Lily-gallup: Milloin tiesit...?

Toimitus

Milloin mies on valmis avioliittoon tai muuttamaan yhteen? Mistä tietää, että kannattaa erota? Utelimme miehiltä heidän suhteidensa käännekohdista.

 

1. George, 36

Tiesin, että muutamme yhteen siinä vaiheessa, kun kylpyhuone oli täyttynyt naisten hiustenhoitotuotteista. Kun hän sitten otti aiheen esille, nauroin, että sinähän olet jo tehnyt päätöksen. Yhteen muuttamisen ei tarvitse olla romanttinen päätös, vaan käytännön asiat ovat hyvä syy. Päädyn yleensä nopeasti saman katon alle naisten kanssa, joten ehkä olen koti-ihminen.

2. Oscar, 30

Olin kahvilassa kesätöissä, ja siellä hengaili minua kiinnostava tyyppi. Ratkaiseva hetki suhteessamme oli, kun päätin kerran antaa hänelle ilmaisen pullan. Silloin hänellä oli sellainen pilke silmäkulmassaan, että tiesin tästä tulevan jotain. Aloimme seurustella puoli vuotta myöhemmin.

3. Akseli, 21

Muutin tyttökaverini kanssa yhteen vajaat kaksi vuotta sitten, kun hän sanoi, ettei pysty elämään lapsuudenkodissaan. Minulla ei olisi ollut kiire muuttaa yhteen, mutta olin huolissani ja ymmärsin, miten tärkeä asia oli hänelle. Se kommentti oli potku persuksille, ja aloin oikeasti selvittää käytännön asioita.

4. Erkko, 20

Olen vasta äskettäin tajunnut, etten halua sitoutua näin nuorena enkä siksi yritä edes etsiä tyttöystävää. Opiskelut, kaverit, harrastukset ja työ vievät niin paljon aikaa, että tyttöystävälle olisi vaikea löytää kalenterista tilaa. Olisin varmasti voinut ilmaista asian suoremminkin tytöille, joita olen tapaillut. Selitykseni ovat luultavasti kuulostaneet verukkeilta.

5. Tommi, 37

Nykyisen vaimoni tavatessani tiesin vain sen, mitä en halua suhteelta. Elämän suorittaminen ei ole minun juttuni. Sen sijaan arvostan läsnäolon taitoa. Hän ei missään vaiheessa lobannut häitä, mutta jotenkin hänen kanssaan kaikki vain tapahtui. Päätös mennä naimisiin vaati minulta kasvamista, sillä aiemmissa suhteissa oli taustalla aina epävarmuutta ja pysymättömyyttä. Ajatus ehti tuntua mahdolliselta puoli vuotta, ennen kuin löysin itseni kosimassa häntä Keski-Aasiassa riisipellolla.

Milloin sinä olet tiennyt, että suhteen on aika edetä tai päättyä?

Kommentit

potilas (Ei varmistettu)

päättyä siinä vaiheessa, kun mä makaan sairaalassa tosi huonossa kunnossa ja poikaystävät vähät välittää. se oli mulle silmien avaaja...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.