Ladataan...
Toimitus

Ihanat lilyläiset! Annoitte äänenne kuulua ja suosittelitte omia lempiblogejanne. Toimitus kävi läpi jokaisen ehdotuksen ja päätyi antamaan Suosittelemme-leiman neljälle blogille. Nyt nämä timanttiset blogit löytyvät helposti myös etusivulta.

Nämä huippublogit valittiin:

Minnean muruja

Minnea muruja on ihana hyvän mielen blogi, jonka arkiset havainnot elämästä ovat blogin juju. Minnea kertoo samaistuttavalla tavalla perhearjesta ja jakaa parhaat kosmetiikka- ja vaatelöydöt. Blogista löytyy myös inspiroivia päivän asuja.

Destination: Happiness
Nettanen tarttuu oivaltavalla tavalla ajankohtaisiin aiheisiin ja pohtii esimerkiksi työn jättämisestä ja ystävyyden päättymisestä. Joukkoon mahtuu myös kepeitä juttuja, kuten ravintolasuosituksia, sisustusta ja mökkiremonttia. Joka lukukerralla jää jotain mietiskeltävää.

Randolfin hipat
Mertta ja Laura kirjoittavat aidosti ja kaunistelematta niin puistokaljoittelusta kuin kirjoista. Blogi tarjoaa niin raudanlujaa feminismiä kuin hyvät naurut.

Une Petite Life
Psykologiksi opiskelevan Niinan blogista löytyy raikkaiden kuvien lisäksi konkreettisia vinkkejä, miten löytyy oma juttunsa, mitä tehdä kipeänä tai miten vastata ilkeään kommenttiin. Niinan viisaus huokuu tekstistä ja saa lukijan pohtimaan asioista uusilta kanteilta.

 

Ovatko nämä blogit sinulla jo lukulistalla? 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Lopetetaan taistelu selluliitin kanssa. Lähde mukaan Trendin ja Lilyn #MuhkuraManifesti-kampanjaan. Osallistumisohjeet löydät jutun lopusta.

Sota sellullittia vastaan
Nopeasti eroon selluliitista
Selätä selluliitti näillä vinkeillä

Selluliitti on iso ongelma, ainakin jos Googlea on uskominen. Pepun kuopat ja kohoumat ovat monelle niin suuri häpeä, että niiden vuoksi vältellään uimarantoja ja seksikumppaneita. Selluliitin murehtimiseen käytetään järjettömästi aikaa – aivan turhaan.

Lähes jokaisella naisella on selluliittia. Sitä on vaikea välttää. Ensimmäiset muhkurat voivat ilmestyä jo teini-iässä ihon kollageenimäärän vähentyessä. Selluliittia on lihavilla ja laihoilla, urheilullisilla ja sohvaperunoilla, taviksilla ja huippumalleilla. Silti selluliitti aiheuttaa edelleen hämmästelyä. 

Selluliittihäpeä kumpuaa ikivanhoista naisia alistavista valtarakenteista, joissa naisen kehoa tarkastellaan aina kritiikin ja häpeän kautta. Koska muhkuroita on lähes jokaisella ja niistä on vaikea päästä eroon, on ajanhukkaa jäädä vatvomaan asiaa. Kenenkään ei tarvitse rakastaa selluliittiaan, mutta sen vihaaminen ei auta mitenkään. 

Toimittajamme Mia Frilander kirjoitti aiheesta uudessa Trendissä näin:

”Jos näkisimme selluliittia enemmän, häpeä sen ympärillä katoaisi pikkuhiljaa.”

Trendi ja Lily haluavat kumota selluliittiin liittyvän stigman. Siksi aloitamme #MuhkuraManifesti-kampanjan, jolla kannustamme kaikkia tulemaan selluliittikaapista.

Voit osallistua vaikkapa näin:

  • Kirjoita kommenttiboksiin, jos sinäkin haluat oppia hyväksymään muhkurasi. Kannustetaan yhdessä toisiamme!
  • Tee blogipostaus aiheesta – me jaamme sen eteenpäin.
  • Jaa alla oleva #MuhkuraManifestin kuva tai laita hashtag omaan kuvaan, jota et meinannut jakaa, koska #selluliitti.

 

Share

Ladataan...
Toimitus

On taas se aika vuodesta: Päivitämme Lilyn suositeltujen blogien listaa, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!

Onko sinulla Lilyssä ehdoton suosikkiblogi, joka ansaitsisi enemmän huomiota ja lukijoita? Joku, josta olet inspiroitunut ja haluaisit kertoa muillekin? Vinkkaa kommenttiboksiin hauskoja, fiksuja, kauniita, herkullisia, kantaaottavia tai syvällisiä blogeja, jotka ansaitsevat Suosittelemme-leiman.

MIKÄ IHMEEN LEIMA?
Valitun blogin jokaiseen postaukseen ilmestyy leima, joka kertoo, että sisältö on toimituksen suosittelemaa. Blogi nousee Lilyn etusivulla esiin, jotta Lilyn lukijat löytävät uutta ja kiinnostavaa sisältöä helpommin. Listaus blogeista löytyy myös etusivun karusellista.

MITÄ KANNATTAA SUOSITELLA?
Suositeltu blogi voi olla kenen tahansa lilyläisen pitämä. Kriteerejä on vain kaksi: blogi päivittyy säännöllisesti ja on sinun mielestäsi laadukas.

Tällä hetkellä Suosittelemme-leima on yhdellätoista blogilla, muun muassa kauniilla ja hauskalla Visual Diary -blogilla, inspiroivalla Nude-kauneusblogilla, kantaaottavalla ja feminismiin pureutuvalla Bluestocking-blogilla sekä lifestyleä isinäkökulmasta kirjoittavalla Isyyspakkaus-blogilla.

Kerro suosikkisi tämän postauksen kommenttikentässä ja kirjoita lyhyet perustelut valinnallesi.

Share
Ladataan...

Pages