Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Olen vähän kehno ruutukuosin käyttäjä. Se klassinen: muilla se näyttää upealta, mutta minulle se ei sovi. Jostain syystä itse kuosiin pukeutuessani saan helposti ratsastajavibat. Tai mummelivibat.

Bongasin eilen muotiviikoilta monta upeaa oversized ruutupukua, joista suurin osa oli yhdistetty skandityyliin tennareihin. En ole tuollaista yhdistelmää osannut ajatellakaan. 

Tämä takki on mulla vaan lainassa, mutta innostuin ajatuksesta. Josko sitä keväämmällä investoisi rentoon ruutubleiseriin ja -housuihin!

 

Pictures: Didem // edit by me

Monki blazer

Samsoe Samsoe dress

Gina Tricot jeans

Chenél bag

Vagabond shoes

Glitter jewellery

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Terkkuja Tukholmasta! Tultiin muotiviikoille tänäaamuna Glitterin vieraina Maryamin ja Didemin kanssa! Tarkoitus olisi viettää pari päivää näytöksiä kierrellen ja muotiviikkojen hulinaa seuraillen. 

Glitterin tiimi oli koristellut Grand hotellin sviitin viimeistä yksityiskohtaa myöten ja paikalla oli julkkiskampaaja Marre Hitti loihtimassa kampauksia - ihan mieletöntä?!

Päivällä käytiin katsomassa Emelie Janrellin näytös. Pian alkaa Busnel ja heti perään Filippa K! Ja edellisen lauseen kirjoitettuani tajuan, että nyt pitää ihan oikeasti rientää. Näytös alkaa 30 minuutin päästä ja meikäläinen edelleen kylpytakissa hotellihuoneessa!

Ps. miten tässä kaupungissa voi aina paistaa aurinko?!

 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Samsung

 

Instagramissa minua seuraavat ovat ehkä huomanneetkin, että tällä viikolla feedini on täyttynyt puhelimella kuvatuista arkisista selfie-kuvista. Ei sitä ihan tyypillisintä sisältöäni, vai mitä?

Valokuvauksessa on viime vuosina tullut kovin kriittiseksi. Taso nousee ja inspiraatio tarttuu. Löytyy visioita ja halua päästä toteuttamaan taiteellisia kuvia. Ja välillä palo on niin kova, että todellisuus unohtuu.

Sen sijaan, että postaisin Instagramiini aitoja ajankohtaisia tilanteita, julkaisen lähes poikkeuksetta järjestelmäkameralla kuvattuja otoksia, joiden suunnitteluun ja stailaamiseen on käytetty työaikaa. 

Eikä siinä mitään pahaa, onhan valokuvaus todallakin päätyöni. Rakastan hienoja kuvia, ja tykkään tyylistäni, mutta samaan aikaan pidän spontaaniudesta. Vaivattomista puhelinkuvista ja arkisista, aidoista tilanteista: millaisen kukkakimpun ostin perjantaina siivouspäivän kunniaksi? Miltä työmatkani näytti torstaina? Millaista silmämeikkiä kokeilin keskiviikkona? Entä millaisissa vermeissä vietin maanantain etäpäivää?

Haasteena onkin löytää sopiva balanssi arkisuuden ja ammattimaisuuden välille. 

 

 

Uunituore Samsung Galaxy A8 on ollut käytössäni tämän viikon verran. Näppärä uusi puhelin on erityisen kuuluisa valovoimaisesta etukamerastaan: kaksoisetukameran ansiosta hyviä kuvia saa heikossakin valossa. Hyvä esimerkki on yllä oleva kuva aamukahvista ja sanomalehdestä - se on kuvattu puhelimen etukameralla aamuhämärässä.

Galaxy A8:n etukameran toinen mainio ominaisuus on Live focus -tila, joka mahdollistaa epätarkan taustan ja korostetun kuvauskohteen. Tarkennusta voi säätää myös jälkikäteen. Jos siis kuva ei ole tarkka, voit tarkentaa sen jälkikäteen!

 

 

Tällä viikolla tartuin edellä mainitsemaani haasteeseen. Päätin omistaa viikkoni arkisuudelle.

Kuvasin asuni puhelimella, nappailin selfieitä tavallisina arkiaamuina ja otin viikon aikana monta kaverikuvaa. Jokaisella kuvalla oli tarinansa ja jokaisella hymyllä syynsä. 

Tuli hyvä mieli. Tästä sisällöstä minä pidän ja tätä haluan lisää!

 

Samsung Galaxy A8

 

Pssst. Mun ja Mariannan Instagramissa on menossa skaba, jossa onnekas kaksikko voittaa uutuuspuhelimet itselleen! Tägää ystäväsi instakuvaani ja olette mukana skabassa!

 

xx Sara

Share

Pages