Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Ambassador-yhteistyö: Segafredo

 

... kun Flavor Flav (se räppäri, jolla on kello kaulassa) tuli yleisöön laulamaan kesken Flow-keikkaansa ja yhtäkkiä tyyppi käveleekin mikrofoneineen ja kameramiehineen edestäni, ja kompastuu maassa olevaan jättimäiseen reppuuni.

... kun festariasukriisi eskaloitui siihen pisteeseen, että päätin pukea päälle yöpaitani

... kun Blockfestin festarialueelta hotellille kävellessämme keksittiin yhdistää puhelin viereisen äijäporukan bluetoothkaiuttimeen ja laitettiin Antti Tuisku soimaan.

... kun alkoi satamaan ja päätin tuhlata 80 euroa kertissadetakkeihin, joilla puvustin koko meidän jättimäisen kaveriporukan.

 

 

... kun viime kesäinen jäätävä ukkosmyrsky iski Flowhun ja juostiin litimärkinä vieressä olevalle työhuoneellemme kuivattelemaan vaatteita ja syömään vadelmasuklaata, jonka parasta ennen -pääiväys oli mennyt kaksi vuotta sitten.

... kun hukkasin ystäväni Berliinissä festareilla ja hengasin pari keikkaa pyörätuolissa istuvan vanhan saksalaismiehen kanssa. Heiluteltiin hänen kävelykeppejään ilmasssa musiikin tahtiin, ihan best!

... kun käveltiin ruissilauantain jälkeen Ruissalosta keskustaan kämpille ja olin soittanut keskellä yötä taskupuhelun seitsemälle eri tyypille aina sukulaisista asiakkaisiin. 

 

 

Haluttiin Segafredon kanssa ilahduttaa teidän festarikesää ja pistettiin Flow Festival -liput jakoon Instagramissa! Voita liput sinulle ja ystävällesi osallistumalla skabaan täällä.

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Hymyilyttää jo heti ensimmäisen kuvan kohdalla (no siinä nyt varsinkin, harmi kun en muista tilannetta :D)

Posin kautta. Paras mahdollinen motto mitä tiedän. Sen soveltaminen on erityisen tärkeää silloin kun herätyskelloa asettaessa puhelin ilmoittaa, että hälytykseen on alle neljä tuntia. Ja silloin kun tajuat istuneesi väärään junaan. Ja  ihan erityisesti silloin kun alaraajat ovat vaeltamisesta ja pilateksesta niin tukossa että vessanpöntöllä pitää istua vain toisella pakaralla. Ja silloin kun tajuat, että sinulle tilattu ravintolaillallinen muistuttaa huomattavasti enemmän koiranruokaa. Ja myös siinä tilanteessa kun vettä tulee kaupunkikierroksella niin paljon, että näkyvyys on suunnilleen kaksi metriä ja suunnittelemasi kesämekkokuvat vaihtuvatkin kuoriasuun ja kameran varjelemiseen.

Huumorilla pärjää aina. Myös nyt kun kello on kohta yhdeksän, eikä päivän to do -lista ole lähelläkään loppua. Päinvastoin. Se on aivan pullollaan :D Illalle on ainakin vielä kaksi deadlinea ja pakkausrumba. Mutta mitä mitä, huomenna kohti Sloveniaa! L-O-M-A!

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Katselin Suomesta käsin Sveitsin lämpötiloja ja olin tukehtua aamukahviini kun bongasin Junchfraujochin sääennusteen: -6c.

Pakkasta?! Vaikka naapurikylään oli luvattu hellettä?!

Tässä vaiheessa en ymmärtänyt, että paikka sijaitsee vuoren huipulla, peräti 3400 metrissä, ja on kauttaaltaan lumen peitossa.

Jungfraujochiin pääsee Grindelwaldista lähtevällä vuoristojunalla. Vieläpä Euroopan korkeimmalle kohoavalla sellaisella. Näkymät ovat jo pelkästään matkalla aivan käsittämättömät, huipusta puhumattakaan. Näissä korkeuksissa pääsee jo maistamaan vuoristotaudin oireita. Syke kohosi korkeisiin lukemiin ja päästä heitti.

Korkein kohta, jossa olen koskaan käynyt oli pienen huippauksen arvoista. Aika uskomatonta!

 

 

xx Sara

Pages