Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Kesän lämpimin päivä. Miksei vietettäisiin sitä golfkentällä? (Ja golfin jälkeen vielä etupihalla, koska tietenkin unohdin avaimet kotiin ja jouduin venaamaan huoltomiestä 1,5h :D)

Mulla on Peak Performancen työpestini ansiosta ollut tänä vuonna kunnia kehitellä blogimirkkujen ja -markkujen päänmenoksi kaikkea kivaa. Kerran kuussa ollaan käyty aina jonkun lajin parissa hikoilemassa. Tällä kertaa ajattelin josko kokeiltaisiin jotain vähän erilaista.

Vietettiin aurinkoinen päivä Master Golfissa yhdessä maailman huikeimman pron, Tommi Studen kanssa! Harjoiteltiin lyöntejä, huristeltiin golfautoilla ja vaihdettiin kesäkuulumisia. Hetkeen en ole golfkentällä vieraillut ja hitto vie, kyllähän se pienehkö ihastus syttyi. Ehkä pikemminkin Golf Crush 2.0. Josko sitä siis kaivaisi sen ummehtuneen green cardin esille ja putsaisi useamman sentin pölykerroksen golfbägin päältä... Pakko päästä golfaamaan vielä tänä kesänä. Vaikka sitten par 3 kentälle!

 

 

Kiitos tyypit, oli huisia! <3

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

1. täällä  2. täällä  3. täällä

4. täällä  5. täällä  6. täällä

7. täällä  8. täällä  9. täällä

10. täällä  11. täällä  12. täällä

13. täällä  12. täällä  13. täällä

 

Tänään iski pitkästä aikaa asukriisin. Vaikka vaatekaapista riittäisi varmaan puolelle kylälle, en yhtäkkiä löytänyt mitään kivaa päälle pantavaa (jouduin lainaamaan poikaystävän t-paitaa :D).

Tämä postaus tuli ihan loistavaan rakoon. Keksin näiden kuvien asuista heti monta uutta kivaa yhdistelmää, jihu!

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Drinkit. Lämmin iltapäivä ja kotitekoiset drinkit terassilla. Onko parempaa?!

Say YES. Tämä on ollut kesän teemana meillä kahdella. Vähemmän himassa jumittamista, enemmän ideoita ja tekemistä. Vaikka kuinka väsyttäisi ja tekisi mieli jäädä työpäivän jälkeen sohvalle jumittamaan, ollaan suostuttu toisen ehdotuksiin. Minigolfia, pyöräretkiä, lenkkeilyä, uimista, piknikkejä, suppailua, grillailua, kyläilyä jne. Nämä ovat niitä mistä syntyy kivoja muistoja!

Tennis. Kaikki lähti tästä reissusta (vaikka poika ei tullutkaan kotiin...). Inspiraatiokipinä syttyi ja hommat ovat alkaneet kehittymäänkin! Välillä touhu näyttää ihan tennikseltäkin! :D Tänäänkin ollaan taas menossa pelaaman nelinpeliä Elisan ja hänen poikaystävänsä kanssa!

Uiminen. Vaikka vesi ei ole kertaakaan ollut yli 20 astetta, on meressä ja järvessä tullut pulikoitua ihan kunnolla. Jopa ilman saunaa! 

Vesimelonisalsa. Kesän heittämällä paras ruoka! Ohje neljälle on yksinkertainen: 1/2 vesimelonia, 1 punasipuli, 1 limen mehu, 1 chili, 1 ruukku korianteria. Lisäksi suolaa ja pippuria. Viikonloppuna meni tupla-annos :D Miten voi olla näin hyvää?!?

Tokio. Meininki oli kaupungissa ihan samanlainen kuin 10 vuotta sitten samassa paikassa vieraillessani. Harvaan paikkaan haluan mennä aina vaan uudestaan, mutta tämä on yksi niistä. Toista ei ole. Käykää Tokiossa!

Dokkarit. Sadekuuroja on mahtunut parille kuukaudelle useampiakin. Koleimpina päivinä ollaan käperrytty sänkyyn katselemaan dokkareita. Uusimpana katsottiin dokumentti nimeltä Given. Nelihenkinen surffiperhe, jonka nuorin jäsen on 3kk, lähtee kiertämään maailmaa. Dokkari on kuvattu ihan mie-let-tö-män hyvin. Tästä tuli a) ihan hullu matkakuume b) jäätävä himo päästä surffaamaan.

Ystävät. Olen tänä kesänä pyrkinyt näkemään mahdollisimman paljon ystäviäni. Ollaan reissattu yhdessä mm. Pietarissa, Montenegrossa ja Suomessa. Lisäksi mökkeilty useampana viikonloppuna ja muutenkin arkena järkkäilty kaikkea kivaa. Mahtavia muistoja ja tärkeitä hetkiä. Kiitos niistä rakkaat!

Luonto. Ei ole tainnut mennä viikkoakaan ilman luonnossa liikkumista. Mökkeilyä, retkeilyä, patikointia, lenkkeilyä. Metsäpoluilla liikkuessa hyvä fiilis on taattu. 

Treenit. Näiden jamppojen kanssa on tehty töitä ja nähty vapaa-ajalla. Koska en ole tänä kesänä ehtinyt käymään salilla kuin pari kertaa viikossa, on kullanarvoisia treenihetkiä oppinut arvostamaan vielä kahta kovemmin. 

Auringonlaskut. Ollan tänä kesänä todistettu upeita auringonlaskuja. Mukaan viltti ja limupullot, ilmankin pärjää. Täysin ilmaista hupia. Katso ja nauti!

 

xx Sara

Share

Pages