Huippiksen Anna-Sofia Benettonin kevätkampanjassa: Ai siis mitkä Pin Up -kurvit?

Toimitus

Huippumalli haussa -sarjassa voiton pokannut Anna-Sofia Ali-Sisto poseeraa näkyvällä paikalla United Colors of Benettonin kevätkampanjassa rullaluistimissa ja suloisissa pastellisortseissa.

Pin up -aiheisen mainoskamppiksen on kerrottu jatkavan Benettonin vastuullisten mainoskuvien linjaa, joka korostaa kurvikasta naisvartaloa.

Olemme hyvin ylpeitä aikaisemmin tänä vuonna myös Italian Voguen häänumerossa nähdyn Anna-Sofian saavutuksesta ja näytämme hänelle peukkua supersöpöistä kuvista.

Emme kuitenkaan mahda mitään sille, ettemme pysty löytämään punaista lankaa Pin Up -maailman muodokkaan naiskuvan ja kampanjaan valittujen hyvin hoikkien mallien välillä.

Mitä mieltä sinä olet Benettonin Pin Up -kuvista?

Psst! Lue myös Kuplia-palstan Emilia Pyykkösen haastattelu, jossa Anna-Sofia kertoo Milanon keikastaan, tulevaisuuden haaveistaan ja väleistään muihin Huippis-kisaajiin.

Kuvat: Benetton

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

No noilla tytöillä ei oo kurveja nimeksikään...

nää on ennemmin barbie tyyppisiä kun pin up tyyppisiä kuvia ..

Mallariina (Ei varmistettu)

Kurvikas naisvartalo my ass. :D Nättejä kuvia ja Anna-Sofia näyttää suloiselta, mutta kuten butterfly sanoi, barbie-kastiin nämä minustakin menevät..

Nata (Ei varmistettu)

miks kurvin täytyy aina tarkoittaa dd-kuppia ja isoa takapuolta? onhan olemassa loivempiakin kurveja! haluuko joku oikeasti nähdä mainoksessa vaaleankeltaiset sortsit koossa 46?!

Mallariina (Ei varmistettu)

No jos puhutaan kurvikkaan naisvartalon korostamisesta vastuullisen mainoskuvien kampanjassa, on musta hassua että ko. käsitteeseen liitetään langanlaihat mallit, koska eihän nämä kuvat poikkea lainkaan niistä mitä normaalistikin muotiteollisuus käyttää. Eli siis lähinnä kysymyksenä, että mitä lisäarvoa noi em. teemat tälle kampanjalle tuo? :) Ei kukaan ole puhut että kurvin täytyy tarkoittaa nimenomaan dd-kuppia ja isoa takapuolta, vaan enemmänkin edustaa "tavallisempaa" naiskuvaa , joka on vähemmän gasellimainen kuin ko. kuvan tytsyt. ;)  Ja ei mua ainakaan rehellisesti sanoen vaaleankeltaiset sortsit koossa 46 häiritse ollenkaan, kauneutta kun on muutakin kuin XS ja S kokoa. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Käsittääkseni kampanjassa oli kyse naisvartalon korostamisesta, ei siis kirjaimellisesti kurvikkaan nasvartalon korostamisesta. Vaatteilla siis pyritään korostamaan sitä mitä on eikä kyseessä siis ole ns.plus-koon mallisto saatikka kampanja.

Tärkeää olisi silti että mainoskuviin voitaisiin ottaa ihan kaikenlaisia naisia, pieniä ja isoja. Liian usein kurvikas nainen rinnastetaan 'oikean naisen' kanssa, mikä on mielestäni harmillista.

EvaLotta (Ei varmistettu)

Minusta Anna-Sofia on ihan suloinen muttei ammattitaitoinen. Tuossa kuvassa näyttää lähinnä huumatulta ja videostakin näkyy miten jopa hymyileminen voi olla niin kovin haastavaa. Vaatteet tosin ovat sitten sitäkin suloisempia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minua myös hieman ärsyttää tuollainen yksioikoinen suhtautuminen kurveihin: onhan naisissa muitakin kurveja kuin tissit ja perse. Vaikka lantion kaari, solisluut, kaula jne. Muotibusineksella on pakkomielle laihuuteen ja nuoruuteen, mutta monella muulla on sitten pakkomielle isoon takapuoleen ja rintavarustukseen. Naisvartalo on älyttömän kritiikin kohteena koko ajan ja ikävintä on se, että eniten paineita tuntuvat asettavan naiset itse. Relataan hyvät siskot, meitä on moneksi ja monenelaiset kurvit ovat kauniita!

Vierailija (Ei varmistettu)

Itsekään en ymmärrä juuri tuota "vastuullinen mainoskampanja"-ajatusta, koska eihän nuo mallit eroa mitenkään tavallisista malleista. Ei kai tässä nyt alun alkaenkaan ollut pointtina se, etteikö nainen voisi olla kurvikas, vaikkei plus-kokoa edustaisikaan, vaan se, että on outoa korostaa mainoskampanjan eettistä naiskuvaa, kun mallit ovat ihan samaa kaliiperia, kuin yleisesti kaikissa muissakin kampanjoissa. Ja tässä yhteydessä ainakin itse liitän sanan "kurvikas" muuhun, kuin alipainon rajoilla keikkuvaan malliin. Vaikka tokihan heidänkin vartalostaa kurveja löytyy, jos pilkkua halutaan viilata. Tosin kurveja sanan varsinaisessa merkityksessä löytynee myös aika monesta muusta kohteesta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mielestäni tätä mainoskampanjaa ei ole edes esitelty vastuullisena mainoskampanjana mediassa. Voi olla toki että se on mennyt ohi minulta. "Enhance your curves" sloganhan ei mielestäni yksin siihen ainakaan viittaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei nuo nyt mitään kurvittomia tikkumalleja ole, mutta kieltämättä jos mainonnassa halutaan oikein painottaa kurvikasta naisvartaloa, niin siinä mielessä en ymmärrä mallivalintoja. Kuvat ja mainosvideo on hauska, mutta ei ole ehkä sitä, mitä he ovat hakeneet.

Vierailija (Ei varmistettu)

Loppui huippiksen katselu tuon voittoon. Ei osaa poseerata, ei osaa liikkua, aina toi sama vaivaantunut ja jälkeenjäänyt ilme naamalla. Kroppakaan ei mitenkään häävi, ainoa plussa söpöt kasvot. En käsitä

häkkilintu

Mikä pin up? Sinipaitaisen, vasemmanpuoleisen mallimimmin tisseillekin on luotu niiden kokoa isompi varjo photarilla. Säälittävää markkinoinnin pesuyritystä puhua kurvikkuudesta. Kurvikkuutta ei voida tässä yhteydessä mainostaa, jos mallien hartia-rinta-vyötärö-lantio-linjassa suurimmat ympärysmitan erot ovat kymmenen sentin luokkaa, eli samat kuin pikkulapsilla tai H-vartaloisilla yleensä. 

Ei XL-nainenkaan ole kurvikas jos näyttää "tasapaksulta harteista polviin", hän on rehevä. Kurvikkuus liittyy edelleen, kuten aina estetiikasta puhuttaessa vyötärön ja lantion suhteeseen. Laihakin voi olla kurvikas jos vyötärö löytyy. Benettonin mainoskampanjan mimmit eivät ole kurvikkaita. 

Nata (Ei varmistettu)

even computer says no. yritin googlettaa miltä näyttää keltaiset sortsit koon 46 mallin päällä, mutten löytänyt _yhtään_ kuvaa.

Anska (Ei varmistettu)

Miksi naisten pitää olla aina moittimassa toisiaan? Kateuden vihreä peikko kolkuttelee ovella jatkuvasti.

Kaikenlaiset vartalomallit on kauniita. Omia hyviä puoliaan saa korostettua vaatteilla.

Ainiin, kurvikas tarkoittaa isopovista ja leveä lantioista naista.

marilin (Ei varmistettu)

Tämän kirjoituksen luettuani googlasin huvikseni kuvahaulla sanaparin "pin up". Alkuperäisten 50-luvun piirroksien kuvissa olevat naiset olivat järjestäen liioitellun pitkäraajaisia ja todella hoikkauumaisia (juurikin kuten nämä mallit), mutta varsin isorintaisia nuoria naisia. Että sikäli toimittajalla oli pointti: Benettonin kampanjan tytöillä ei ole alkuperäisistä pin up -neitosista poiketen vain kunnon rintavarustusta. Eikä Benettonin kuvia ole tietenkään yliseksualisoitu pin up -tyyliin.

Taitaa olla toimittaja sekoittanut pin upin "kurvikkaan" naisihanteen burleskiin.

Mimmim (Ei varmistettu)

Ja milläköhän perusteella Anna-Sofian vartalo olis jotenkin keskimääräistä vähemmän kurvikas? Löydän nopealla vilkaisulla lantion, tissit ja, ehkä tärkeimpänä, vyötärön.

"Kurveilla" viitataan käsittääkseni naisvartalolle tyypilliseen tiimalasimuotoon, ei siihen että on jokin tietty painoindeksi.

Veikkaan että KESKIMÄÄRÄISEN naisen (kenties erityisesti suomalaisen) "tiimalasi" on huonompi kuin Anna-Sofian vastaava. Rasva ei vaan automaattisesti keräänny tisseihin ja/tai lantiolle - monille, kuten itselleni, lihominen tarkoittaa kurvien menettämistä ja muuttumista tasapaksuksi pötköksi tai palloksi.

Mutta, toisaalta, miksi syrjiä naisia, joiden vartalon malli ei ole se palvottu tiimalasi? Mielestäni myös tasapaksujen, päärynämallisten ja keskipainotteisten naisten tulisi voida tuntea itsensä naiselliseksi. Kurvien tärkeyden ylikorostaminen tai niiden (yli)hehkuttaminen aiheuttaa yhtälailla paineita naisille kuin vaikka äärimmäisen hoikkuuden ihannointi.

Jos kampanjoihin nyt kerran vaaditaan "kurvikkaampia" (lue: vähemmän laihoja) naisia, niin vaaditaan sitten samaan hengenvetoon myös sellaisia, joilla on pömppövatsa + littanat tissit ja peppu ts. ei kurveja nimeksikään. Ettei vaan ketään syrjitä...;)

No eipä ei, mutta hauskat kuvat tosiaan (Ei varmistettu)

Pin up~

http://blog.thaeger.com/wp-content/uploads/2011/05/robert-downey-pin-up-...

^Voi luoja että nauroin kun googlasin ja tämä putkahti esiin.

Mutta siis asiaan, kuvissa on leikkiemielinen asenne ja ilmeet melko kohdillaan. :) Mutta tosiaan naisvartaloista aika harva pääsee noihin mittoihin. Itse olen sitä mieltä että Dove:lla on toistaiseksi ollut ainoa oikeasti toimiva kampanjointi kaikenlaisten nasivartaloiden puolesta. <3

Oli pulskeita naisia, hieman makkaroita, laihoja ja vanhojakin heidän mainoksissaan, mutta silti kauniita ja näyttivät kaikki onnellisilta.

Näissäkin mainoksissa Anna-Sofia kanssamalleineen näyttävät hyvältä, mutta kurvikkuuden sijaan leikkimielisyys ja hyvänolontunne tulevat ensinnä mieleen. (Ei toisaalta pahaa mainontaa näinkään.)

No eipä ei, mutta hauskat kuvat tosiaan (Ei varmistettu)

Vielä tuohon edelliseen. Tarkoitan viestissäni kurvikkaalla sitä mitä ymmärsin itse artikkelin kirjoittajan tarkoittaneen, vartaloita, joita pin-up kuvissa näkyy.

Mutta joo. :) Kun vaan itsevarmuus olisi se mihin naisia tuettaisiin, sillä sen avulla se kauneus löytyy.

Vierailija (Ei varmistettu)

Etenkin meidän naisten tulisi ensin itse osata arvostaa erilaisia naisvartaloita. emme voi vaikuttaa siihen, millaiseen kehoon olemme syntyneet. kamalaa, jos siitä tulee elämän pituinen "tuomio". Dita von Teesen näytöksen kuvia oli kyllä ilo katsella. Monenlaista naiskauneutta osoitteessa: http://www.iltalehti.fi/viihde/2012031015309214_vi.shtml

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Koen, että ainakin minut laihaa naisvarloa ihannoiva muotikuvasto on lävistänyt sen verran kokonaisvaltaisesti, ettei Benettonin mallien laihuus pistä silmääni. En siis kritisoi tai kyseenalaista mainoksen mallien vartaloja vaan kampanjan konseptia.

En sano, että tämän pitäisi olla koon 40-44 naiseilla toteutettu "aidot naiset mainoksissa"-kampanja, mutta mietin, että naisten kurveja korostava pin up -mainos voisi toimia loistavasti myös vähän muodokkaammilla, esimerkiksi koon 36-38 naisilla. Mutta kokohan ei todellakaan ole kaikki kaikessa. Sanoisin, että konsepti (vartalon asennot, mallien katseet ja asenne) ei noin vain kokonaisuuteni ilmennä pin up -maailmaa kovinkaan onnistuneesti.

krisuli

marilin: "

Tämän kirjoituksen luettuani googlasin huvikseni kuvahaulla sanaparin "pin up". Alkuperäisten 50-luvun piirroksien kuvissa olevat naiset olivat järjestäen liioitellun pitkäraajaisia ja todella hoikkauumaisia (juurikin kuten nämä mallit), mutta varsin isorintaisia nuoria naisia. Että sikäli toimittajalla oli pointti: Benettonin kampanjan tytöillä ei ole alkuperäisistä pin up -neitosista poiketen vain kunnon rintavarustusta. Eikä Benettonin kuvia ole tietenkään yliseksualisoitu pin up -tyyliin.

Taitaa olla toimittaja sekoittanut pin upin "kurvikkaan" naisihanteen burleskiin."

Googlettaessa pin-up, ainakin minulle tulee ensimmäiseksi kasa deaviantart-kuvia, jotka kuitenkin on tehty tämän vuosituhannen puolella, ja niihin on tietysti vaikuttanut nyt vallallaan oleva naisihanne. Googleta pin up mallien nimillä niin saat enemmän selkoa vanhoista pin-up kuvista. Eivät naiset niissäkään mitään paksukaisia ole, mutta kyllä käsivarsissa ja reisissä on enemmän tavaraa, kuten tisseissäkin. Mutta mielestäni painon lisäksi suurin ero on kyllä pituudessa.

Sophia Loren http://www.blogcdn.com/blog.moviefone.com/media/2005/08/SL631020.jpg

Rita Hayworth http://1.bp.blogspot.com/_tZSm9RJs5n0/TTcPOLbUDmI/AAAAAAAAC2k/zI2_xDeV2Ho/s1600/RHAYWORTH3.jpg

Bettie Page http://blog.showclix.com/wp-content/uploads/2008/12/bettie-page.jpg

Bette Davis http://s2.hubimg.com/u/44889_f260.jpg

 

Mielestäni niin laiha kuin pyöreäkin vartalo on kaunis, ja kaikki mitä  niiden välissä on. Mutta jos kampanjan oli tarkoitus olla jokin vastalause nykyisille mallimarkkinoille, niin se kyllä epäonnistui siinä. On jotenkin todella kummaa, että ihmiset eivät näe, kuinka monenlaista vartaloa mahtuu koon 32 ja 46 välille.

Vierailija (Ei varmistettu)

Todella hyvä maistostaa pin up juttui langan laihojen mallien pääl... Hyvinhän tytöillä noita muotoja löytyy.

WE WANT! (Ei varmistettu)

Joku kysyi kuka oikeasti haluaisi nähdä keltaiset sortsit koossa 42 (vai 46:ko se oli)?
Minä haluaisin! Heti mulle näytille, kiitos, keltaiset sortsit isommassa koossa, isommalla mallilla. Näkis vähän miltä näyttää.

Aave (Ei varmistettu)

Rasittavaa, kurvit ne on pienetkin kurvit ja musta olisi aika sääli, jos hiukan vähemmän naisellinen nainen ei voi olla uskottava pin-up-leidi.

Kuvat on ihan nättejä, mutta ei ne kovin pin-uphenkisiä ole. Ehkä tuo liika pastellisuus tekee sen.

Anna-Sofia on upea! (Ei varmistettu)

Kannattaisi varmaankin käyttää sanakirjaa, ennen kuin alkaa leikkiä kääntäjää. Benettonin mainoslause on: "Pin up. enhances your curves"! Ei mainos väitä noita mallityttöjä kurvikkaiksi. Mainos väittää noiden vaatteiden saavan naisen näyttämään kurvikkaammalta. Tuohan on harvinaislaatuista rehellisyyttä mainostajalta, kun ei laita mainokseen poikkeavia malleja, ja sitten väitä vaatteiden tekevän mallaista kurvikkaita. Joka tapauksessa, oli malleista mitä mieltä tahansa, niin Benetton ei tuossa väitä, että mallit olisivat "kurvikkaita"!

huokaus (Ei varmistettu)

Ei mainoksessa mutta lue toi juttu jooko ennenku kirottelet ku ääliö tääl...

kauneus katsojan silmässä (Ei varmistettu)

Kaikenlaiset naiset ovat kauniita, on vain hassua, että mainos- ja mallimaailmassa ei päästä pois tietyistä kauneuskäsityksistä. Benettonilla on hyvä idea tässä korostaa kurvikasta naiskauneutta, mutta uskottavuus putoaa pois, kun kaikki mallit ovat silti vallitsevan ihanteen mukaisia. Tarvittaisiin rohkeutta repäistä ja käyttää kaikennäköisiä naisia malleina.

Anonyymi (Ei varmistettu)

Eipä näytä nämä yhtään miltään pinup kuvilta....

Vierailija (Ei varmistettu)

Katsokaa tämä video, niin näette millaista kuvaa media naisesta edelleen rakentaa.

http://www.youtube.com/watch?v=1ujySz-_NFQ

ja jatko-osa:

http://www.youtube.com/watch?v=E4-1xCf3I7U

Vierailija (Ei varmistettu)

Benetton harrastaa vastamainoksia eli kritisoi omilla mainoksillaan olemassa olevia pin up -mainoksia. Yhtiö on tehnyt vastamainoksia myös esim. rasismia ja tehoeläintuotantoa vastaan. Kyseessä ei siis ole pyrkimys esittää ns. oikeita pin up -malleja vaan korostaa sitä, että käsite johtaa harhaan ja vain yhdenlaiseen käsitykseen naisvartalosta.

popo (Ei varmistettu)

Tytöt ovat oikein söpöjä kuvissa mutta pin up on kaukana sääli... joo on olemassa loivempiakin kurveja mutta tiedoksi vain että pin up ei tarvitse olla koko 46 , vaan koko 36 kin riittää nämä tytöt ovat vielä normaalista s koosta pienempiä.
Hyvät pirteet kuvat mutta jäin kaipaamaan pin up olemusta.

Vierailijagfhgffhg (Ei varmistettu)

No jos näitä malleja vertaa niihin todella laihoihin malleihin niin näyttävät terveiltä. Anna-Sofialla on todellakin on pikkuisen kurveja vaikka laiha onkin.
Muotimaailma on niin sisäpiiri porukkaa ihanteineen, että jotakin Karlie Klossia pidetään vartaloltaan huippu kauniina kun tavalliselle ihmiselle hänen vartalonsa näyttää nälkiintyneeltä ja shokkeeravalta. Elikkä taitaa siihen verrattuna tämä kampanja olla "radikaali". Meillä tervehenkisemmässä Suomessa asia ei hahmotu.
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2069258/Karlie-Kloss-hailed-ne...

Mel (Ei varmistettu)

SHAME on anyone who calls this pin-up! call it anything... but this is not pin-up.

Amina (Ei varmistettu)

Oman ja puolison puolesta puolesta vastaan että ei kyllä vastaa mitä Benettonilla selitetään. Koska kuvat ovat niin eksplisiittisiä, niin en vie tilaa sen enemmillä selityksillä: uskon, että jokainen joka osaa ajatella tajuaa kyllä kun katsoo ja miettii kontekstia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olenko ainut jonka silmään tuon Karlie Klossin jalat eivät näytä kuuluvan sen kroppaan? Liian pyöreät reidet noin nälkiintyneeseen ylävartaloon...
Ainut pinup-henkinen juttu jonka noista mallitytöistä ko. kampanjassa bongaa, on fiftarikampaukset. :/

Bell4 (Ei varmistettu)

Jos pitäis olla Pin up, ihan vanhanajan mukainen tyttö pitäs olla tossa, eli semmoinen muodokas Marilyn Monroe eikä nää 50 kiloiset luuviulut. Noi vois jäädä sinne catwalkille mun mielestä! Jos normaalipainoinen ihminen haluaa ostaa vaatteita niin olisi kivaa nähdä niitä normaalipainoisen päällä...

BonBon (Ei varmistettu)

Joo nämä eivät ole Pin upeja nähneetkään!

fiftari.. (Ei varmistettu)

EI OLE PIN UP. hävetkää benetton ym! Täysteinejä nuo ovat. kehittymättömiä tyttöjä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei ole pin upia ei, mutta koko tämä kommenttirykelmä edustaa sitä naisten epäsolidaarisuutta josta pitäisi opetella eroon. "Hahhaahaa, ei tuo malli ole pin up, vaan MINÄ olen koska mun takapuoleni hyllyy". Päästään kerrankin naureskelemaan hoikille ja voidaan näin kerrankin tuntea sylpeyttä omasta paksusta ahterista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Todellakin mitkä pin-up kurvit? En nähnyt jutussa missään naisellisia kurveja ja se mitä olen ymmärtänyt käsitteellä pin-up, ei kuvissa ollut kyllä sitäkään. Hyvä, kun tytöillä oli edes rintoja tai kunnon naisellista lantiota. Mielestäni Benetton veti vesiperän tällä pin-up kurvituksella.

Vierailija (Ei varmistettu)

Täytyy ottaa huomioon, että todennäköisesti noin laihalla naisella on rinnat kokoa A tai AA (rinnat on tunnetusti rasvakudosta ja rasvakudos yleensä kertyy muuallekin vartaloon kun vain lantiolle ja rintoihin, kuten joku mainitsi ja noilla malleilla rasvakudos on todennäköisesti aika vähäistä), joten todennäköisesti kuvan joka mallilla on push up -rintsikat. Se niistä "onhan noillakin kurveja!"-väitteistä.

Mutta tuli mukava olo kun katsoin noita Dita von Teesen malleja ja mallit näyttivät kerrankin normaaleilta ihmisiltä eikä tikku-ukoilta. Ja näytti kivasti oman mahan näköiseltä nuo mallien mahat, if you know what I mean. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hämmästelin kovasti tuota videoo. Siis Anna- Sofia oli ihan mukavuus alueensa ulkopuolella, nuo kaks muuta tyttöä heittäyty ja naureskeli ja muuta mutta Anna-Sofia veti aina kuvan otto hetkellä tekohymy- virneensä päälle. Oli pettymys.

Vierailija (Ei varmistettu)

Pin Up-kuvan tarkoitushan on että kurveja ja muotoja löytyy, mutta näillä tytöillä ei niitä kyllä löydy mistään.. Muuten ihan onnistuneita kuvia kyllä, jos tavallista mallintyötä tekee.. :)

Mimmu (Ei varmistettu)

Mä haluaisin nähdä vaikka koon 52 keltaiset shortsit!

Vierailija (Ei varmistettu)

Keltaisia shortseja ei tosiaan löydy, mutta punaiset löytyi :D Veikkaisin kooksi 46-48
http://thefatgirlsguide.com/post/1072615307/a-chubby-girl-vs-shorts-ok-h...
Ja ei, ylläolevat kuvat eivät ole Pin Up. Nättejä kuvia kyllä, mutta niistä puuttuu juuri se "pin upin henki".

Vierailija (Ei varmistettu)

Rinnat, lantio ja vyötärö löytyy, joten kurvit ovat tuollakin mallilla olemassa, mutta 50-luvun muotikuvien kurveihin noita vaatteita ei ole tehty. Valitettavasti. Liika kurvikkuus, niin ihannoitua kuin se muka onkin, on todellinen ongelma vaatteita metsästäessä. On hyvä, että vaatteita ei enää tehdä 50-luvun korsettivyötäröille, koska valtaosa naisista ei sellaista omista. Mutta kun on epäonnisesti syntynyt luonnostaan mitoiltaan suhteettomaan äärikurvikkaaseen vähemmistöön niin paha mielihän vaateostoksilla tulee, kun mitään ei löydy. Esimerkiksi E55 rintaliivejä, jotka alusvaateliikkeen mukaan tarvitsisin, ei ole edes olemassa. Ja alaosista vain fiftarityylinen kellohame peittää lantion, paitsi että vielä pitäisi keksiä ratkaisu vyötäröön.

Ns. tiimalasimitoista ei siis ole juuri iloa. Päin vastoin, sillä kaikki vartalomallit ovat upeita ja kauniita oikein kannettuina, kauniissa sopivankokoisissa ja istuvissa vaatteissa. Hyvältä ei näytä, kun kurvikkaalla naisparalla paukkuvat napit poven kohdalla ja venyvät saumat lantiolla, mutta vyötärön kohdalle mahtuisi edelleen lähes toinen vyötärö ja kiristettynä ylimääräinen kangas näyttää kuin säkin suun kuristaisi suppuun. Rintojen koon mukaan hankitut paidat taas ovat niin isoja, että eivät asetu hartioista, eikä tavallista kapeammasta vyötäröstä ole kellekään iloa, kun kukaan ei sitä vaatteiden alta kuitenkaan näe.

vonpaldanius
Jenna 30+

Jos tarkoitus oli imitoida perinteistä pin-up-tyyliä, tässä mentiin kyllä pahasti pieleen. Ennemmin tulee mieleen ala-asteen tytöt kuin aikuiset naiset. Itse en pidä :/

Yes. (Ei varmistettu)

Jotenkin en ymmärrä, miksi nykyään puhtaasti läskistä käytetään nimitystä kurvikas. Se ei ole sama asia, läski on läski vaikka kuinka hienompaa nimeä käyttäisi, tätä mainontaa näkyy varsinkin vaatekaupoissa. Pin upilla ajattelen todellakin ehkä koko 36-38 eli normaalipianoisia naisia, nuo mallit eivät oikein siihen sovellu, mutta toisaalta voihan tuo tyttömäinenkin ilme ajaa samankaltaista asiaa, vaikkei olisikaan heti ensimmäisenä mielessä kun ajattelee pin uppia. Enemmän kyllä ajattelisin Dita Von Teesea kuin Anna-Sofiaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä en kyllä näitten jäätelötikkujen kohdalla puhuis edes push upeista..Nättejä tyttöjä, ei siinä mitään.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.