10 merkkiä siitä, että vietät liikaa aikaa sosiaalisessa mediassa

Toimitus

Vinkki: Jos Tina Feyn tapaan tarvitset kaksi älypuhelinta, jotta voit Instagrammailla samalla kun puhut puhelimessa, se saattaa olla merkki some-riippuvuudesta.

Epäiletkö eläväsi liikaa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa ja liian vähän reaalimaailmassa? 

Lilyn toimitus laati 10+1 kohdan listan, jolla asia on helppo tarkistaa. 

Saatat viettää liikaa aikaa sosiaalisessa mediassa, jos...

1. Et enää syö lämmintä ruokaa, sillä jokainen annoksesi jäähtyy sillä välin kun etsit täydellistä Instagram-filtteriä annoskuvaa varten.

2. Tunnet itsesi yksinäiseksi ja hylätyksi, jos Facebook-statuksesi saa alle 10 tykkäystä.

3. Nähdessäsi kaverin baarissa päivität Facebookiin statuksen "kaverin kanssa baarissa! Paikassa Baari". Käytät loppuillan vilkuillen kännykästäsi, onko kukaan kommentoinut statustasi sen sijaan, että keskittyisit kaverisi kanssa jutteluun.

4. Tietokoneesi kuvakansion kuvista suurin osa on kamerakännykällä napsaistuja omakuvia.

5. Ajattelet arkiset tilanteet nasevina Twitter-päivityksinä silloinkin, kun et päivitä Twitteriä. "Laitoin juuri punaisen sukan valkopyykin sekaan. #epicfail"

6. Teet Facebookin check-inejä bussipysäkiltä, vessasta ja taloyhtiön roskiksilta.

7. Puhut Grumpy Catista kuin ystävästäsi ja mietit vastoinkäymisistä, miten niistä saisi parhaan Hitler saa kuulla -videon YouTubeen.

8. Lukiessasi paperista aamun lehteä sadattelet, kun sitä ei voi suoraan jakaa kavereille. Nyt joku ehtii jakaa osuvan kolumnin ennen sinua! (Olettaen, että ylipäätään pystyt vielä keskittymään paperisen lehden lukemiseen.)

9. Ärsyynnyt, kun tuttavasi linkittää Justin Timberlaken uuden videon vasta illalla. Hei kamoon, tämä oli uutinen aamulla, ei enää.

10. Unohdat kutsua bileisiisi ne kaverit, jotka eivät ole kutsuttavissa Facebookin tapahtumakutsun kautta.

 + Kurkkaa myös Buzzfeedin lista 13 Signs That You Only Live To Sharejosta Lilyn toimituksen suosikki oli tämä: 

Montako kohtaa täyttyi?

Ylin kuva Splash News / AOP

Alin kuva Kuva Bareform via Buzzfeed

Kommentit

phocahispida

Kohta 10. on käynyt joskus. Anteeksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Haha, hauska!

Ninaolivia

Kiitos, todella hauska. :-) Toi 10 ikava kylla osui lahelle. taman vuoden yksi tavoittesta on keskittya enemman tapaamaan kamuja ihan oikeasti eika vain taalla koneella. Katsotaan, hyvin on alkanut tama vuosi  kuiteskin. :-)

Kristaliina
Puutalobaby

Hehee, muhun melkein-osui useampi.

Kolmonen silloin, kun vielä kävin baareissa :)

Viitosta tein ennen Facebook-statuksina. Tästä olen kuitenkin parantunut, koska nykyisinhän ajattelen arkisia tilanteitani luonnollisesti blogipostauksina.

Kymppikin melkein - ainakaan Facebookittomiin ystäviin ei tule pidettyä yhteyttä niin usein. Ikävä piirre, pitäisi tehdä parannus.

Kyllähän se v*tuttaa jos Facebook-statukseeni ei tule kommentteja. Tykkäykset ei ole mitään, sehän on liian helppoa vain klikata klik-klik. Poistin juuri Fb-kamulistaltani ne, jotka eivät koskaan tee siellä mitään: eivät päivitä itse eivätkä ole aktiivisia missään. Mitä niillä tekee?

Huomaan myös joskus miettiväni jonkin jännän asian pakeilla, että millaisen Fb-statuksen tästä saa.

Kyllä some on muuttanut meidän siellä olevien elämää enemmän mitä se ansaitsisi. Osa alkaa kohta näytellä omaa elämäänsä - ellei tee niin jo nyt.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahah, mahtava! Onneksi nuo osuivat vain melkein, mutta ehkäpä se kännykän unohtaminen kotiin silloin tällöin ei olisi maailman kamalinta. ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.