Lily kuuluttaa: Coco Sweet Dreams ja Fashionweek liittyvät tänään lilyläisten joukkoon!

Toimitus

 

Rakkaat lilyläiset,

tänään yhteisömme saa kaksi uutta jäsentä. Ylpeinä esittelemme jumalaisen kaunista arkea elävä sisustusneropatti Coco Sweet Dreams ja odotetun paluun nettiin tekevä muotibloggaajapioneeri Fashionweek-Johanna:

1. Kuka? Olen kahden pienen taaperon äiti - yhden vastasyntyneen ja yhden kolmevuotiaan vauhtiveijarin -  bloggaaja, sisustusharrastelija ja äitiyslomalainen Turusta.

2. Coco Sweet Dreams on kauniiden kuvien ja hyvä mielen paikka, jonne on hyvä tulla. Palstaltani löydät rutkasti raikkaita ja inspiroivia kuvia niin sisustukseen kuin muotiinkin liittyen. Joskus myös innostun jakamaan kivoja reseptejä.

3. Bloggaan, koska se on tällä hetkellä taulujen maalaamisen lisäksi se luova puoli elämässäni. Hektisestä arjesta on mukava irtautua välillä blogia kirjoittelemalla. Kamerani on aina mukanani ja yritän kehittyä valokuvaamisessa. Otan paljon kuvia! Bloggaaminen on oma juttuni ja harrastukseni.

4. Lempiblogejani ovat suomalaisista blogeista muun muassa Muoti mielessä, Avec Sofié, Char & the city, Lilou`s Crush ja ulkomaisista Stina Auer, La maison d´Anna G. ja Sofis Snapshots. Niin monella on kaunis ja inspiroiva blogi!

5. Tärkeimmät tavarani ovat Olympuksen kamera, ponnari, aurinkolasit ja huulipuna.

6. Sanon usein "Niin niin..."

7. Eilen kello 20 korjasin poikani safariauton ja luin iltasatua Pupu Tupuna Tavaratalossa. Illat ovat aika ihania! Se hetki, kun lapset nukkuvat ja kotona on tyystin rauhallista. Ai että.

8. Paras postaukseni kautta aikojen on Päivä kanssani -postaus. Se sai paljon kiitosta. Kerroin itsestäni ehkä enemmän kuin koskaan paljastamatta kuitenkaan liikaa.

9. Halusin liittyä lilyläisten joukkoon, koska vaihtelu virkistää. Lilyn raikas ja hauska porukka tempaisi mukaansa. Mielestäni minä ja blogini sovimme hyvin Lilyyn ja  monen Lily-tytön tapaan pidän myös sipseistä.>> Lue Cocon palstaa!

 

1. Kuka? Olen Johanna Piispa, 23-vuotias viittä vaille valmis vestonomi. Tällä hetkellä asun Helsingissä ja teen opinnäytetyötäni muotikirjoittamisesta.

2. Fashionweek on pitkälti tyyliblogi, jossa avaan oman vaatekomeroni ovia. Olen kirjoittanut blogia jo vuosia mutta päätin pitää hommasta taukoa kesällä 2010 muiden kiireiden vuoksi. Muodin ja oman tyylini lisäksi palstalta tulee löytymään jonkin verran myös sisustusjuttuja, sillä olen juuri muuttanut uuteen asuntoon.

3. Palasin bloggaamaan, koska minulla on taas intoa, aikaa ja inspiraatiota tähän touhuun. Lopettamispäätös tuntui helpottavalta sillä hetkellä, mutta alitajunnassani taisin aina tietää jatkavani jossain vaiheessa. Tauko teki pelkästään hyvää ja sen aikana oli ihanaa huomata, että blogiani kaivattiin.

4. Lempiblogejani ovat muotiblogien klassikot, kuten Style By Kling sekä Fashiontoast. Asukuvat ovat mielestäni muotiblogigenren parasta antia ja bloggaajana myös tiedän kuinka haastavaa niiden ottaminen välillä on.  Arvostan  laadukkaita kuvia sekä oivaltavia tekstejä. Lily-kollegallani Auroralla on aina ihanat kuvat.  Muotiin keskittyvien blogien lisäksi luen kotimaisia sisustusblogeja sekä Lilyn ihmissuhteita käsitteleviä, huumorilla höystettyjä palstoja.

5. Tärkeimmät tavarani ovat huulirasva, piilolinssit sekä näin talvisin pieni teeveden keittämiseen tarkoitettu kattila.

6. Sanon usein sarkastisia kommentteja, erityisesti itsestäni. Hyväntahtoinen sarkasmi on hieno laji, jota on hirvittävän vaikeaa harrastaa netissä. Tykkään myös dramatisoida asioita niiden huumoriarvon vuoksi. Onneksi parhaat ystäväni ovat tässä suhteessa samanlaisia.

7. Eilen kello 20 katsoin Tyra Banksin luotsaamaa Huippumalli haussa -kisaa. Samalla poistin vanhat kynsilakat ja söin näkkileipää.

8. Paras postaukseni kautta aikojen on toivottavasti aina se viimeisin. Toivoisin, että blogssani olisi mukava ja kevyt ilmapiiri, se tarjoaisi inspiraatiota ja herättäisi keskustelua.

9. Halusin liittyä lilyläisten joukkoon, koska pidän Lilyn aidosta tunnelmasta. Lilyssä ollaan tyylikkäitä, hauskoja, empaattisia ja fiksuja.

>> Lue Johannan palstaa!

 

Tervetuloa Lilyyn, Coco ja Johanna!

toivottavat: Anna, Jenna, Jenni ja Kati Lilyn toimituksesta

 

>> Coco Sweet Drems -palstalle

>> Fashionweek-palstalle

Kommentit

paula K (Ei varmistettu)

Hei!
Olisiko teille mahdollista saada muodista ja kuluttamisesta kriittisesti kirjoittavaa bloggaria? Tuntuu, että kaikki tuutit (lue Lily ja Indiedays muun muassa) ovat täynnä kulutusaddiktioituneita ja massamuotia buustaavia bloggareita, joilla kohtuullisuuden ja realiteettien taju on hämärtynyt.

Pidän Lilystä enemmän kuin Indiedaysistä (koen kuuluvani enemmän teidän talliinne, olen varmaankin liian vanha sinne toiselle tontille). Koen, että toimitus on täynnä ammattinaisia, joilla on vankat mielipiteet ja tiukka tyylitaju. Siksi tätä pyydänkin.

Rakastan Laura de Lille-blogia, sen oivaltavia huomioita ja ammattimaisuutta. Lisäksi mini-malen hurmaa mielipidekirjoituksillaan (varsinkin niillä muotiin liittyvillä). Mutta kaipaisin jotain enemmän muotoiluun ja muotiin keskittyvää asiantuntevaa bloggaajaa, joka kirjoittaa ajankohtaisia asioita mm. vaatteiden eettisyydestä. Ajankohtaisia muoti-ilmiöitä j a-uutisia unohtamatta!

En tarkoita, että kyseessä pitäisi olla purnausta täynnä oleva antimuotiblogi, vaan keskustelua avaavaa kulutuskäyttäytymistä muodin saralta. Se olisi kovin virkistävää halpamuotia kuluttavien muotibloggarien keskellä!

ps. Edelleen tahdon kiittää, että otitte Lauran kirjoittajiksenne, hänen kirjoituksiaan olen lukenut jo vuosia.

Hosuli
Hömppäblogi

Toivon samaa kuin ylläoleva kirjoittaja. :) Hyvä kommentti.

Moi mimmit, Oletteko tutustuneet tähän Minimalenin juttuun juuri kaipaamastanne aiheesta: http://www.lily.fi/juttu/shoppaus-sairaus? Aika asiallinen ja ehdottomasti aiheellinen keskustelunavaus!

Hosuli
Hömppäblogi

Jep, linkkailinkin tuota eilen ympäriinsä, kun se oli niin hyvä. :)

Vieraileva Pilvi (Ei varmistettu)

Olen kaivannut samaa myös esim. Indiedaysiin.
Onneksi on olemassa kasa sitoutumattomia bloggaajia, jotka kokevat kuluttamisen vähentämisen tai ainakin kriittisyyden, tärkeiksi. :)

Itse perustin juurikin blogin, jossa tuo ajatus on ohjenuorana. ;)

http://fromthecloudnumber9.blogspot.com/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.