Kate Winsletin pahoinvointi ja 5 muuta asiaa, jotka kannattaa tietää Titanicista

Toimitus

Sniff! Maailmanhistorian romanttisin kohtaus.Nenäliinat esiin! Kolmiulotteinen Titanic uppoaa huomenna elokuvateattereissa.

Kate Winslet juhlisti jättielokuvan 3D-ensi-iltaa paljastamalla MTV Newsille, että Celine Dionin My Heart Will Go On -hitin intro aiheuttaa hänelle oksennusrefleksin.

Reipasta rehellisyyttä, sanomme me Lilyssä. Kate ei taatusti ole tuskansa kanssa yksin.

People.com sen sijaan listasi merkkipäivän kunniaksi viisi asiaa, jotka jokaisen tosifanin pitää tietää 1990-luvun suurimman rakkausstoorin kulissien takaa.

1. Leo halusi synkistellä

Leonardo DiCaprio viittä vaille ei ollut Jack. Parikymppinen Leo haki 1990-luvulla synkkämielisiä rooleja, ja ohjaaja James Cameron sai käyttää kaikki vakuuttelutaitonsa ennen kuin siloposki tajusi, että uskottava voi olla muutenkin kuin kidututettua sieluna.

2. Uima-altaalta, päivää

Jääkylmää my ass. Titanicin uppoamiskohtaukset kuvattiin jättimäisessä tankissa, jonka vesi ei ollut kylmää nähnytkään vaan oli yli 25-asteista. Huurut lisättiin kuviin myöhemmin.

3. Aika ei kultaa muistoja, päinvastoin

Kate häpeää eniten yli 15 vuoden takaista "kauhistuttavaa" muka-amerikkalaista aksenttiaan. Leonardon häpeän aihe on yleismaailmallinen ja tuttu kaikille, jotka näkevät itsestään vuosia sitten kuvattuja kotivideoita: "Ai kauhee, mikä kakara mää olin!"Jälleen yhdessä. Eli Revolutionary Roadin ensi-iltabileissä vuonna 2009.

 

4. Herra Gillette, otaksun

Katen käsivarsi sheivattiin kesken tärkeää kohtausta. Valo toi esiin näyttelijän käsikarvat juuri, kun Rosen oli hyppäämässä laivan kannelta ja Jack pelasti hänet. Maskeeraaja astui hätiin terän ja vaahdon kanssa.

5. Mestari ja aloittelija

Kate ja Leo tulivat hyvin toimeen kuvauksissa, mutta erityisesti sen jälkeen, kun kaksikko kuvasi vedenalaisia kohtauksia. Leo oli taitava sukeltaja, Kate ei. Kaveria ei jätetty.

 

Räjäyttikö Titanic tajuntasi 15 vuotta sitten? Käytkö katsomassa elokuvan 3D-version?

 

Teksti: Kati Toivanen, joka näki Titanicin vuonna 1997 joensuulaisen elokuvateatterin toisesta penkkirivistä ja kärsi pari päivää niskakivuista

Kuvat: A-lehtien kuvatoimitus, AOP

Lähteet: People.com, MTV.com
 

Ja vielä kerran: I'm flying, Jack!

 

Kommentit

Luru
Changes

Ahh, Titanic - elokuva, joka upposi teini-ikäni tyrskyihin niin kovasti että kerta toisen jälkeen oli leffaan päästävä ja kotiin tullessa vuodatettava kyyneleitä - niin kauan kunnes äiti totesi, että "tuossa ei ole enää mitään järkeä, nyt lopetat siellä elokuvissa ravaamisen". <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hieman haisee rahastus näissä kaiken maailman 3D-uusinnoissa. En aio mennä katsomaan, se kamala biisi alkaa soimaan päässä heti kun näen sanan Titanic.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Biisi on kamala, mutta kun itse katsoin äeken tuon lentokohtauksen, yhtä aikaa Celine Dion -kuvotuksen kanssa tuli liikutus. Kornia, mutta BYÄÄÄÄÄ!

Panhuiluvierailija (Ei varmistettu)

Mäki aattelin että tuo on rahastusta ennen kuin katsoin ylläolevan videon juuri äsken ja liikutushan sieltä tuli.

Siis panhuilu-versio My heart will go onista ja meikä on tippa linssissä. Huh huh :)

Hyviä muistoja teini-iästä!

Mäm-mi (Ei varmistettu)

Oltiin kutosluokan kanssa Titanikkia katsomassa - sain kauheen migreenikohtauksen alkupuolella ja päädyin makaamaan aulassa lattialla kunnes äiti haki mut pois. En käynyt sen jälkeen muutamaan vuoteen elokuvissa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.