, 150g frozen blueberries, 3 tbs protein powder, 1 dl coconut-almond drink, chia seeds + cocoa nibs & nuts. Yummy!

 

xx Sara

Share

Pages