Instagram-kohu: Mitä kannattaa kuvata ja mitä ei?

Toimitus

Me Lilyssä olemme Instagram-kuvausohjelman kavereita, mutta valokuvien ottamiseen, käsittelyyn ja jakamiseen tarkoitetun sovelluksen käyttäminen on nostanut julkkikset nettilööppeihin:

Viikonloppuna Rihanna keitti  Instagram-sopan julkaistessaan kuvan itsestään rullaamassa oletettavasti marihuana-sätkää henkivartijansa kaljun pään päällä. Lööppilaineilla kelluminen on ilmeisesti kokopäiväistä puuhaa, joka vaatii paitsi jatkuvasti päivittyviä deittiuutisia myös kaikki käytettävissä olevat sosiaalisen median työkalut.

Viime viikolla brittiläinen Alexa Chung joutui  Instagram-kohun keskelle julkaistuaan yhteiskuvan äitinsä kanssa. Tyyli-ikonin  seuraajat säikähtivät Chungin laihaa vartaloa ja syyttivät häntä anoreksiainspiraatiosta. Meitä kohu lähinnä haukotuttaa: Kyllä, Alexa Chung on poikkeuksellisen laiha. Mutta ei, se ei tullut kenellekään yllätyksenä.

Näistä tapauksista voimme vetää yhteen pari opetusta Instagram- alkajalle:

  • Tutustu ohjelmaan täällä.
  • Julkaise yhteiskuva äiskän kanssa!
  • Älä julkaise kuvaa, jossa käytät huumeita. Älä ota kuvaa, jossa käytät huumeita. Älä käytä huumeita.

Joko sinä käytät Instagramia? Millaisia kuvia olet jättänyt julkaisematta?

Teksti: Jenna Kämäräinen, Lilyn valistusvastaava, joka huomasi juuri, että on talviloman aikana unohtanut Instagram-tunnuksensa
Kuvat: Instagram

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Noi kintut on kyllä 5000x karmeempi asia kuin joku bileissä kääritty jointti.

Vierailija243 (Ei varmistettu)

no ei ois rihannasta uskonu....

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Siis onko kirjoittaja ikinä nähnyt marihuanaa? Se on kuivia kasvinpalasia. Kyllä toi näyttää ennemmin valkoiselta jauheelta, ja silloin se on jotain "oikeita huumeita", esim. kokaiinia.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Aluksi ulkomaalaisilla sivustoilla puhuttiin kokaiinista, mutta sittemmin asiasta ilmeisesti paremmin tietävät toimittajat päätyivät yhteisessä ymmärryksessä marihuanan kukkaan.

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Ei taatusti ole kukintoa tuo. Jointtia varten rouhittu kukinto näyttää tältä http://2.bp.blogspot.com/-DKllOyrh9ss/Tq1G4njFwrI/AAAAAAAAAOU/666kuHBV-v... . Kyllähän sen nyt näkee omin silmin jokainen, että ukon pään päällä on jotain valkoista jauhetta.

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Linkki pienempänä http://tinyurl.com/7qn5cm7

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.