Choupette Lagerfeld on muotimaailman kuumin kissa

Toimitus

Jos et vielä tiedä kuka on Choupette Lagerfeld, muotisivistyksessäsi on kissanmentävä aukko.

Chanel-suunnittelija Karl Lagerfeldin valkea kissaystävä nousi hetkessä muotimaailman tietoisuuteen herra Lagerfeldin kehuttua sitä ylistyssanoin taannoisessa Harper’s Bazaar –lehden haastattelussa.

Sittemmin Choupette on kunnostautunut myös sosiaalisen median puolella, jossa kissa ylläpitää aktiivista ja suosittua Twitter –tiliään. Nyt Choupette tekee debyyttinsä myös mallina ja poseeraa brittiläisen Grazian kannessa.

Grazia–lehden haastattelussa Choupette kertoo auttavansa isäntäänsä jokapäiväisen elämän haasteissa. Choupetten puoleen voi kääntyä pukeutumisongelmissa, mutta tarkan hajuaistinsa ansioista Choupette neuvoo mielellään myös päivittäisen colognen valinnassa.

Choupette on tuttu näky muotimaailmassa ja edustaa isäntäänsä tämän Karl-vaatemalliston virallisena maskottina. Kertoipa huhu myös heinäkuisella haute couture -muotiviikolla, että Karl Lagerfeld olisi nimennyt uuden Chanel-käsilaukun kissan mukaan.

Arvostamme.

(Tosin välillä mietimme, meneekö tämä kissa-asia jo liian pitkälle. Vähän muillakin kuin Karlilla. *le sigh*)

 

Teksti: Laura Paananen, joka pohtii olisiko omassa perhepiirissä majailevasta Killi-kissasta Choupetten kaltaiseksi supertähdeksi.

Lähde: Grazia

Kollaasin kuvat: Grazia ja Choupettes Diary/Twitter

 

Kommentit

Killi (Ei varmistettu)

Mau, todellakin olisi! *haaveilee salaa kansikuvassa poseerauksesta*

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.