Justin Timberlake tekee taas musiikkia - ja muut kauden comebackit

Toimitus

Hyviä uutisia kaikille, jotka ovat heiluneet Rock Your Bodyn ja Señoritan tahtiin, mutta eivät ole innostuneet Justin Timberlakesta vakavasti otettavana näyttelijänä. Kuusi vuotta sitten edellisen levynsä julkaissut Timberlake on tekemässä varovaisen paluun musiikin pariin. Hän  nimittäin vastaa uuden  The Devil And The Deep Blue Sea -elokuvan soundtrackista, kertoo NME.

Poppari-Justinin paluu innoitti Lilyn toimituksen listaamaan muita kauden odotettuja ja pelättyjä comebackeja.

90-luvun brittibändit ovat täällä taas

Kati on innoissaan The Stone Rosesin paluusta, Anna puolestaan odottaa kuumeisesti Ruisrockia ja Pulpin paluukeikkaa. Eeva lupaa pukeutua Britannian lippuun Ginger Spicen tyyliin, jos Spice Girlsin paljon huhuttu comeback varmistetaan.

Leila ja Annukka palaavat kaiuttimiisi

Tästä pidämme: radiokuunnelmillaan naurattanut kaksikko Leila ja Annukka koheltavat yhdessä lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen. Tällä kertaa kuunnelmia ei kuitenkaan kuulla radiossa, vaan Elisa Kirja -palvelussa. Toimitus ei ole vielä kuullut uusia jaksoja, mutta on tyytyväinen, jos Leila ja Annukka ovat juuri niin kamalia kuin muistelemme.

Sing hallelujah! Dr. Alban jytää jälleen

Nykypopparit Lady Gagasta Katy Perryyn ovat jo parin vuoden ajan lainanneet vaikutteita 90-luvun eurodancesta ja teknojytkeestä. Jos kuitenkin jäit kaipaamaan aitoa ysäriä, innostut tästä: Dr. Alban esiintyy kahden viikon päästä Saaristo Open -festareilla. It’s my life!

Eläköön käytännöllisyys: muovimatot palaavat lattialle

Pienten lasten äidit ja koiranomistajat iloitkaa – muovimatot palaavat sisustukseen. Tällä kertaa muovi ei tarkoita harmaata kokolattiamuovimattoa, vaan muovista punottuja eteisen- ja keittiönmattoja, joita on viime aikoina alkanut vilistä kesämökkien terassien lisäksi tyylikkäissä putiikeissa ja sisustusblogeissa. Kurkkaa vaikka Likaisen Parketin eteiseen.

Pelonsekaisia tunteita: Buffalon kengät

Tänä keväänä kaupoissa on näkynyt paljon maltillisella läskipohjalla varustettuja sandaaleja ja avokkaita. Tämä on kuitenkin vasta alkua, sillä Grazia Daily ennustaa Buffalon platform-lenkkareiden paluuta. Muistattehan ne paksupohjaiset klopottimet, jotka yhdistettiin 90-luvun lopussa matalalantioisiin farkkuihin, lantiohuiviin ja päärynäsiideripulloon?

Minkä tai kenen comebackia sinä odotat innolla tai kauhulla?

Teksti Eeva Kolu, joka käytti Buffalon kenkiä, matalalantioisia farkkuja ja lantiohuivia, mutta ei ainakaan toistaiseksi odota minkään näistä comebackia

Kuvat Splash News, Buffalo & Elisa Kirja
 

Share

Kommentit

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Odotan ysäri technon ja trancen paluuta kunnolla. Nythän tästä on jo viitteitä, mutta sikäli kuin joku aika sitten olin pitkästä aikaa konemusabileissä, niin oli kyllä kaukana 90-luvun aitojen reivien tunnelmasta.

90-luvun reiveissä ja muissa konemusabileissä ei ollut ollenkaan sellainen ylimielinen ääliömeininki, mikä 2000-luvulla on ollut ihan missä tahansa yökerhoissa, festareilla tms. paikoissa. Peace, Love, Unity and Respect oli hetken aikaa ihan totta, kun meni bileisiin. Ja itse en edes ehtinyt kuin 90-luvun jälkimmäisen puoliskon bileisiin, jolloin se technokulttuurin kaikista aidoin vaihe oli jo ohi. Siitä huolimatta, tunnelma oli niin paljon parempi kuin pinnallisella 2000-luvulla. Toivon pinnallisuuden vähentymistä ja aidon, yhteisöllisen ja ystävällisen juhlafiiliksen paluuta.

90-luvulla konemusiikki soi seduloissakin (paitsi että eihän sedu ollut edes päässyt tuhoamaan ravintoloita vielä): http://www.youtube.com/watch?v=Jjf7rNDfc3A

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.