Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Kun selviteltiin ennakkoon, että mitä kaikkea Montenegrossa kannattaa tehdä, nousi purjehtiminen esiin lähes kaikkialla. Päädyttiinkin vuokraamaan purjevene käyttöömme juhannusaatoksi. Vain meidän porukka ja miehistö.

Hurjan mukava brittipariskunta ja heidän kaksi rescuekoiraansa poimivat meidän rannasta perjantaina. Päivälle oli lupailtu kehnompaa keliä, mutta mitä vielä, pilvistä ei ollut tietoakaan. +27 ja pientä tuulta - täydellinen ilma purjehdukselle! 

Kierreltiin pitkin rantoja ja kuultiin tarinoita Montenegron historiasta. Välillä pysähdytiin hyppimään mereen ja välillä siemailtiin G&T:tä kannella. Voi pojat, mikä päivä. Tulen muistamaan tämän juhannusaaton varmaan kiikkutuolissakin. 

Ps. Jos ikinä tulette Montenegroon, voin lämpimästi suositella Monty B:n purjehduspäivää. Katie ja Tim (+ koirat Mollie ja Louie!) olivat maailman huikeimmat isännät merellä <3

 

 

Kello on yli puolenyön ja meillä starttaa aamukasilta astetta rankempi patikointipäivä vuoristoon. En malta odottaa millainen näkymä odottaa huipulla! Nyt unta kuulaan!

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Tämän kesän teemana on ollut tarttua suunnitelmiin ja toteuttaa niitä. Monta kertaa on tullut kaveripariskuntien kesken puhuttua kuinka olisi kiva olisi vuokrata porukalla villa Etelä-Euroopasta tai lähteä yhdessä kaupunkilomalle. Tällä kertaa istuttiin jo hyvissä ajoin alas, raivattiin kaikki kalentereista vapaata ja varattiin reissut. Ei se sen vaikeampaa ollut. Käytiin yhdellä porukalla Pietarissa ja karattiin toisella juhannukseksi Montenegroon!

Asustellaan viisi yötä airbnb villassa, hulppeitten vuorien ympäröimän Kotorin kaupungissa. Montenegro vaikuttaa tähän mennessä hyvinkin samanlaiselta kuin Kroatia, jossa oltiin vuosi takaperin. Hintataso vaan on hieman halvempi ja vuoret suuremmat tuohon vuoden takaiseen verrattuna!

Tänään on edessä purjehduspäivä. Vitsit, että tätä on odotettu!

Huippua juhannusta kaikille <3 Palataan!

 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Vietettiin eilen ikimuistoiset juhannuskekkerit Nellyn houstaamassa Pre Midsummer tapahtumassa Tukholmassa. Veneilyä, vanha linna, juomalauluja, juhannustansseja ja kukkaseppeleitä. Kesäillan kruunasi käsittämätön auringonlasku (ja superhyvä dj)!

Jengiä oli ympäri pohjoismaita ja mukaan mahtui monta tuttua, joita en ole nähnyt pitkään aikaan :)

Kiitos Nelly mukavasta tapahtumasta ja Julia, Johanna, Sara, Didem sekä Marianna ykkösluokan matkaseurasta <3

 

 

xx Sara

Share

Pages