Käyttäisitkö tätä: Napapaita + ovatko Lana Del Rey ja W. Axl Rose pari?

Toimitus

Lana Del Rey ei kainostele vilauttaa napaa. Popparin pätkäistyä t-paitaa koristavat Frank Sinatran kasvot. Uskottavaa, sanomme me.

Laulaja kuvattiin napapaidassaan Guns N' Rosesin keikan jälkeen, ja viikonloppuna Del Rey ja W. Axl Rose bongattiin yhdessä. Suhde! Wohou!

Ensi hämmennyksen jälkeen Lilyn toimitus liputtaa innokkaasti potentiaalisen romanssin puolesta. Jos nainen tekee biisin, jonka nimi on Axl Rose Husband,  aikeet lienevät vakavat. Ehkä vuodet ovat opettaneet myös Axlille, kuinka naisia kohdellaan oikein. Seuraamme mielenkiinnolla!Mutta takaisin napapaitoihin. Poppari Marina Diamondis luottaa lyhyen paidan ja korkeavyötäröisten housujen yhdistelmään - päivitetty look, joka sopii myös ihon paljastamista ujostelevalle trendihaukalle.Miten siellä, lämpenetkö tälle trendille?

Käyttäisitkö napapaitaa? Odottaako lyhyt t-paita jo kaapissasi kesää?Teksti: Kati Toivanen, jolla ei juuri nyt ole napapaitaa ja jonka lempibändi Guns N' Roses oli vuosina 1991-92

Kuvat: Splash/AOP


Lähteet: Rollingstone.com, Usmagazine.com

Kommentit

kumman kaa (Ei varmistettu)

Höh, eikö Lanan pitänyt olla kimpassa Marilyn Mansonin kanssa? Taitaa olla levy-yhtiön "uutisia".

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä luulen myös, että suhteesta ei ole kyse. Ihailusta pikemmin. Ja napapaitaa en enää päälleni pistä, 80-luvulla jo kokeiltu tämä trendi.

Let us go
LET US GO

käyttäisin. käytän. odottaa. :)

Käyttäisin (Ei varmistettu)

Käyttäisin jos ois tollanen vatsa ;)

nansk

Jos maha olisi vähän trimmimmässä kunnossa, saattaisin käyttääkin! :D Omalle kropalle tosin tuollaiset korkeavyötäröiset pussihousut tekisivät tooodella epäimartelevan efektin. Pitäisikö alkaa tehdä vatsalihaksia ja leikata pari vanhaa teepaitaa navan yläpuolelta poikki...

Alan olla vähän täynnä tätä Lana Del Rey -uutiskierrettä. Ainakin Daily Mailista neidistä saa lukea kaikkea ihan jatkuvasti. Seurustelkoon kenen kanssa huvittaa (:

Turhat jorinat

Mun mielestä napapaita on periaatteessa ihan jees, mutta riippuu täysin paljastettavasta mahasta ja paidasta, toimiiko kantajallaan. Sama juttu, kuin tosi matalien farkkujen kanssa: jos läskit rellottaa, jätä väliin.

Itse en sellaista pukisi, en ainakaan nyt, kun maha on raskauden jäljiltä edelleen aika kamalan näköinen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.