Ennakkokurkistus tyyli-ikonien kesäasuihin: 4 ideaa Coachella-festareilta

Toimitus

Ruumiimme istuvat kauluspaidoissa ja tukevissa nilkkureissa työpisteen äärellä, mutta sielumme hengaavat Kaliforniassa, Lainahöyhenissä-Piretinkin fiilistelemillä Coachella-festareilla, jonne hakeutui kuluneena viikonloppuna koko muotijulkkujen kerma.

Näitä tyyligurujen asukokonaisuuksia aiomme kokeilla kesälomapäivien koittaessa:

1. Kate Bosworth ja kesän trendikkäin helleasu

Coachella-festareiden suosituin asuste oli pussaileva poikaystävä. Sen jälkeen tulivat mokkaiset cowboy-buutsit, farkkusortsit ja rennot, isohkot aurinkolasit. Tyylipuhtaimman asun titteli menee näyttelijä Kate Bosworthille, jonka folk-henkinen pusero, minisortsit ja rennot laineet nyökkäävät suoraan Isabel Marantin kesämallistoon. Lehmitytön vyötä suosittelemme vain niille etunenässä kulkeville tyylitaitureille, jotka tietävät, mitä ovat tekemässä.

2. Astetta rennompi Diane Kruger

Seuraavana lomapäivänä pidämme jalassa ne samaiset cowboy-mokkanilkkurit, mutta yhdistämme ne Diane Krugerin tavoin rentoon tunikapituiseen raitamekkoon. Hiukset letitetään löysälle sivuletille ja harteille heitetään vaakaapin jättimäisin villis. Mökkipäivänä olemme meikittä, mutta kaupungille lähtiessämme lisäämme huuliin vaalean pinkkiä huulipunaa, ranteisiin ranneketjuja ja silmille isot aurinkolasit.

3. 2010-luvun tyylihippi Isabel Lucas

Okei, hippihenki saattaa vallata kesälomalla jopa piinkovan business-pukeutujan. Tänä kesänä hellehame ylettyy pohkeen puoliväliin ja se yhdistetään olalla keikkuvaan kameraan ja vajaamittaiseen neule- tai pitsipaitaan, joka paljastaa suikaleen ylävatsaa. Tyylin esiäiti, näyttelijä Isabel Lucas tulee tietenkin boheemityylin tyyssijasta Australiasta.

4. Krapulapäivän edelläkävijä Whitney Port

Bileet on ohi. Tosi-tv:stä tuttu Whitney Port palasi festareilta Beverly Hillssiin krapulassa - ja asussa, joka sopii Suomen kesäisiin sadepäiviin.  Pillifarkut, buutsit, harmaa t-paita ja rento sotilasparkatakki vihreänä tai nudena taipuvat kenen tahansa kaupunkityyliiin. Hippifestareista muistuttaa vain värikäs jättikassi, johon mahtuu koko kesäviikonloput kamppeet.

Joko olet päättänyt, mikä on sinun luottovaatteesi ensi kesänä?

Teksti: Jenna Kämäräinen, joka aikoo viettää ensi kesän Lontoosta ostamissaan farkkusortseissa ja ryijyä muistuttavassa villapaidassa.
Kuvat: Splash/AOP

Kommentit

prefecta
Hieno päivä

Mun luottovaatteeni on joku ohut pellavaneulepaita. Toissa vuonna hankitun olen kuluttanut reikäiseksi (ei, en tietenkään heitä pois!), mutta vastikään sille on löytynyt parikin korvaajaa.

Farkkushortseille ei myöskään ole vielä löytynyt korvaajaa, joten niissä mennään edelleen.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Pellava ja farkku, epäilemättä toimii!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.