9 x peittävämpi kesävaate: Tyylivinkit paljasta pintaa pelkääville

Toimitus

Kaikki eivät kilju riemusta, kun kaupat täyttyvät bikineistä, shortseista ja hihattomista paidoista. Toiset kasaavat kerroksia välttääkseen auringossa palamisen, toisilla pienet kesävaatteet aiheuttavat vartalokompleksien moninkertaistumista - ja jotkut vain eivät tahdo näyttää paljasta pintaa.

Lue vinkit siihen, miten pysyt tyylikkäänä saamatta lämpöhalvausta, vaikka et pitäisikään naruolkaimista ja lyhyistä helmoista. Ratsasimme nettikaupat peittävien, mutta helteelläkin mukavien ja tyylikkäiden kesävaatteiden varalta.

Sortsit ei sovi, farkuissa paistuu? Pujahda pyjamahousuihin.

Tyylikäs ja kesäinen vaihtoehto lyhyille lahkeille ovat rennot kesähousut näyttelijä Diane Krugerin tyyliin. 

Valitse väljä malli ja ohut, vilpoisa materiaali. Tänä kesänä housut saavat huoletta muistuttaa pyjamapöksyjä. Ole kuitenkin tarkkana trikoon kanssa: heikkolaatuinen trikoo venähtää ja saa tämän malliset housut äkkiä näyttämään vaarin kalsareilta. Liialliset yöasuvivahteet kitket yhdistämällä pöksyihin tyylikkäät sandaalit tai korkkarit.

Beiget housut By Malene Birger (204,95 e), kuviolliset housut Vero Moda (29,87 e) ja mustat housut H&M (14,95 e).

Huomaa myös Dianen toinen vinkki miellyttävään kesäpukeutumiseen: kunnollinen lierihattu tekee ihmeitä, jos voit auringossa helposti pahoin.

Minimaalisesti paljasta säärtä, maksimaalisesti tyyliä ja mukavuutta 

Pitkä mekko tai hame saattaa olla kesän mukavin vaate. Pitkä helma on kuumalla säällä vilpoisampi kuin suoraan auringossa paistuvat sääret. Maksihelman puolesta puhuu myös huolettomuus: pitkässä helmassa otat salamalähdön piknikille silloinkin, kun sääresi eivät ole nähneetkään ladyshaveria viikkoon.

Maksimekko sopii niin boheemin kesähipin kuin mustavalkoisen minimalistinkin tyyliin. Nälkäpeli-leffan tähti Jennifer Lawrence näyttää, että maksimekko voi olla myös city-uskottava. 

Maksihelma kelpaa töihinkin, kun yhdistät siihen bleiserin ja siistit sandaalit. Särmää pitkään helmaan saat rennolla puserolla ja rähjäisillä tennareilla.

Raidallinen midimekko, Whistles (128,96 e), värikäs raitamekko Cheap Monday (44,95 e) ja pohjepituinen sifonkihame American Apparel (54,30 e).

Missä päin on ranta? Näyttäisin, mutta habani on paidan peitossa.

Monille naisille hihattomat paidat ovat kesässä inhottavinta heti hyttysten jälkeen. Hyviä uutisia: pitkähihainen paita voi olla helteellä jopa vilpoisampi kuin kropan paljastava pikkutoppi. 

Pitkähihaisen hellepaidan valintaan pätee muutama sääntö: valitse väljä malli, vaalea väri sekä hengittävä luonnonmateriaali. Helteellä erityisesti pellava ja silkki ovat joka sentin arvoista luksusta.

Huippumalli Miranda Kerr valitsi kesäasuunsa väljästi laskeutuvan ja läpikuultavan pitkähihaisen. Älä kavahda läpikuultavaa materiaalia, vaan kokeile rohkeasti aavistuksen läpikuultavaa paitaa kauniiden bikinien tai alusvaatteiden kanssa - se tekee lookista kesäisen kevyen, vaikka et näyttäisi senttiäkään ihoa.

Läpikuultava puuvilla-pellavapaita Cos (49 e), skarppi mutta huippumukava silkkipusero Filippa K (140 e), kesäinen raitapaita kevyttä puuvilla-pellavasekoitetta A.P.C. (62,50 e).

Mitkä ovat fiiliksesi paljastavista kesävaatteista? Heitätkö pitkät lahkeet nurkkaan jo vappuna vai kiskotko sukkahousut jalkaan helteelläkin?

Teksti Eeva Kolu, joka pukeutuu kesälläkin bleiseriin, kauluspaitaan ja kaulahuiviin, mutta haluaisi kyllä olla huoleton sortsinainen

Kuvat Splash News/AOP ja nettikaupat

Kommentit

täti R (Ei varmistettu)

Tulin juuri Lontoosta ja siellä suosituin nuorten ja vähän vanhempienkin naisten säärten peite oli mustat 60 denierin tai puuvillaiset sukkahousut. Päällä hame tai sortsit ja yläosassa toppi tai peittävämpi. Kävin ostamassa syksyä varten tyttärelle ja itselleni myös kolmen parin pakkaukset M&S:ltä...

Tä oli kiva juttu lukea (ja kuvat vasta inspiroivia olikin). Thumbs up! Nuo melenen housut ovat lääh <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.