Lily-gallup: Mikä on elämän tarkoitus?

Toimitus

1. Jenny, 23: Elämän tarkoitus on olla tyytyväinen ja onnellinen. Kliseistä, mutta totta. Myös ystävät ovat tärkeitä ja se, että on itse tasapainossa.

2. Kaisa, 22: Elämäni tarkoituksena on tällä hetkellä tehdä työni hyvin, kerätä rahaa matkakassaan ja nauttia kesästä. En tiedä vielä matkakohdetta, sillä matkakumppanini valitsee sen. Minun pitää kuulemma ottaa vain yksi reppu mukaan.

3. Tomi, 19: Löytää oma paikka maailmassa, kasvaa aikuiseksi ja siinä sivussa kerätä maailman laajin levykokoelma. Asetan itselleni aika ajoin pienempiä tavoitteita, joita on helppo toteuttaa.

4. Nora, 23: Ystävät ja vapaa-aika ovat minulle tärkeimpiä juuri nyt. Elän päivän kerrallaan. Elämästä pitää ottaa kaikki irti, kun on vielä nuori.

5. Eevi, 20: Elämän tarkoitus löytyy läheisistä ihmisistä ja perheestä. Pidän heistä huolta kyläilemällä ja soittelemalla säännöllisesti.

6. Jenni, 15: Tärkeintä on elää onnellisesti. Minulle onnellisen elämän tuottavat perhe, ystävät ja harrastukset, kuten ratsastaminen.


Mikä on sinulle tärkeintä elämässä juuri nyt?

Teksti ja kuvat: Anna Nevalainen

Share

Kommentit

Anna Karhubear

Minulle tärkeintä on juuri nyt se, että elämäni ei ole liian kiireistä. Hoppuillessa, stressatessa ja hätäillessä elämä tuntuu vaikeasti hahmotettavalta kja etäiseltä. Tulee laiminlyötyä sekä ystäviä että omia tarpeita. Tyytyväisyyttöä on, että on aikaa ja mahdollisuus tehdä mieluisia asioita, joista syntyy pieniä onnellisuuden hetkiäa.

Anna
Ai niin!

Omien vaistojen mukaan toiminen. Liian monta kertaa olen mennyt niin kuin muut haluavat ja tehnyt asioita oman tahdon vastaisesti. Yhtä monta kertaa olen saanut jotenkin kärsiä näistä tilanteista. Parempi panostaa niihin asioihin, jotka voi todella allekirjoittaa. Ne palkitsevat aina lopulta.

Oliko tarpeeksi kryptistä? Hyvä :D

Minä täällä (Ei varmistettu)

Ihana toi Kaisan vastaus, että säästää salaiselle matkalle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Selvittää, kuka oikeastaan on ja tulla siksi tyypiksi.

Juuri nyt on olennaisinta olla kadottamatta tärkeämpiä arvoja ja ylipäätään itseään. Se onnistuu mm. tekemällä laskuvarjottoman laskuvarjohypyn hyväpalkkaisesta kokopäivätyösta omaan ihanaan ja epävarmaan intohimoammattiin :)

roxie

Elämän tarkoitus on elää. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Selviytyä niin kauan että ehtii lisääntyä ja saattaa jälkeläiset itsenäisiksi (lisääntymään).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.