Kiitos Puutalobaby

Toimitus

Syksy on muutosten aikaa, jotain päättyy ja uutta alkaa. Puutalobabyn Krista kertoi tänään blogissaan, että on päättänyt kokeilla siipiään omalla alustallaan ja muuttaa syksyn aikana pois Lilystä. Haikeina heilautamme hyvästit ja muistelemme kaikkia niitä syitä, miksi tykkäämme Puutalobabysta.

Huumori

”Puutalobabyn blogin on täpötäynnä legendaarisia postauksia. Mutta sen ensimmäisen, joka luin, muistan ikuisesti. Apua, meidän vauvalla on kakkaa silmässä -postaus teki vaikutuksen, sillä Kristaliina oli tuolloin tosi kurjassa elämäntilanteessa, mutta onnistui pitämään kristamaisen huumorin mukana jutuissaan. Kristaliina pystyy kirjoittamaan vaikeistakin aiheista, koska hänen tyylinsä on niin totaalisen mahtava.”

Julia, tuottaja

Laajasti lilyläinen

”Kristan Lily-elämä ei ole koskaan rajoittunut vain Puutalobabyyn, vaan hän on ollut alusta asti näkyvä keskustelija ja tsemppari koko yhteisössä. Toivottavasti tämä jatkuu, vaikka blogi muuttaa. Erityistä Kristan vanhemmuusblogissa on ollut myös se, että sitä on ilmoittanut lukevansa innokkaasti myös moni sellainen lilyläinen, jolla ei ole lapsia. Pidän tätä yhdenlaisena onnistumisena.”

Kati, toimituspäällikkö

Oma ääni

”Puutalobabyn kannustava ja tsemppaava, todella lilymäinen asenne teki heti vaikutuksen, kun bongasin että yhteisöömme oli perustettu tällainen blogi. Kristan rento meininki sai vakuuttuneeksi, että perhe-elämähän voi olla hauskaa, eikä kaiken tarvitse muuttua. Sitä voi yhä tehdä reppureissuja ja remontteja. Jaan monille raskaana oleville ystävälleni yhä linkkiä Kristan loistavaan äiti–suomi-sanakirjaan, joka mielestäni kiteyttää Puutalobabyn nerokkuuden ja hassuttelun.”

Anna, tuottaja

Keskustelut ja kommentit

”Lilyssä on aina keskusteltu paljon ja ihan kaikesta. Puutalobabyn tontilla käynnistyi alusta asti vilkas ajatustenvaihto, jota Krista on aina ohjannut upeasti. Kristan postaukset ovatkin harvoin olleet pelkkiä postauksia, vaan itse jutun ja mahtavan yhteisömme luoman keskustelun muodostamia vertaistuki- ja tietopläjäyskokonaisuuksia. Blogi + yhteisö = kultaa <3 Ja tätä olen varmaan hehkuttanut jo sadasti, mutta kerran vielä: naisella, jonka blogin seitsemännessä otsikossa on sana panotakku, on aina erityinen paikka sydämessäni.”

Jenni, päätoimittaja

 

Kiitos Puutalobaby ja perhe näistä vuosista! Nähdäänhän jatkossakin?

 

Kuten sanottua, ei loppuja ilman alkua… Jotain ihanaa ja täysin ennennäkemätöntä on tapahtumassa Lily-sivustolla pian. Pysy kuulolla!

Share

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Apua mulle tuli itku!!!! <3 <3 <3 <3 <3

Eikä siis mikään kyynel silmäkulmaan, vaan ihan oikea itku. Kiitos <3

Kristaliina
Puutalobaby

Apua mulle tuli itku!!!! <3 <3 <3 <3 <3

Eikä siis mikään kyynel silmäkulmaan, vaan ihan oikea itku. Kiitos <3

Kristaliina
Puutalobaby

Apua olin niin liikutuksissa, että tärisevin käsin sain kommentin lähtemään tuplana :D :D :D

Kristaliina
Puutalobaby

...ja sanoin nyt kolmessa peräkkäisessä viestissä, että apua. :D (okei sori spämmäys, en lähetä enää neljättä kommenttia. ehkä.)

Mindeka
Ma-material Girl

Hahaha! Just tämän takia sua rakastetaan Kristaliina! Onnea uuteen!

Kristaliina
Puutalobaby

Hahahaha virallinen sekoilija siis :D Kiitos! <3

Toimitus
Toimitus

Nimenomaan! Ihana höpsö ja viisas Kristaliina!

Toimitus
Toimitus

Lähetä, lähetä vaikka sata kommenttia! Pus!

Pumpulipesä

Niisk, noita syitä on miljoona :,). Onneks blogi jatkaa edelleen :).

Hitsi, tää varmaan kuulostaa ihan hassulta, mutta mainitsenpa nyt kuitenkin. Kun itsekin täällä Lilyssä pidän blogia ja siten tavallaan olen mukana tuottamassa sisältöä ja tätä portaalia (oikei, kyllä ihan naurettavan pienellä panoksella) niin mulle tuli tuosta tän jutun lopussa olevasta tiiseristä jotenkin hassu olo. Siis vähän samanlainen kuin jos oman työpaikan johto olis heittäny tuollaisen samanlaisen tiiserin ett hei, meidän työpaikalla tulee tapahtumaan jotain tosi ennennäkemätöntä lähiaikoina (kuinkahan moni ois innoissaan odottamassa sitä uutta juttua...). Siis vähän niinkuin ett kohdeltas ulkopuolisena vaikka tavallaan pitää itseään myös vähän niinku sisäpiiriläisenäkin. Äh, emmä tiä saiko tästä kiinni (ja mä nyt muutenkin kuulun niihin, jotka ei oikein tykkää tiisereistä)...

Toimitus
Toimitus

Kiitos kun kerroit tuntemuksistasi Tindeka! Emme tulleet yhtään ajatelleeksi, että tiiserin voisi kokea tuollakin tavalla vähän inhana juttuna, otamme opiksemme vastaisuuden varalle. Olemme ehkä vaan niin innoissamme tulevista uusista jutuista, jotka ehdottomasti paljastetaan meille kaikille pian. Kiitos kun kommentoit ja bloggaat Lilyssä, terkkuja Murulle :)

Pumpulipesä

:) välitän terkut Murulle :). Juu eihän sitä kaikkea tule ajatelleeksi ja toisaalta voi hyvin olla, että mä olin noine tuntemuksineni vähän outolintu ja muut ei koe lainkaan samoin :).

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihmetteleekö kukaan muu, miksi kaikki perhebloggaajat yhtäkkiä "haluavat kokeilla siipiään omillaan"?

empuska

Miten niin just perheblogaajat? Aika laajalti niitä nyt on lähtenyt omilleen.

Toimitus
Toimitus

Vastasimme Empuska tuossa pidemmässä kommentissa, toivottavasti saat siitä vastauksen itsellesikin! :)

empuska

Musta se on ihan luonnollistakin(?), jos yhteiset intressit ei kohtaa, lähinnä ihmettelin, että miten niin JUST perhebloggaajat, kun niitä on eri osa-alueilta lähtenyt kokeileen omia siipiään. 

Sinänsä ymmärrän tällaisen toiminnan hiertävän, jos kokee bloggaajan itsessääm ottaneen vain kermat päältä yhteisöstä ja sitten tönöttävän omalle alustalleen saadessaan tarpeeksi liikennettä. Vähän kuin pitäisi bileet, ja kuokkisi kaikki tarjottavat muiden bileistä.

(Kristiina nyt ei tosin tällaisia, kun ollut sen verta aktiivinen ylipäätänsä Lilyssä.)

Pumpulipesä

Hitsi, mä en näe tota juttua yhtään noin (että lähtijät keräilisivät vain kermat päältä täältä Lilystä ja suosion kasvettua sitten muuttavat omilleen). Musta tää lilyssä bloggailu on sellaista symbioosissa elämistä, jossa sekä bloggaaja että Lily hyötyvät ihan siitä blogin alusta ja ensimmäisestä postauksesta lähtien. Siksi en koe lainkaan, että suosion kartuttua olisi jotenkin velkaa Lilylle ja sitä pitäisi maksella jäämällä tänne.

empuska

Symbioosi on enemmän kahden kauppaa, kun tässä nyt on aika selkeästi kolme osapuolta; Lily, bloggaajat ja lukijat. Se mua kiinnostaakin, että jos Lily kauppaa lehtiä/mainoksia lukijoille ja palveluntarjoajana he ovat symbioosissa bloggaajien kanssa, jotta bloggaajat saavat enemmän ihmisiä lukemaan sisältöä ja vaikuttamaan sen kanssa, eiks tässä ole pieni epäsuhta sinne lukijoihin päin, kun OTETAAN lukijoilta enemmän kuin annetaan? 

 

Pumpulipesä

Hömmm.. nyt mä en kyllä oikein saanut kiinni tuosta ajatuksesta. Millä tavalla lukijoilta otetaan enemmän kuin annetaan? Bloggaajat kai ei ainakaan ota mitään lukijoilta vaan tarjoavat sisältöä ja antautuvat keskusteluun.

Lukijat tottakai on omana osanaan tätä kuviota, se tärkein palanen. Mut kyl musta lukijat nimenomaan saa. Noh, tietty täällä on mainoksia, mutta jollainhan hommat on rahoitettava (tosin musta täällä noi mainokset on välillä vähän turhankin suuria ja häiritseviä. Inhoon sellaisia vilkkuvia mainoksia jotka välkkyy silmäkulmassa - laitan monesti koneella selaimen silleen että ne ei näy, hähähääää. Ja nyt kun on näkyny välillä sellaisia mainoksia jotka imaisee sisäänsä mm. sen blogin oman bannerin niin alkaa olla jo vähän turhan häiritsevää. Ja yläpalkin banneria tulee välillä klikattua vahingossa kun on jo navigoimassa eteenpäin ja sit se mainos ilmestyy sinne kuin tyhjästä).

Pumpulipesä

Ja ihmetteleekö kukaan muu sitä, kun Toimitus ei vastaa mitään omaan blogiinsa tulleisiin (kritisoiviin tai spekuloiviin) kommentteihin ;)...

Toimitus
Toimitus

Ihmettelimme mekin! Paljon anteeksipyyntöjä, että vastaus kommentteihin viipyi näin tuhottoman kauan inhimillisen mokan vuoksi. Ehdottomasti saa kritisoida ja spekuloidakin, vastaamme kyllä!

Pumpulipesä

 <3 :)

Toimitus
Toimitus

Lily on iso tuhansien blogien yhteisö ja monet bloggaajat, kuten vaikkapa Puutalobaby, ovat olleet mukana vuosia. Blogien muuttaminen on ihan luonnollista liikehdintää tälla alalla - itse asiassa paluumuuttajiakin on sekä tullut Lilyyn että tulossa lähiaikoina. Kaikki muutot ovat tapahtuneet hyvässä hengessä eikä tilanteeseen liity draamaa. Uskomme vakaasti näkevämme Kristaliinaakin vielä kommenttien puolella vaikka hän haluaakin blogata omassa osoitteessa, samoin me olemme niin koukussa Puutalobabyyn, että ihan varmasti vierailemme lukemassa hänen juttujaan:) Bloggaajat ovat itse parhaita henkilöitä kertomaan syyt lähdölleen, Kristaliina on avannut hyvin selkeästi omia kantojaan blogissaan.

dai (Ei varmistettu)

20151013xiaodaige
tods shoes,tods shoes sale,tods sale,tods outlet online,tods outlet store,tods factory outlet, http://www.todsshoes.us.com/
vikings jerseys, http://www.minnesotavikingsjersey.us/
fitflop shoes, http://www.fitflop.in.net/
cheap football shirts, http://www.cheapfootballshirt.org.uk/
chanel handbags outlet, http://www.chanelhandbags-outlet.us.com/
insanity workout, http://www.insanityworkout.us.com/
nobis jacket, http://www.nobis.us.com/
moncler outlet store, http://www.moncleroutletstore.us.com/
canada goose jackets, http://www.canadagoose.us.org/
nike trainers uk, http://www.niketrainers.me.uk/
hollister clothing, http://www.hollisterclothingstore.net/
golden state warriors, http://www.warriorsjersey.com/
cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com/
toms outlet, http://www.toms.us.com/
ralph lauren,polo ralph lauren,ralph lauren outlet,ralph lauren italia,ralph lauren sito ufficiale, http://www.poloralphlaurenoutlet.it/
louis vuitton bags cheap, http://www.louisvuittonbag.us.com/
nike air max 90, http://www.airmax90.us.com/
ray-ban sunglasses, http://www.raybansunglass.com.au/
hollister clothing store, http://www.hollisterclothingstore.net/
san antonio spurs, http://www.sanantoniospursjersey.com/
giuseppe zanotti, http://www.giuseppe-zanotti-outlet.org/
ferragamo outlet, http://www.ferragamo.eu.com/
nike running shoes, http://www.nikefreerunning.org/
dolphins jerseys, http://www.miamidolphinsjersey.com/
ralph lauren polo, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
eagles jerseys, http://www.philadelphiaeaglesjersey.us/
mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.net/
black friday 2015, http://www.blackfriday2015.in.net/
canada goose outelt, http://www.canadagoosecanada.com/
oklahoma city thunder jerseys, http://www.thunderjerseystore.com/
ugg boots, http://www.uggsoutlet.us.org/
christian louboutin outlet, http://www.christianlouboutinonline.us.com/
marc jacobs outlet, http://www.marcjacobs.cc/
chanel handbags outlet, http://www.chanelhandbagsoutlet.in.net/
swarovski crystal, http://www.swarovski.in.net/
nike shoes, http://www.cheap-nikeshoes.cc/
christian louboutin shoes, http://www.christianlouboutinoutlet.org.uk/
michael kors handbags, http://www.michaelkorsusa.us/
cheap jordan shoes, http://www.cheapjordanshoes.in.net/
louis vuitton,borse louis vuitton,louis vuitton sito ufficiale,louis vuitton outlet, http://www.borselouisvuittonoutlet.it/
adidas outlet, http://www.adidasoutletstore.us.com/
salomon boots, http://www.salomonshoes.us.com/
swarovski crystal, http://www.swarovskicrystals.co.uk/
vans sneakers, http://www.vans-shoes.cc/
cheap soccer jerseys, http://www.cheapsoccerjersey.net/
north face jackets, http://www.thenorthface.me/
ugg outlet online, http://www.uggoutlet.in.net/
air force 1 shoes, http://www.airforce1.us.com/
canada goose outlet, http://www.canadagooseoutlet.com.co/
toms outlet store, http://www.tomsoutlet-stores.com/
prada sneakers, http://www.pradashoes.us/
manchester united jersey, http://www.manchesterunitedonline.com/
marc jacobs, http://www.marcjacobs.cc/
discount ugg boots, http://www.discountuggboots.in.net/
the north face outlet, http://www.thenorthfaces.in.net/
philadelphia eagles jerseys, http://www.philadelphiaeaglesjersey.us/
coach outlet store, http://www.coachoutletstoreonline.in.net/
abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch-hollister.es/
ghd uk, http://www.ghdhairstraightenerssale.co.uk/
juicy couture tracksuit, http://www.juicycoutureoutlet.net/
air jordan 4 free shipping, http://www.airjordan4.org/
michael kors outlet online, http://www.michaelkors-outlets.us.com/
tory burch outlet, http://www.toryburchshoesoutlet.com/
abercrombie fitch, http://www.abercrombie-fitch.us.com/
ugg outlet, http://www.uggboots-outlet.co.uk/
nike sneakers, http://www.nikerunningshoes.cc/
mulberry uk, http://mulberryoutlet.outlet-store.co.uk/
cheap ugg boots, http://www.uggbootscheap.eu.com/
louis vuitton handbags outlet, http://www.louisvuittonhandbags.org.uk/
chicago bulls jersey, http://www.chicagobullsjerseys.net/
raiders jerseys, http://www.oaklandraidersjerseys.us/
oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.in.net/
prada outlet store, http://www.pradaoutlet.us/
ravens jerseys, http://www.baltimoreravensjerseys.us/
ed hardy outlet, http://www.edhardy.us.com/
cheap ugg boots, http://www.cheapugg-boots.in.net/
miami heat jersey, http://www.miamiheatjerseys.net/
ugg outlet store, http://www.uggoutletstore.eu.com/
ugg boots, http://www.cheapuggboots.net.co/
new balance, http://www.newbalanceshoes.in.net/
nike roshe run, http://www.nikerosherunshoes.co.uk/
michael kors outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutlet.us.org/
true religion outlet, http://www.truereligionjean.in.net/
los angeles clippers jerseys, http://www.clippersjerseystore.com/
dansko shoes, http://www.dansko-shoes.us/
new balance shoes, http://www.newbalanceshoes.in.net/
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes, http://www.basketballshoes.us.com/
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletusa.net/
valentino shoes, http://www.valentinooutlet.us.com/
ugg boots sale, http://www.uggsale.in.net/
nike air foamposite one,foamposite,foamposites,foamposite release 2015,foamposite sneakers,foamposites for sale,foamposite gold, http://www.foampositeshoe.net/
michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com/
lululemon outlet, http://www.yogapants.us.com/
miami heat, http://www.miamiheatjerseys.net/
hermes outlet store, http://www.hermesoutletstore.us.com/
winter jackets, http://www.winterjackets.us.com/
true religion canada, http://www.truereligionjeanscanada.com/
wedding dresses uk, http://www.weddingdressesoutlet.co.uk/
nike running shoes, http://www.nikerunningshoes.cc/
nike foamposite, http://www.foampositeshoe.net/
los angeles clippers, http://www.clippersjerseystore.com/
black friday deals, http://www.blackfridaydeals.us.com/
gucci,borse gucci,gucci sito ufficiale,gucci outlet, http://www.borseguccioutlet.it/
tory burch outlet online, http://www.toryburchoutletonline.in.net/
swarovski outlet, http://www.swarovski-outlet.co.uk/
stuart weitzman outlet, http://www.stuartweitzmanoutlet.us/
michael kors handbags, http://www.cheapmichaelkorshandbag.in.net/
tommy hilfiger, http://www.tommyhilfigers.net/
supra shoes, http://www.suprashoes.us.com/
michael kors outlet online, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
oakley sunglasses wholesale, http://www.oakley.in.net/
bottega veneta outlet, http://www.bottegaveneta-outlet.net/
ugg boots, http://www.uggaustralia.in.net/
north face outlet, http://www.thenorthfaces.org.uk/
camisetas futbol baratas, http://www.futbol-baratas.com/
the north face outlet, http://www.thenorthfacejacket.us.com/
nike air max 2015, http://www.airmax2015.in.net/
giants jersey, http://www.newyorkgiants.us/
mizuno running shoes, http://www.mizunorunningshoes.us/
cardinals jersey, http://www.arizonacardinalsjersey.us/
moncler outlet, http://www.monclerjacketsuk.co.uk/
hermes birkin bag, http://www.hermesbirkin.org/
cowboys jerseys, http://www.dallascowboysjersey.us/
redskins jerseys, http://www.washingtonredskinsjersey.com/
chicago blackhawks jersey, http://www.chicagoblackhawksjersey.us/
los angeles lakers jerseys, http://www.lakersjerseys.us/
cyber monday deals, http://www.cybermondaydeals.in.net/
saints jerseys, http://www.neworleanssaintsjerseys.us/
michael kors factory online, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com/
michael kors outlet, http://www.michaelkorshandbags.in.net/
links of london jewellery, http://www.linksoflondons.co.uk/
soccer jerseys wholesale, http://www.soccerjerseys.us.com/
ysl outlet, http://www.ysloutletonline.com/
mizuno shoes, http://www.mizunorunningshoes.us/
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano, http://www.asicsisrael.com/
calvin klein outlet, http://www.calvinklein.in.net/
babyliss pro, http://www.babyliss.us.com/
barbour jackets, http://www.barbour.us.com/
michael kors handbags outlet, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
christian louboutin,louboutin,louboutin outlet,louboutin outlet italia,scarpe louboutin, http://www.scarpelouboutin.it/
barcelona jersey, http://www.barcelonajerseys.net/
rolex watches for sale, http://www.rolexwatches.in.net/
ray ban uk, http://www.raybansunglass.co.uk/
patriots jerseys, http://www.newenglandpatriotsjerseys.us/
herve leger dresses, http://www.herveleger.us.com/
san francisco 49ers jerseys, http://www.sanfrancisco49ersjerseys.us/
replica handbags,replica handbags outlet,cheap handbags,purses and handbags,wholesale replica handbags,replica bags,bags outlet,replica handbags wholesale,cheap purses,discount handbags,handbags sale,wholesale purses,handbags and purses,replica purses, http://www.replicahandbag.us.com/
falcons jersey, http://www.atlantafalconsjersey.us/
louis vuitton outlet store, http://www.louisvuittonoutletstore.name/
steelers jerseys, http://www.pittsburghsteelersjersey.com/
nba jerseys, http://www.nbajerseys.net/
jordan shoes 2015, http://www.jordanshoes.us.com/
mcm backpack, http://www.mcm.in.net/
chelsea jersey, http://www.chelseajerseystore.com/
tods outlet store, http://www.todsoutlet.us.com/
golden state warriors jerseys, http://www.warriorsjersey.com/
nhl jerseys, http://www.nhljerseys.us.com/
woolrich outlet store, http://www.woolrichoutletstore.us.com/
instyler ionic styler, http://www.instylerionicstyler.com/
ray-ban sunglasses, http://www.ray-bansunglasses.eu.com/
coach outlet online, http://www.coachoutletonline.in.net/
chanel outlet store, http://www.chaneloutletstore.us.com/
pittsburgh steelers jersey, http://www.pittsburghsteelersjersey.com/
nike outlet, http://www.nikeoutletstore.us/
nike air huarache, http://www.nikeairhuarache.org.uk/
prada outlet, http://www.pradahandbagsoutlet.co.uk/
michael kors uk, http://www.michaelkorsbags.uk/
hollister shirts, http://www.hollistershirts.co.uk/
oakley,occhiali oakley,oakley italia,oakley occhiali,oakley sunglasses, http://www.occhialioakleyoutlets.it/
indianapolis colts jerseys, http://www.indianapoliscoltsjersey.us/
jordan 13, http://www.airjordan13s.com/
nfl jersey wholesale, http://www.nfljerseys-wholesale.us.com/
mbt shoes outlet, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
converse shoes, http://www.converseshoes.us.com/
longchamp outlet store, http://www.longchampoutlet.name/
beats by dre, http://www.beats-headphones.in.net/
new england patriots jerseys, http://www.newenglandpatriotsjerseys.us/
celine outlet, http://www.celineoutletus.com/
fred perry shirts, http://www.fredperrypoloshirts.com/
fred perry polo shirts, http://www.fredperrypoloshirts.com/
nike air max 2014, http://www.airmax2014.net/
minnesota vikings jerseys, http://www.minnesotavikingsjersey.us/
mont blanc pens, http://www.montblanc-pens.com.co/
blackhawks jersey, http://www.chicagoblackhawksjersey.us/
parajumpers outlet, http://www.parajumpers.in.net/
north face outlet, http://www.thenorthfaceclearances.us.com/
nike soccer shoes, http://www.nikemercurial.org/
miami dolphins jerseys, http://www.miamidolphinsjersey.com/
insanity, http://www.insanityworkout.us.com/
tods outlet, http://www.todsoutlet.us.com/
ugg outlet uk, http://www.uggoutlet.org.uk/
ralph lauren outlet, http://www.ralphlaurenoutletuk.org.uk/
valentino outlet, http://www.valentinooutlet.us.com/
ferragamo shoes, http://www.ferragamo.eu.com/
celine outlet online, http://www.celineoutletus.com/
mulberry outlet store, http://www.mulberryoutlet.com.co/
north face outlet store, http://www.thenorthfaceoutletstores.org/
hermes outlet, http://www.hermesbags.co.uk/
kobe bryants shoes, http://www.kobeshoes.us/
cyber monday 2015, http://www.cybermonday2015.us.com/
ray-ban sunglasses, http://www.rayban-sunglassess.us.com/
louis vuitton outlet store, http://www.louisvuittonoutlet.in.net/
dallas cowboys jersey, http://www.dallascowboysjersey.us/
hermes belt for sale, http://www.hermesbelts.us/
mac cosmetics, http://www.maccosmetics.in.net/
new york giants jerseys, http://www.newyorkgiants.us/
49ers jersey, http://www.sanfrancisco49ersjerseys.us/
jets jersey, http://www.newyorkjetsjersey.us/
air max shoes, http://www.nikeairmaxshoess.co.uk/
broncos jerseys, http://www.denverbroncos.org/
packers jerseys, http://www.greenbaypackersjersey.us/
oakley sunglasses wholesale, http://www.wholesaleoakleysunglasses.us.com/
polo shirts, http://www.poloralphlaurenshirts.us.com/
chiefs jersey, http://www.kansascitychiefs.us/
winter coats, http://www.wintercoats.us.com/
north face outlet, http://www.northface-outlet.cc/
coach handbags outlet, http://www.coachhandbagsoutletonline.us.com/
lululemon pants, http://www.lululemonoutletstore.in.net/
mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.us.com/
lebron shoes, http://www.lebronjames.us.com/
rolex watches, http://www.rolexwatches-uk.co.uk/
tory burch outlet online, http://www.toryburch.in.net/
seahawks jersey, http://www.seattleseahawksjersey.us/
cheap oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com/
lacoste pas cher, http://www.polo-lacoste-shirts.fr/
chanel outlet, http://www.chanelhandbags-outlet.co.uk/
chicago bears jerseys, http://www.chicagobearsjerseys.us/
cheap jordans for sale, http://www.cheapjordans.us.org/
michael kors uk, http://www.michaelkorshandbag.co.uk/
cheap uggs, http://www.uggboot.com.co/
oakley outlet store, http://www.oakleyoutlet.in.net/
michael kors uk, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
puma shoes, http://www.pumaoutletonline.com/
ysl outlet online, http://www.ysloutletonline.com/
atlanta falcons jersey, http://www.atlantafalconsjersey.us/
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex, http://www.replicawatchesforsale.us.com/
cheap jordans, http://www.jordan-shoes.us.com/
san antonio spurs jerseys, http://www.sanantoniospursjersey.com/
ray ban,rayban,occhiali ray ban,ray-ban,ray ban occhiali,ray ban sunglasses, http://www.occhiali-rayban.it/
pandora outlet, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
michael kors uk outlet, http://www.michaelkorsoutlet.org.uk/
michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletonline.in.net/
babyliss, http://www.babyliss.us.com/
michael kors canada, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net/
colts jerseys, http://www.indianapoliscoltsjersey.us/
new york knicks jersey, http://www.newyorkknicksjerseys.com/
louis vuitton outlet online, http://www.louisvuittonus.us.com/
washington redskins jerseys, http://www.washingtonredskinsjersey.com/
ray-ban sunglasses, http://www.ray-bansunglassess.in.net/
lebron shoes, http://www.lebronjamesshoes.in.net/
coach outlet online, http://www.coachoutletstores.com.co/
cleveland cavaliers, http://www.cavaliersjerseys.net/
oakland raiders jerseys, http://www.oaklandraidersjerseys.us/
true religion jeans outlet, http://www.truereligionjeansoutlets.us.com/
tommy hilfiger outlet, http://www.tommyhilfigers.net/
designer handbags,handbags outlet,cheap handbags,purses and handbags,wholesale handbags,designer bags,bags outlet,handbags wholesale,cheap purses,discount handbags,handbags sale,wholesale purses,handbags and purses,designer purses, http://www.designerhandbags.us.com/
wedding dresses, http://www.cheap-weddingdresses.net/
nfl jerseys, http://www.cheapnfljerseys.org/
iphone 6 cases, http://www.iphonecase.name/
denver broncos jerseys, http://www.denverbroncos.org/
snapbacks wholesale, http://www.cheapsnapbacks.us.com/
hollister pas cher, http://www.abercrombie-fitch-hollister.fr/
mac makeup, http://www.maccosmetics.in.net/
tiffany and co, http://www.tiffanyandco.in.net/
louis vuitton outlet, http://www.louisvuitton.in.net/
wellensteyn outlet, http://www.wellensteyn.com.co/
coach outlet online, http://www.coachoutletcanada.com.co/
tiffany and co, http://www.tiffany-outlet.us.com/
air jordan 11 free shipping, http://www.airjordan11.net/
boston celtics jersey, http://www.celticsjersey.com/
new york knicks, http://www.newyorkknicksjerseys.com/
roshe run men, http://www.rosherunshoessale.com/
hollister, http://www.abercrombie-fitch-hollister.es/
nike air max, http://www.nikeairmaxshoes.org.uk/
lacoste shirts, http://www.polo-lacoste-shirts.fr/
beats by dre, http://www.beatsbydrdre-headphones.us.com/
michael kors outlet online, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
seattle seahawks jerseys, http://www.seattleseahawksjersey.us/
kansas city chiefs jerseys, http://www.kansascitychiefs.us/
ralph lauren outlet, http://www.poloralphlauren.us.org/
moncler jackets, http://www.moncler.us.com/
coach outlet store, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
tiffany outlet, http://www.tiffanyjewelleryoutlets.co.uk/
michael kors factory store, http://www.michaelkorsfactory-outlet.us.com/
kobe 9 elite, http://www.kobe9elite.us.com/
karen millen uk, http://www.karenmillendressesoutlets.co.uk/
coach outlet store, http://www.coachoutletus.us/
ugg boots uk, http://www.cheapuggboots.me.uk/
discount oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassesdiscount.us.com/
coach outlet, http://www.coach-outlet-store.us.com/
new orleans saints jerseys, http://www.neworleanssaintsjerseys.us/
michael kors wallet sale, http://www.michaelkorswallet.net/
hollister canada, http://www.hollistercanada.com/
salomon shoes, http://www.salomonshoes.us.com/
oklahoma city thunder, http://www.thunderjerseystore.com/
los angeles lakers, http://www.lakersjerseys.us/
iphone cases, http://www.iphonecase.name/
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletonlinestores.us.com/
canada goose coats, http://www.canadagoose-coats.us.com/
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasseswholesale.us.com/
louis vuitton handbags outlet, http://www.louisvuittonhandbag.us/
oakley canada, http://www.oakleysunglassescanada.com/
canada goose outlet, http://www.canada-gooseoutlet.us.com/
arizona cardinals jerseys, http://www.arizonacardinalsjersey.us/
instyler, http://www.instylerionicstyler.com/
pandora, http://www.pandora.eu.com/
kobe shoes, http://www.kobebryantshoes.in.net/
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletonlinstore.us.com/
louis vuitton bags, http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.co.uk/
cleveland cavaliers jersey, http://www.cavaliersjerseys.net/
real madrid jersey, http://www.realmadridjerseystore.com/
lacoste shirts, http://www.lacostepoloshirts.cc/
ray ban sunglasses online, http://www.raybansunglassesonline.us.com/
true religion outlet, http://www.truereligionjeansoutlet.com/
michael kors outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutlets.in.net/
snow boots, http://www.snowboots.us.com/
chicago bulls, http://www.chicagobullsjerseys.net/
oakley sunglasses, http://www.cheapoakleysunglassess.us.com/
nike air huarache, http://www.nike-airhuarache.co.uk/
nike free, http://www.nikefree5.us/
ralph lauren outlet, http://www.ralphlauren-outletonline.co.uk/
canada goose outelt, http://www.canadagoosejackets.in.net/
ray ban sunglasses outlet, http://www.raybansunglass.us.com/
bottega veneta outlet online, http://www.bottegaveneta-outlet.net/
thomas sabo, http://www.thomassabos.co.uk/
supra footwear, http://www.suprashoes.us.com/
barbour jackets, http://www.barbourjacketsuk.co.uk/
puma outlet, http://www.pumaoutletonline.com/
new york jets jerseys, http://www.newyorkjetsjersey.us/
converse sneakers, http://www.converseshoes.us.com/
bears jerseys, http://www.chicagobearsjerseys.us/
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-wholesale.us.com/
nike free run uk, http://www.nikefreerunning.org.uk/
ugg boots clearance,ugg australia,uggs on sale,ugg slippers,uggs boots,uggs outlet,ugg boots,ugg,uggs, http://www.uggbootsclearance.in.net/
baltimore ravens jerseys, http://www.baltimoreravensjerseys.us/
timberland shoes, http://www.timberlandboots.name/
adidas wings shoes, http://www.adidaswings.net/
abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch-hollister.fr/
air jordan shoes for sale, http://www.airjordanshoes.us.org/
green bay packers jerseys, http://www.greenbaypackersjersey.us/
cheap nfl jersey, http://www.cheap-nfljersey.us.com/
boston celtics, http://www.celticsjersey.com/
belstaff outlet, http://www.belstaff.us.com/
gucci outlet, http://www.guccihandbags-outlet.co.uk/
longchamp handbags outlet, http://www.longchamphandbag.us.com/
true religion jeans, http://www.truereligionoutletstore.us.com/
ray ban outlet, http://www.raybansunglassesonline.in.net/
canada goose jackets, http://www.canada-goosejackets.us.com/
giuseppe zanotti outlet, http://www.giuseppe-zanotti-outlet.org/
hogan,hogan outlet,scarpe hogan,hogan sito ufficiale,hogan interactive, http://www.scarpehogan-outlet.it/
tods shoes, http://www.todsshoes.us.com/

situs judi online terpercaya (Ei varmistettu) https://m8winbola.com

Kommentoi