Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyä: Aussie

 

Vieläkö siltä puolen ruutua löytyy seikkailumielisiä, jotka eivät olisi vielä osallistuneet vuoden huikeimpaan reissukilpailuun, Aussome Bucket Listiin?

Ei hätää, vielä ehtii! Tarkemmin sanottuna tämän viikon loppuun 25.2 asti! 

Nyt inspiroivimmat ja täysiä elämistä kuvaavat reissutaltioinnit jakoon - sinä voit nimittäin päästä unelmien aktiviteettilomalle Islantiin, laskuvarjohyppäämään Australiaan tai vaikkapa roadtripille USA:n Länsirannikolle!

 

 

Näin osallistut mukaan Aussome Bucket Listiin

 

1. Lisää kuva Instagramiin tai lisää hashtagit + tägi jo olemassaolevaan kuvaan, joka edustaa täysillä elämistä.

2. Lisää kuvaan yksi Aussome Bucket Listin kuudesta aktiviteeteista, jonka haluaisit kokea vuonna 2018.

#aussomeskydiving //  #aussomesurfing // #aussomegeysir // #aussomeroadtrip // #aussomescubadiving // #aussomefestival

Tägää mukaan myös @aussiehairofficial

3. Osallistumisaikaa on 25.2 asti, jolloin raati (jossa meikäläinen on mukana - kaikki raadin jäsenet täällä!) valitsee kustakin aktiviteetti-hashtagista kolme suosikkiaan. Tämän jälkeen valitaan yhteistuumin voittaja per kategoria (kuusi voittajaa). 

 

Lisätietoja kampanjasivulla: aussomebucketlist.com

 

 

Ensi viikon maanantaina meidän viisihenkisen raadin työ starttaa toden teolla, kun aletaan porukalla käymään läpi kuuteen eri kategoriaan tägättyjä kilpailukuvia, joita on muuten riittää :D Puhutaan tuhansista kuvista! 

Jokainen raadin jäsen valitsee ensin viisi suosikkikuvaansa per kategoriatägi, eli yhteensä 30 profiilia. Tämän jälkeen Aussie valitsee meidän lähettämistä ehdotuksistamme kolme suosikkiaan per kategoria. 

Ehdokkaat julkaistaan 5.3.2018 kampanjasivuilla täällä: aussomebucketlist.com ja he saavat jakaa Aussielle perustelunsa siihen miksi juuri heidät pitäisi valita kategorian voittajaksi. 

Viimeisessä vaiheessa raadin jäsenet valitsevat kukin hyvien perustelujen kera voittajasuosikkinsa jokaisen kategorian kolmesta ehdokkaasta. Aussie valitsee lopulta kuusi voittajaa raadin kommenttien perusteella. Voittajat julkaistaan kampanjasivuilla 12.3.2018.

 

 

Sen verran voin sanoa, että olen tässä viime päivinä vähän vakoillut tägien sisältöä ja todella moni silmään osuneista kisakuvista, jotka olen klikannut auki, ovat olleet suomalaisten lisäämiä! WOOP! 

Nyt kannattaa tuplata, ellei triplata mahdollisuudet. Lisää kuvia vaan kehiin tyypit! Mä niin haluan lähettää jonkun/jotkut teistä reissuun <3

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lidl

 

Minulta kysytään monesti mitä puen päälle silloin kun inspiraatio on nollassa? Mitkä ovat niitä minun luottovaatteitani ja vaatekaappini kulmakiviä?

Jos joku asia on varma, niin joustavilla, hyvin istuvilla farkuilla harvoin menee pieleen. Ne näyttävät hyvältä, ja myös tuntuvat siltä. Löysä yläosa on tavaramerkkini. Samoin mukavat, sporttiset kengät. 

Vastaukseni aikaisempaan kysymykseen kuuluukin siis, pillifarkut, oversized-yläosa ja tennarit. Varma klassikkosetti.

Rehellisesti sanottuna tuntuu aika järjettömältä kirjoittaa tähän, että tämän hetken istuvimmat farkut, jotka tässäkin postauksessa päältäni löytyvät ovat Lidlistä. Kyllä, Lid-lis-tä. 

 

 

Sekä farkkupaita että farkut ovat tosiaan peräisin Heidi Klumin ja Lidlin kolmannesta yhteistyömallistosta #LETSDENIM, jonka keskiössä ovat farkku, kolitsi, raikkaat värit ja rento keväinen fiilis! 

Nämä kaksi vaatetta ovat epäilemättä 15.3.2018 myyntiin tulevan malliston suosikkejani. Syy siihen on oikeastaan molempien kohdalla istuvuus ja värimaailma - ne toimivat yhdessä hurjan kivasti, vai mitä olette mieltä? 

Paita on kokoa 34 ja housut taas 36. Klooripesty, sivuhalkioinen oversized farkkupaita on väljempää mallia ja joustavat, revityt skinny jeansit tyypillistä 36/S-kokoa. Molemmilla on hintaa 14,99€ (!).

Mitäs pidätte asusta? :)

 

Pictures: Kaisa Turunen // edit by me

 

Esmara by Heidi Klum / Lidl shirt

Esmara by Heidi Klum / Lidl jeans

Adidas Originals sneakers

Gina Tricot coat

 

 

Lidlin ja Heidi Klumin kolmas yhteistyömallisto #LETSDENIM –tulee myyntiin kaikkiin Lidl-myymälöihin to 15.3.2018 

Psst. Käy äänestämässä Instagramissani kumpi iskee sinuun paremmin: farkkupaita vai farkut, ja olet mukana Lidlin 100 euron lahjakortin arvonnassa!

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

San Pedron saari, jossa tällä hetkellä majailemme on saari josta Madonna laulaa La Isla Bonita biisissä (!!). Itsehän aina luulin, että kyseisessä biisissä lauletaan "some Pedro:sta" eikä San Pedrosta :D

Ymmärrän kyllä täysin miksi saaresta on biisikin väsätty - mesta on ihan paratiisi!

Vietettiin eilinen aamupäivä hotellimme privaattibiitsillä. 15 minuutin venematkan päässä odotti yksinäinen saari vedessä seisovine lepomökkeineen ja riippumattoineen. Niin kaunista!!

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Share

Pages