Haaveiletko puolimaratonista? Lilyn juoksijahirmut auttavat

Toimitus

Oletko haaveillut itsesi ylittämisestä puolimaratonilla tai maratonilla, mutta epäilet pystyväsi siihen?

Ota oppitunti Lilyn juoksijahirmuilta. Roosa kävi juoksemassa puolimaratonin ja yllättyi siitä, miten hauska ja sosiaalinen tapahtuma oli. Tarttui sieltä mukaan muitakin huomioita, kuten: "Palkitsevinta ei ollutkaan huomata, kuinka kovaa voi päästä, vaan kuinka hiljaa."

Hauskasti kirjoitettu uusi liikuntapalsta Fitness Führer puolestaan antaa vinkkejä niille, jotka pohtivat juoksutapahtumaan osallistumista ulkomailla. Kurkkaa myös FFFifin raportti Tukholman puolimaratonilta sekä vinkit siihen, mitä juoksutapahtumassa ei kannata tehdä.

Vaikka kesä meni, Suomesta eivät järjestetyt maratonit, puolimaratonit, hölkät ja lenkit lopu syksylläkään. Kurkkaa kaikki Suomen juoksutapahtumat vaikkapa Juoksija-lehden juoksukalenterista.

Kuva: Minimalen

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Ehdottomasti kannattaa juosta puolikas! Matka ei tosiaan ole niin pitkä, että se vaatisi ihan hirveästi treenaamista, mutta toisaalta tarpeeksi pitkä, jotta maalissa on tosi voittajaolo! Pääkaupunkiseudulla pääsee juoksemaan virallista puolikasta jo tulevana sunnuntaina Pääkaupunkijuoksussa tai vajaan kolmen viikon päästä Vantaan maratonilla (matkana myös puolikas). Sohvanpohjalta lähtijä ehtii hyvin kuntoon ensi kevään Helsinki City Runille, tällainen tavoite myös kannustaa treenaamaan talven läpi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.