Justin Bieber kirjoitti äiskälleen laulun, entä sinä?

Toimitus

 

Joko valkovuokot kukkivat? Äitienpäivää vietetään sunnuntaina, ja sitähän kelpaa juhlia, sillä Suomi on tuoreen mittauksen mukaan maailman kuudenneksi paras maa äideille.

Äitienpäivän kunniaksi myös Lilyn toimituksen (okei: Eevan) salainen pop-pahe Justin Bieber julkaisee uuden kappaleen. Se on tietysti omistettu äiskä-Patricialle, joka paiski kahta työtä elättääkseen perheensä ennen pojan menestystä.

Aikaisemmin Justin on kertonut, että hankki myös lukion päättötodistuksen lahjana äidille.

Tiedämme jo, että äidit ovat tehneet parhaansa ja enemmän meidän vuoksemme. Tänään haluamme tietää,

mitä sinä olet tehnyt äitisi vuoksi?

Keittänyt kahvit, siivonnut vinttikomeron, valmistunut koulusta tai pyöräyttänyt lapsenlapsen? Kerro tämän jutun kommenteissa tai omalla palstallasi. 

Teksti: Eeva Kolu, jonka maailman paras joskin teknologiarajoitteinen äiti ansaitsisi kaikki maailman laulut, jos vain osaisi käyttää CD-soitinta

Kuvat: A-lehtien kuvatoimitus, Splash News, Eeva Kolu

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Veljen kanssa halusimme karkoittaa äitini vanhempien kuolemaan liittyvät inhottavat muistot perheemme kesäasunnolta. Teimme keittiörempan, maalasimme vanhempien makkarin ja siivosin... Jänskättää ihan kreisinä, sillä huomenna äiti tulee kesäasunnolle täydelisen tietämättömänä rempasta. Ehkä käpöstelen vielä huomenna Alkoon hakemaan pullon äidin lempisamppista :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.