Ladataan...
TIITU

Tänään puhutaan ulkonäköpaineista. Mulla on ollut paljon ulkonäköön kohdistuvia paineita, mutta pyrin keskittämään energiani positiivisiin fiiliksiin ja unohtamaan negatiivisen. Haluan kuitenkin voida hyvin tälläisenä, kun olen. 

Sosiaalinen media luo paineen tuntua päivittäin meille, haluttiin me sitä tai ei. Tämän johdosta mä oon karsinut esim. Instagramissa mun seuraamisen kohteet minimiin ja seuraankin pääsääntöisesti henkilöitä, jotka motivoi mua. Motivoimisen kohde ei oo ulkonäön ihannointi, vaan tietyissä tileissä omat unelmat ja arjen seuraaminen. Myönnän, että on mulla niitä joiden ulkonäkö saa mut haukomaan henkeä positiivisessä flow:ssa. Kuitenkin oon sen karsinut tosiaan minimiin, koska en halua olla jokaisen kuvan kohdalla "Miksi mulla ei ole ton persettä/tissejä" yms.

Mä koen, että en oo koskaan ollut se päiväkodin tai koulun oman ikäryhmän "kaunein" tyttö. Nuorempana halusin olla osa niiden kauniiden tyttöjen joukkoa, mutta en koskaan ollut sitä. Mä olin vähän niin kuin se tyylii luokan "omituisin" tyttö.  Muistan, kun ala-asteella mua kiusattiin ns. yhdistyneistä kulmakarvoista ja leuassa olevasta luomesta. Jälkimmäisestä kuulin usein sen olevan hirveä syylä kasvoillani. Ne saattoivat olla muille isompi murheenaihe, kuin mulle itselleni. Kuitenkin, mitä enemmän niistä kuuli niin kyllähän siinä fiilikset laski itseään kohtaa aikalailla. 

Opin kuitenkin pikkuhiljaa hyväksymään itseäni tälläisenä, kun mä olen. Mulla kuitenkin meni läpi perus- ja ammattikoulun paino laskusuunnassa, ei sen vuoksi etten syönyt. Paino ei noussut vaan yksinkertaisesti, vaan jojoili pitkään 44-49kg välillä. Lääkärissäkin kävin asian tiimoilta ja syyksi löytyi nopea aineenvaihduntaSilloin kärsin pitkään siitä tunteesta, että oikein mikää ei näyttänyt miltään päällä kun ei ollut mitään ns. muotoja.

Mulla menikin pitkään vaatteet koossa XS, lähemmäs siihen saakka kunnes täytin 22 vuotta. Pikkuhiljaa alkoi paino sen jälkeen nousemaan, vaikka liikuin säännöllisesti. En tajunnut vaan, että en voi enää syödä samalla kuin aiemmin tai vaatekoko vaihtui S ja M. Kiusallisinta on ollut ostaa vaatteita, kun mä joudun siltikin vielä pohtimaan mikä ois oikee ja sopiva koko päällä. Inhoan silti farkkujen ostoa, koska niiden kokotaulukot vaihtuvat aina. Etenkin, kun Gina Tricotin Mollyt ovat muuttuneet...

Kaikkihan sen tietävät, kun painoa nousuu niin rinnat myös saavat oman osuutensa. Oonhan mä olen aina puhunut frendeille, että olis kivempi omistaa vähän isommat. Olihan se silti pieni shokki, kun joutuu ostamaan isompia liivejä. Lisäksi oon saanut takapakaraan ja sääreen muutaman raskausarven, mutta on niistä oppinut pikkuhiljaa tykkäämään. Niin kuin koko vartalosta, tälläisenään. 

Omaa rakkaussuhdetta kroppaan on helpottanut se, että oon saanut elää lapsuuden ja nuoruuden ilman sosiaalisen median tuomia paineita. Oon tosi onnellinen siitä lähes päivittäin. Ainoat paineet siihen aikaan tulivat koulukavereista, jotta sopeutuisi joukkoon. Oon kuitenkin kasvanut nuoreksi naiseksi, joka on onnellinen näin. En silloin kuulunut porukkaan, mutta oon siitä kiitollinen että mä oon ollut aina mä. Enkä oo yrittänyt muuttua kenenkään takia, miksikään muuksi. 

Löytyy tietenkin päiviä, kun ällöttää kaikki omassa kropassa. Yritän silti päivittäin löytää itsestäni jotain positiivista. En halua elää kropassani niin, etten viihtyisi siinä. Haluan oppia rakastamaan itseäni tälläisenä. 

Tällä kertaa vähän deepimpi postausta, mutta ens kerralla kevennetään varmasti jo tahtia! Ihania kesäpäiviä kaikille teille <3.

 

<3 T

Ladataan...
TIITU

Mun parhaalla ystävällä Monicalla oli torstaina synttärit, joiden juhlinta aloitettiin tänä vuonna hyvissä ajoin jo keskiviikkona! Anniina ja Janika tulivat meille hyvissä ajoin, jotta Annu pääs tekelee täs tuggataikoja ja itsekkin kävin kuumaa asukriisivalintaa koko illan. Myöhemmin myös saapuivat paikalle Essi ja Sini, sitten yhdessä suunnattiin tästä taksilla keskustaan. Helsingin Kaivohuoneella starttasivat NRJ:n Summerpartyt, jonka avajaisissa esiintyi ABREU. Eli ihan mielettömät etkot siihen nähden, kun uus setti toimii 100/5! Istuttiin myös illan aikana ensimmäistä kertaa tuolla ulkona ja oli ihanan näköiset maisemat. Fiilis oli myös korkealla koko illan, kesä oli just silloin korkattu viimeistään käyntiin! Voin sanoa, että ABREUn uusin biisi "Yhden elämän juttu" on ihan mieletön. Siinä on vaan tunnetta, toivottavasti se julkistettais pian myös studioversiona. AI ETTÄ! Noo suunnistettiin hyvissä ajoin iltaa meille tyttöjen kanssa, taidettiin siinä vielä höpötellä kaikki hipsuttajaeläimistä ja sun muuta tyttöjen juttuja ennen kuin uni tuli kalloon.

Aamulla herättiin ajoissa, että uuteen päivään kun riitti ihan kamalasti tekemistä ennen virallisia partyja. Ennen illan bileitä Monican vanhemmat kävi kakkukahveilla ja ai vitsi, mitä kakkija oli tarjolla. Janina oli tehnyt ihanan suklaa- ja mansikkaunelmakakut meille syötäväksi. Olivat ihan mahdottoman hyviä molemmat.  

Illaksi Monsku oli päättänyt pitää isot bileet, vaikka kyseessä olikin torstai päivä. Tämä on parhaillaan tätä vuorotyöläisen arkea, että vapaat on miten sattuu. Meille sattui kuitenkin ihan sairaan hyvät bileet  ja porukkaa oli enemmän, mitä osasin ajatella.  Pakko sanoa, että booli toimi tosi hyvin. Ehkä vähän liian ällönmakea, mutta silti sitä tuli kumottua jonkun verran. Milloin mulla oli boolissa olleiden mansikoiden joukossa viiniä tai siideriä, riippuu ihan mikä tuntui hyvältä vaihtoehdolta sillä hetkellä. Illan yllärimomentti koettiin, kun päätettiin Viivin kaa vetää meidän ruotsinkielinen ohjelmanumero. (Lopputuloksen näkee mun instagramissa @tttiituu tarinoiden kohokohdista "Monica 28v" - Ehkä kauhistuttaa ajatus, että sen on nähnyt 71 ihmistä. Mut kerranhan sitä elätään :D). Mahtavat bileet oli, vaikka perus Aliaksessa tuli otettua vähän turpaan.  Meni olosuhteisiin nähden yllättävän hyvin! Viimeiset vieraatkin taisivat lähteä siinä puoli kahden aikoihin.

Perjantaina jatkoiltiin vielä miniporukalla yhdessä Monican ja Viivin kanssa, kun satuttiin olemaan sattumalta yhtäaikaa vapaalla! Vietettiin ihanaa eväsretkeä tuolla auringossa tälläisillä herkuilla sekä salaatilla. Höpöteltiin kaikkea, mitä sylki suuhun toi ja nautittiin elämästä. Mä sain sitä kuuluisaa aurinkoihottuma jälleen, mutta ei se menoa antanut häiritä. 

 

Oli ihana kerätä akkuja taas hieman ennen lomaa, kyllä tässä jaksaa muutaman työvuoron sitten nautitaa lomasta! Ihanaa kesää teille kaikille <3.

<3 T

Ladataan...
TIITU

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! Viikonloppuna ajattelin kuvata ihan basic "my weekend" -videon. Oli ihanan rentouttava viikonloppu ja akkuja tuli taas ladattua. Mitä mieltä te ootte videosta? Haluaisitteko nähdä jatkossakin enemmän videoita?  Kyseisen videon leikkasin vaan iPhonen kautta iMoviella, kun mun läppäri herjas kaikkea omaa. Oon kuitenkin lopputulokseen tyytyväinen siihen nähden. Nauttikaa videosta!! :)

 

Videon lisäksi piti infoa teille, että jatkossa mun blogin löytää facebookistakin nimellä TIITU. Lähdin perjantai-iltana hieman villiksi ja perustin nuo sivut sinne. Jos haluutte tykkää, niin tästä KLIK. Sekä tietty instagram löytyy nimellä @tttiituu! 

Ottakaa some & video haltuun, niin palataan jälleen!:)

Tiitu

Ladataan...

Pages