Adrien Brody mokasi - ja mitäs se nyt haittaa?

Toimitus


Adrien Brodylla oli kieli poskessa myös aamulla pukeutuessa.


Ihana Adrien Brody huiteli menemään viikonloppuna ympäri Hollywoodia sepalukset selällään. Kukaan ei huomauttanut miehelle vetoketjun tilasta, ja niinpä Adrien jatkoi matkaansa täysin tyytyväisenä oloonsa. Paparazzit  huomasivat, tietysti,  ja ikuistivat näyn.


Tänään olemme filosofisten kysymysten äärellä: Onko kyse perspektiiviharhasta, kun töhnä hampaissa, paita juoponnapissa ja kengänpohjaan tarrautunut vessapaperi tuntuvat  maailmanlopulta? Miksi keskellä katua kaatuessa ensimmäinen reaktio on  katsoa ympärille ja toivoa, että kukaan ei nähnyt? Mikä tässä nyt on muka niin vakavaa?


Adrianin tyytyväisestä ilmeestä inspiroituneina Lilyn toimitus toteaa, että minimokien megamokiksi stressaaminen on niin vuotta 2011. Lisäksi julistamme  tämän maanantain Mokasin - ja mitäs se nyt haittaa? -teemapäiväksi.


Pieleen napitettu paita toimikoon jäänrikkojana jäykässä tilanteessa ja rinnuksilta luettava päivä ruokalista opettakoon röplääjää nauramaan itselleen.


Kerrohan sinäkin maanantain kunniaksi:


Milloin mokasit ja nauroit itsellesi viimeksi?


Teksti: Siina Leppä, jonka poskipäille nousee kuumottava puna tämän tästä, mutta joka opettelee olemaan stressaamatta siitä turhaan


Kuva: Splash News


 

Kommentit

Emma

Mä huomasin tänään töissä, että paidastani näkyi aivan todella härskisti läpi. No, myöhäistä... Ensi kerralla: aluspaita. Maanantain piikkiin!

kultahillokala

Tulin pyörällä keskustaan Taiteiden Yönä kun porukkaa oli joka puolella. Kun olin pysäyttänyt fillarin ja yritin nousta pois sen päältä, jalka tarttui kierrelukkoon, jota pidetään telineessä satulan alapuolella. Nilkka kiinni lukossa taistelin itteäni irti, pyörä kaatui, monia nauratti, ja itseänikin kun tajusin miten hassulta näytin. 

Jenniii
Pupulandia

Kävin viikonloppuna pyörällä torilla ja paluumatkalla kohtasin ongelman, että miten kuljettaa torilta ostettu kukkapuketti järkevästi kotiin. Laukku täytti pyörän korin, joten ripustin kukkaset roikkumaan ohjaustankoon ja yritin ajella varoen. No eihän siitä mitään tullut, kukkapuketti jäi KAKSI kertaa matkan aikana pinnojen väliin, niin että rutina vain kuului. :D Nolotti, nauratti ja huoletti, että menivätkö ne juuri ostetut kukat aivan muussiksi. Poikakaveri kuskasi lopulta kukkaset hallitummin kotiin ja ilokseni huomasin, että en ollut onnistunut rusentamaan niitä lahjakkaista yrityksistä huolimatta. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Pistelin menemään villapaita nurinpäin päällä monta tuntia, kunnes noin kymmenes asiakas sanoi hymyssä suin"sul on muute paita väärinpäin"...nokkelana tyttönä heitin "se on muotia"...vähä hävetti, mut nauratti kans:)

somewhere

Hih, näitä on hauska lukea. :)

Minä möhlin tänään kirjastossa, kun annoin lainattavat tiskille ja jäin vain odottamaan, kunnes virkailija pyysi korttia. Hups! Kuittasin mokan päivittelemällä itseironisesti kuinka en ole hetkeen käynyt kirjastossa ja unohtui jo ihan että piti antaa kortti ensin.

Itselleen on terveellistä nauraa. Joskus saa melko makeatkin naurut! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.