Havaijikuosia kehiin! Eli kuinka käyttää calypsotrendiä

Toimitus

Luulitko, että havaijipaidat ja papukaijakorvikset ovat vain myötähäpeää tuottava muisto muodin historiassa? Pieleen meni: tropiikki on täällä taas.


Surffasimme (Havaijin aallot ja aurinko mielessämme) läpi nettikauppoja ja poimimme vaatteita, joiden avulla värikkääseen kesätrendiin pääsee helposti kiinniKukkia ja hedelmiä pursuava tyyli haastaa pukeutujan. Paratiisijunan matkaan on helpointa hypätä asusteiden avulla.


Asoksen runsaudensarvimainen kaulakoru (n.26e) tekee jo asun itsessään, joten yhdistä se yksiväriseen paitaan tai maksimekkoon.


Pöhköt aurinkolasit toimivat festareiden jälkeenkin takuuvarmoina hymynnostattajina. Mikä toisi iloisemman kesäfiiliksen kuin kasvoilla keikkuvat ananakset (n.15 e) ?


Jos kengät olisivat tehty karkista, ne todennäköisesti näyttäisivät jommille kummille (n.26 e ja 64 e) näistä Deenan & Ozzyn sandaaleista. Jos vasta totuttelet kirkkaisiin väreihin, aloita yhdistämällä kengät farkkuihin.


Siedätyshoidon jälkeen karkkisandaalit uskaltaa pukea alempaa löytyvien housujen tai haalarin kaveriksi.Villin kukkakuosin saa kesytettyä yhdistämällä sen denimiin.


Kokeile Paradise Foundin napamittaisen havaijipaidan (n.44 e) kaveriksi korkeavyötäröisiä shortseja ja Monkin kauluspaidan (35 e)seuraksi löysiä boyfriend-mallisia farkkuja.


Urban Outfittersin hempeällä mekolla (n.28 e)pärjää viilentyvässä illassa heittämällä päälle vaalean farkkupaidan. Kengiksi sopivat vaikkapa molemmat yllä esitellyistä esimerkeistä.Pahimman kukkayökötyksen yli päässyt rohkenee kesäkadulle Marc by Marc Jacobsin haalarissa (n.108 e). Maltillisemman pukeutujan versiona toimii Topshopin printtipöksyt (n.45 e). Yhdistä housut yksiväriseen, mutta kokeile ainaisten mustan ja valkoisen sijaan vaikkapa keltaista toppia.


Paljetteja sulle, paljetteja mulle: näistä shortseista (n.77 e) riittää paljetteja ihan kaikille. Pue alle ohuet, mustat sukkahousut ja laita jalkaan kesän mukavimmat wedge-korkkarit, joissa jaksaa tanssia läpi yön.


Iskeekö tropiikkitrendi? Kuluuko kesäsi villeissä kukkakuoseissa?


Teksti Siina Leppä, joka nyt ihan oikeasti surkuttelee toistakymmentä vuotta sitten kadonneiden papukaijakorvisten perään

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.