Lady Gaga takaisin yhteen eksänsä kanssa – Voiko parisuhteeseen palata?

Toimitus


Lady Gaga kipsutteli viikonloppuna pitkin New Yorkin katuja seuranaan jo entiseksi luultu poikaystävä. Suhde on kuitenkin selkeästi herätetty henkiin, ja toisen kierroksen rakastavaiset ovat unohtaneet muutaman kuukauden takaisen välirikkonsa (poikaystävä muuten on Vampyyripäiväkirjoista tuttu komistus Taylor Kinney).


Gagan ja Taylorin toukokuisen eron syynä oli ilmeisesti ajanpuute. Laulaja keikkailee pitkin maita ja mantuja, eikä parisuhteen ylläpitoon yksinkertaisesti riittänyt aikaa.


Vastikään eronneet parit miettivät varmasti moneen otteeseen, tuliko tehtyä oikea ratkaisu. Onpa olemassa myös pariskuntia, jotka ovat olleet erossa vuosikausia, kunnes rakkaus on alkanut jälleen kukoistaa.


Jotta jossain vaiheessa pieleen menneen suhteen saisi toimimaan uudestaan, pitää jonkin (tai jonkun) muuttua. Muutoin eroon johtaneet asiat ovat hyvin pian uusvanhan rakkauden riesana.


Siispä kysymmekin tänään:


Jos suhde on jo kerran (tai useammin) päätynyt eroon, voiko homma vielä toimia? Kannattaako vanhan suolan janoon vastata?


Teksti Siina Leppä, jonka päässä soi tämän jutun ansiosta Bad Romance varmasti koko loppuviikon


Kuva Splashnews

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikille kukkamekkotytöille tiedoksi: lady gaga rakentaa Kreetalle 12 miljoonan taalan huvilaa.

No exes (Ei varmistettu)

Omasta kokemuksesta voin sanoa että se exä on exä jostain tietystä syystä. Jos se parisuhde/avioliitto ei ole onnistunut jo kerran niin ei se tule onnistumaan toisen kolmannen tai edes neljännen kerran.

Parempi on vain porskuttaa täyttä vauhtia eteenpäin jokaiselle on joku( the right one ) joskus se vain vie aikaa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.