Kardashianit peplumissa – kumpi puki sen paremmin?

Toimitus

Vyötärön ja lantion seutua kauniisti korostava peplum-helma pitää pintansa talven trendikartalla. Tyyli sopii kauniisti juhlaan mutta toimii arkisenkin asun piristäjänä. Arkiaskareet sujuivat tällä viikolla tyylillä myös Kardashianin sisaruksilta.

Kourtney Kardashian bongattiin Miamissa ostosreissulta peplum-asussa, joka yhdisteli tummia piirteitä pukevia persikan ja oliivin sävyjä. Vyötärölle puettu vyö toi asuun hauskan aksentin ja  puseron puhvihihat korostivat naisen kurveja. Asun kruunasi Célinen käsilaukku.

Kim Kardashian piti sisarelleen seuraa mustassa peplumhelmaisessa hameessa. Kimin asun jujuina toimivat lyhyt vatsakaistaleen paljastava toppi ja hameen trendikäs nahkapinta. Asusteet Kim oli jättänyt kotiin.

Kardashianit ovat rohkeita pukeutujia, mutta kumpi toteutti peplum-asun paremmin? Isosiskon hillityllä eleganssilla edustava Kourtney vai poikaystävältä muotivinkkejä hakeva pikkusisko Kim?

Teksti: Laura Paananen, joka vallan jäi ihailemaan naisten paksuja ja kiiltäviä hiuksia sekä Kourtneyn -ah niin coolia- sivuheittokampausta

Kuvat: Splash News

 

Kommentit

Vierailija L (Ei varmistettu)

Siis tuo musta on ihan kuin lasten uimarengas tyhjennettynä ripustettu lanteille.
Kyllä nyt tyhmempikin tajuaa että tuo peplum muoti on ainoastaan alipainoisille, joilla ei omasta takaa ole lanteita.

Vierailija (Ei varmistettu)

Huonoja molemmat asut. Vasemmalla aivan järkyttävät värit ja omituisen muotoiset olkapäät. Oikealla peplum-helma alkaa väärästä kohdasta ja näyttää tyhmältä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Toi musta on ihan jäätävä! jotenkin väreistä huolimatta vasemmanpuoleinen ei niin satu silmään vaan näyttää jopa ihan kivalta! : )

Murun kera

Uhhuh. Oikeanpuoleinen toimii mulle paremmin, mutta yläosa näyttää turhan tylsältä topilta. Tai sitten kyseinen Kardashian on vaan turhan rintava tuollaiselle kaula-aukolle. Vasemmanpuoleinen plimplom on periaatteessa hauskempi, mutta vähän turhan tönkkö tuo helma, ja koko asu istuu tosi huonosti. Eli vastaus: mää pukisin sen paremmin :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Molemmat aivan kamalia - Kourtney on sentään osannut valita oikeamman kokoisen ja paremmin istuvan hameen ! Mutta sitten onkin se yläosa pielessä, konaisuutena vääristää kurvikkaasta naisesta liian tasapaksun ja huvittavan näköiseksi. Tekstin kirjoittajan ihailuihin paksuista ja kiiltävistä hiuksista sitä vastoin yhdyn, yksinkertaisuudessaan upeat !

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.