Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Hei hoi uusi viikko, huhtikuun viimeisiä viedään! 

Miten teillä meni viikonloppu? Omani hujahti duunissa Kaapelitehtaan kahvifestareilla. Tuore kahvi tuoksui ympäri hallia ja tuttujakin oli liikkeellä. Harvemmin tulee nykyään enää tehtyä keikkaduuneja/puheenvuoroja tapahtumissa, mutta ihan kivaa vaihtelua perusjuttujen rinnalla! :) 

Lauantai-iltapäivänä sain sitten niin pahan allergisen reaktion, että loppupäivä kului vessan lattialla. Minulle on tämän vuoden puolella hitto vie puhjennut harvinaisen raju kvinoa-allergia. Koko hommahan valkeni vasta nyt ihan viikon sisään kun sain saman reaktion kahdesta eri kvinoa-annoksesta. Kohtauksia on tullut tämän vuoden aikana useampia ja syitä niihin on metsästetty kissojen ja koirien kanssa. Nyt vihdoin kaikki palaset loksahtivat kohdalleen: joka ikiseen kohtaukseen on liittynyt kvinoa. Olo on tällä hetkellä kohtalaisen helpottunut, joskin hyvin hämmentynyt. En ole koskaan kuullut mokomasta kvinoa-allergiasta, ja olenhan pystynyt kvinoaa aikaisemmin syömään?! Eihän tässä ole mitään järkeä?!

En todellakaan tiennyt, että allergiat voivat puhjeta aikuisiällä näin yhtäkkiä, tai että ne voisivat oireilla näin. Googlettamalla löytyi muutama tyyppi, joka kärsii samasta ongelmasta. Fiilis on tismalleen sama kuin rankemmassa ruokamyrkytyksessä. Loppupäivä menee vuodelevossa ja jäätävissä kouristuksissa. Onko teistä kukaan kokenut tällaisia oireita ruoka-allergiasta?

 

 

Tällä viikolla vietetään pr-toimistojen pressipäiviä ja tapahtumaa on viikolla muutenkin tavallista enemmän. Treenieventtejä, bileitä ja lanseerauksia. Olen normaalisti vähän huono käymään päivätapahtumissa, se kun tarkoittaa lähes poikkeuksetta pidempiä päiviä toimistolla, mutta tällä viikolla ajattelin skarpata. 

Mulla oli tänään ihan mahtava päivä kun Elisa tuli rempan keskeltä lainaamaan meidän keittiötä ruokakuvauksiin. Mekäläinen piti kotitoimistopäivän ja näpytteli koneella hommia samalla kun Ellu kokkaili ja kuvaili saarekkeella lauleskellen samalla taustalla soivan Aviciin biisejä (<3). Parasta oli tietenkin se, kun pääsin vielä syömään valmiita pöperöitä. Ihan mielettömän hyviä! Saa tulla useamminkin kokkailemaan!

Joko muuten ehditte kuuntelemaan meidän uusimman podcastin aiheesta Bloggaaminen, yrittäjyys ja raha? Jakso (hyvin pitkä sellainen, hah) on kerännyt hurjan paljon positiivista palautetta - miten kiva kuulla teidän fiiliksiä! :) Kiitos kovasti!

Okei nyt alkaa puhelinpalaveri, ihanaa maanantai-iltaa ja kivaa viikkoa kaikille!

Ps. tulipa tästä ihan todella outo postaus :D

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

Topshop velvet suit

Samsoe & Samsoe t-shirt

Fila sneakers

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Uusi koti sarja jatkuu! Vuorossa ensimmäinen kurkistus meidän uuteen kotiin täällä blogin puolella :)

Moni asia puuttuu/on vailla asennusta (tällä hetkellä istuskelen olkkarissa meidän "sohvalla" alias ilmapatjalla, että hei vaan hei... :D), mutta moni asia on saatu myös paikoilleen. 

First things first: lasiovet ovat täällä! Purimme tosiaan makuuhuoneen ja olohuoneen välistä edellisten asukkaiden täystammiset liukuovet ja päätimme vaihtaa ne lasisiin. Tilasimme edellisten kanssa tismalleen samankokoiset ovet Lasitehtaalta ja asentaja kävi eilen pistämässä ne paikoilleen. Tiesin, että lasiovet tulevat tuomaan tähän asuntoon avaruutta ja valoa, mutta että näin paljon! Ilme-ero on ihan järjetön, juku miten paljon tykkäänkin näistä! 

Näissä kuvissa näkyy myös meidän leveä lakkuparketti, josta olen aikaisemmin teille hölissytkin! Tässä vaiheessa voin muuten todeta, että kyllä kannatti vaihtaa. Tämä lattia tuntuu ja näyttää ihan meiltä :)

Ps. makkarin kirjahylly!! Miten söpö voi olla!!

 

*Lasiovet ostettu alennuksella Lasitehtaalta

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö/Ambassador: Segafredo

 

Villeimmät tarinat kertovat, että aloin hörppimään kahvia jo ekalla luokalla. Ihan tyypillisestä maitokahvireseptistä ei kyllä voida puhua. Pikemminkin kahvia maidolla. Pikemminkin 4 rkl kahvia ja loput maitoa...

Kahvi on ollut minusta aina hurjan hyvää. Saatoin valita jätskikiskalta kahvijäätelön, silloin kun muut menivät mansikalla. Sukujuhlissa olin käsi ojossa silloin kun kyseltiin kahvinjuojia (olin kyllä myös silloin kun kysyttiin kokiksenjuojia).

Kahvilla ei ole oikeastaan koskaan ollut mitään suurempaa piristävää vaikutusta minuun. Voin juoda kahvia vaikka iltakympiltä tai juuri ennen päiväunia. Kahvin merkittävyys on omalla kohdallani erityisesti henkisellä puolella.

Rakastan sitä fiilistä kun päätetään keittää kahvit. Se on päivän ehdottomia kohokohtia.

Samoin kuin aamulla kahvipannun porinan kuuleminen. Tai take awayn hakeminen kioskilta ja sen hörppiminen aamuratikassa. Tai se kun laitetaan kahvit tulemaan ja aletaan paiskimaan ylitöitä. Siinäkin on oma viehätyksensä.

Kahvi liittyy niin moneen asiaan. Se tuo ihmisiä yhteen ja tauottaa päivää. Se tekee arjesta himpun verran kepeämpää ja hetkistä merkityksellisempiä.

 

 

Tulevana viikonloppuna kokoonnutaan Helsinki Coffee Festivaleille Kaapelitehtaalle (21.4-22.4) yhdessä Segafredon tiimin kanssa. Kyseessä on Pohjoismaiden suurimmat kahvifestivaalit.

Tulen pitämään tapahtumassa myös puheenvuoron kahvikuvaamisesta ja omasta työstäni lauantaina klo 11. Mikäli viikonlopun suunnitelmat ovat vielä auki, poiketkaa ihmeessä moikkaamaan! :)

 

xx Sara

Share

Pages