"Läskejään on turha hävetä" - Gossipin Beth Ditton 5 tyylivinkkiä

Toimitus

Reippaasta tyylistään tutun Beth Ditton valttikortit ovat sukkahousut, joustovyötäröt ja äitiysmekot. Vatsamakkaroita poppari nimittää kiertelemättä läskiksi. Lily jututti Ditton puhelimitse.

 

1. Sukkikset litistävät mahan

– Paras tyylivinkkini ovat numeroa liian isot sukkahousut, jotka taltuttavat kaiken hyllyvän. Ostan paksuja läpinäkymättömiä sukkiksia ja vedän ne mahan yli kainaloihin asti. Vartalo näyttää tosi hyvältä mekkojen alla, vaikka ei vyötäröä olisikaan.

 

2. Keksi hameelle uutta käyttöä

– Matkustaessani koluan aina kirppareita, ja paras löytöni ovat pitkät väljät hameet, joissa on kuminauhavyötärö. Ne voi nostaa kainaloihin, asustaa leveällä vyöllä ja ballerinoilla ja heittää päälle neuletakin. Hameesta tulee mekko.

Parhaat vaatteet pullukoille löytyvät Old Navy -ketjusta ja äitiysvaateosastoilta. Nettihuutokaupat kuten eBay ovat taivaanlahja, jos on sekä paksu että 152-senttinen, kuten minä.

 

3. Musta on uusi musta

– Arkena en poistu kotoa ilman mustia sukkiksia tai korkeavyötäröisiä leggingsejä. Musta on inspiroivin väri, koska se voi näyttää kalliilta, kapinalliselta, salaperäiseltä tai rähjäiseltä vaatteesta riippuen. Rakastan myös mustia rajauksia silmissä – ne ja kirkas huulipuna riittävät arkimeikiksi.

Kaikkien aikojen tyyli-ikonini on punkbändi X-Ray Spexin laulaja Poly Styrene.

 

4. Kokeile Ivana Helsinkiä

– Lihavat tytöt kuten minä eivät useinkaan mahdu design-vaatteisiin. Siksi rakastuin Ivana Helsingin mekkoihin, joita tehdään myös isokokoisille. A-linjaisten Ivana-mekkojen malli on simppeliydessään imarteleva. Ivanan printit ovat mahtavia, ja mekkoja voi käyttää missä tahansa.

Muita lempimerkkejäni ovat Mulberry, YSL ja Stella McCartney. Stella on loistava suunnittelija myös siksi, että hän ei käytä nahkaa tuotteissaan.

 

5. Älä uhraa energiaa urpojen kommenteille

– Kasvoin arkansaslaisessa pikkukaupungissa junttien keskellä ja olen aina kuullut kuittailua ulkonäöstäni. Joskus huudan takaisin ja sanon pari valittua sanaa haukkujan omasta tyylistä tai naamasta, mutta yleensä kommentoijille ei kannata uhrata energiaa. Jokainen päättää itse, haluaako vatvoa negatiivisuuksia vai antaa jutun mennä ohi korvien.

Toisaalta pitää muistaa, ettei kommentointi ole koskaan viatonta pelleilyä, vaan ikivanha keino alistaa naisia. Siksi on vaikea ymmärtää, että joku voi pitää vislailua kohteliaisuutena.

 

Gossipin uusi albumi A Joyful Noise ilmestyy 30.5. Kuuntele ensimmäinen sinkku Perfect World täällä.

 

Uppoavatko Ditton vinkit? Mistä itse teet parhaat vaatelöydöt?

 

Teksti: Hanna Sola

Kuvat: Splash/AOP

Kommentit

evamalkki (Ei varmistettu)

Ihana tuo keltainen asu! Kunpa itseltäkin löytyisi moista asennetta.

mieletön asenne ja mitä vaatteita ..hyviä vinkkejä..oli muuten pakko jakaa tää postaus fb:sä !! kiitos piristetti minun muuten hiukka ikävän päiväni.

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Ajatelkaapa jos miehille kirjoitettaisiin artikkeleita, joiden otsikkona olisi:
"Kaljamahaa on turha hävetä"
"Nörttiyttään on turha hävetä"
"Kaljanjuontia ja makkaransyöntiä on turha hävetä"

Hertta Ässä (Ei varmistettu)

Beth on ihana! Noi tyylivinkit sopivat vaikka en olekaan ihan yhtä tuhdissa kunnossa (ainakin toi sukkisjuttu on ihan todistettu totuus juhlamekkojen alla). Ja edelliselle kommentoijalle, että niin, ehkä miehet kaipaisivat itsetunnolleen nostatusta? Tai sitten ei, koska mitään noista ei pidetä miehellä TAAKKANA toisin kuin naisella kiloja.

empuska

Eliitti ja kärsijät; miksetpä menisi ja kirjoittaisi sellaisia miehille? Parempi se kuin täällä trollailla ja osoittaa omaa katkeruuttansa.

marylou (Ei varmistettu)

Jos mies on oikeasti nörtti (eikä pelkästään alkoholisoitunut peräkammarinpoika) eli osaa kaiken tietokoneisiin liittyvän, niin kuka sitä häpeäisi?! Täällä yksi nainen, jonka mielestä se on paitsi ihailtavaa myös ehdoton edellytys seurustelulle. Mikään ei tuskastuta enemmän kuin mies, joka kysyy, miten kuva liitetään sähköpostiin...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.