Anne Hathawayn Oscar-pukudraama

Toimitus

Aina ei Hollywoodissakaan kaikki suju käsikirjoituksen mukaan. Anne Hathawayn sunnuntainen Oscar-asu sai aikaan melkoisen pukudraaman, kertoo Fashionista-muotisivusto.

Hathawayn piti astella punaiselle matolle Valentinon haute couture –mekossa. Muotitalo piti asiaa sovittuna ja lähetti lehdistölle asiasta tiedotteen. Kun Anne sitten astuikin limusiinistaan ulos Pradan vaaleanpunaisessa iltapuvussa, oli draaman ainekset valmiina.Valentinon leiri ei suhtautunut viime hetken muutoksen myötämielisesti. Jupakan seurauksena Hathaway onkin nyt esittänyt julkisen anteeksipyynnön Valentinon muotitalolle.

Anne selittää pukuvaihdosta sillä, että hänen saamiensa viime hetken tietojen mukaan Oscar-gaalassa nähtiin mekko, joka muistutti erehdyttävästi hänen alkuperäistä Valentinoaan. Epäilyksen alle joutuivat Amanda Seyfried, joka edusti Alexander McQueenissa sekä Jennifer Aniston, joka saapui gaalaan Valentinon punaisessa iltapuvussa.Anne Hathawayn illan pelasti lopulta julkkisstailisti Rachel Zoe, joka onnistui viime hetkellä hankkimaan Oscar-voittajalle korvaavan asun Pradan mallistosta.Annella lienee kuitenkin vielä muutama anteeksipyyntö edessään ennen kuin kutsu Valentinon seuraaviin uuden vuoden juhliin on takataskussa!

Tämä draama ansaitsisi jo miltei itsessään Oscarin!

Joko luit myös toimituksen jakamista Lily-Oscareista sekä Oscar-gaalan juhlapukutrendeistä?

Teksti: Laura Paananen, joka voi hyvin kuvitella, kuinka Rachel Zoe on dramaattisesti uhannut kuolevansa kun Anne on ilmoittanut, että se mekko menee muuten just nyt vaihtoonLähde: Fashionista

Kuva: Splash News / AOP

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.