Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Annika kysyi meitä duunikeikkansa tiimoilta viettämään tyttöjen iltaa Radisson Blu Seasideen. En oikein tiennyt mikä oli homman nimi kun työhuoneelta perjantai-iltapäivänä lähdin kohti Ruoholahtea. Noh, pian selvisi, että paras mahdollinen meininki.

Hotellilla odotti aamutakit, kasvonaamiot ja kylmä shampanja. YAY! 

Suussasulavan illallisen, hyvien keskustelujen ja kaiken sen nauramisen jälkeen fiilis on vähintäänkin onnellinen. Ihanaa kun mulla on teidät elämässäni!! <3 Kiitos mielettömästä irtiotosta, oli mahtavaa olla mukana :)

 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Talviaika menee pukeutumisen osalta enemmän tai vähemmän inspiraatiopimennossa. Useimpina päivinä tuntuu, että on se ja sama mitä sinne talvitakin alle puen. Kunhan on lämmintä. Ja tämä talvi on ollut eronnut edeltäjistään vielä vahvemmin: asuja on tullut kuvattua ihan ennätyksellisen vähän. Vähemmän kuin yhtenäkään aikaisempana talvena.

Nyt viimeisten viikkojen aikana olen alkanut heräämään kevääseen. Innostunut kevätmuodista, erilaisten yhdistelmien kokeilusta ja vanhoista kunnon asukuvista. Hitsi vie, että olenkin kaivannut erilaisia asuja. Tuntuu kun olisin saanut kadoksissa olleen puolen itsestäni takaisin. Suorastaan janoan pukeutumisinspiraatiota ja uusia yhdistemiä!

Päällä ei ollut tänään sitä perinteisintä oversized neuletta, vaan jotain vähän muuta. Jotain Samsoen ystiksistä bongattua! ;)

Ps. nahkatakkikausi korkattu!

 

Pictures: Kaisa Turunen // edit: me

 

Gina Tricot top

Samsoe & Samsoe shirt

Ray Ban sunnies

&Other Stories jeans

Vagabond shoes

Chanel bag

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Aamupalat. Voisin syödä pelkkiä aamupaloja pitkin päivää (ja aika usein syönkin...).

Blogi. Se alkoi 8 vuotta sitten puoliläpällä, täysin harmittomana harrastuksena, ja nyt siitä on kehittynyt minulle työ. Tämä keissi on opettanut, että hommiin ryhtyminen kannattaa aina. Koskaan ei tiedä, ellei aloita.

Cv. Päivitin juuri omani. Cv on myös sana jota yritän saada aina läpi Scrabblea pelatessamme, mutta sitä ei koskaan hyväksytä.

Dexter oli naapurimme kissan nimi kun olin ekalla luokalla. Ehkä siistein kissan nimi ikinä?!

Europe House - kovin kauppa ikinä. Tuhlasin kaikki rahani aina tänne. EH:n puhallettava tuoli löytyi niin itseltäni kuin 3310 puhelimeltani (Y)

Fiilistely. Tilanteiden maistelu ja hetkiin pysähtyminen. Parhautta.

Granola. Valmistin juuri jättimäisen lasipurkillisen. Pitääki puskea ohje tänne joku päivä!

Haastava. Nimittäin tämä aakkosjuttu. Enhän mä keksi näihin vaikeisiin kirjaimiin mitään :D

 

 

Innostuminen. Mitä olisikaan elämä ilman innostumista. Innostun joka päivä, ja useita kertoja! 

Jodel. Täysin koukussa tähän Skamista tuttuun applikaatioon!! Kiitos vaan Henriikka haha.

Kult on uusi lempinimeni. Kulta on ilmeisesti liian pitkä :D

Lumiukko. Legendaarinen tarina lapsuudesta kun tehtiin iso lumiukko äidin kanssa meidän pihalle. Halusin vielä käydä laittamassa jälkikäteen porkkanan sille nenään. Myöhemmin selvisi, että tuo porkkana oli isketty just sille korkeudelle, mille 80 senttinen nappula sen nyt ylettää laittamaan :D Siellä se patsasteli iloisena pihalla...

Mökki. Saunomista, pihapelejä, mustikoiden poimimista, lukuhetkiä riippukeinussa, nuotion tuoksua ja muurinpohjalettuja. Mökki-ikävä!

Nyhtislasagne. Poikaystäväni kokkasi tätä tänään ja huhhuijaa kuinka hyvää se oli! Onneksi isosta satsista riittää monelle päivälle.

Oma koti. Samaan aikaan olen innoissani ja vähän ahdistunut. Löytyisipä se täydellinen koti jo piaaaan.

 

 

Perpa oli nimeni mIRC:ssä ja IRC-Galleriassa. Kaikki kutsuivat minua tällä nimellä kotikaupungissani Kotkassa?!

Quattro Stagioni oli pitsa, joka tilattiin aina Jannin kanssa teininä. Perhekoossa, tietenkin. Samalla kun syötiin, soiteltiin pilapuheluita. Good old days!

Rax lukee omassa ystäväkirjassani lempiravintolan kohdalla :D Muistan edelleen kun tokalla luokalla mentiin Raxiin syömään. Oltiin pistetetty huulipunaakin.

Savonlinna. Yay, päästään pian kyläilemään tässä syntymäkaupungissani!

TFW. Vaikka vierailenkin täällä vain 4h viikossa (jos sitäkään) on paikasta tullut minulle kuin toinen koti. Sali on muuttanut ajatusmaailmaani ja tuonut rutkasti itseluottamusta ja positiivisuutta arkeeni. Se on aika hyvin salilta.

Uusi meikkivoide. Ostin tänään Alexan hehkuttaman Estée Lauderin Double Wearin! Innolla odotan miten tän kanssa käy!

Verkkarit. Mitä kuluneemmat, sen paremmat. Vaihdan verkkarit heti ensimmäisenä jalkaan kun tulen kotiin. 

 

 

Wolt. En muista enää millaista oli elämäni ennen Woltia...

Yatzy. Voi luoja kun ollaan koukussa tähän noppapeliin. Pelattiin aamiaisen yhteydessä ja kahvitauolla. Ja viime viikonloppuna viiteen asti aamulla...

Zalee. Sana, jota viljelin teininä. Erittäin cool.

Åre. Muutama hassu päivä ja päästään rinteeseen, YES!

Ässä mix hampparit aka värisuora. Hei vähänkö tekis mieli näitä just nyt!

Ötökkä. Tämä oli paras mihin Ö-kirjaimella pystyin. Vaikka mietin ihan tosissani. Ainakin viisi minuuttia. Ei liity millään lailla minuun eikä varmaan kehenkään muuhunkaan :D Kiitos ja anteeksi!

 

xx Sara

Share

Pages