Lily kyttää: Stella McCartney järkkäsi kreisibileet Rihannalle, Kate Mossille ja muille tyyli-ikonikavereilleen

Toimitus

Kuvittelimme, että meillä lilyläisillä oli loistava viikonloppu; hyvää ruokaa, parit juhlat ja vain vähän myöhässä madellut VR:n juna.

Sitten kuulimme Lontoon muotiviikonlopun övereimmistä bileistä, jotka muotisuunnittelija Stella McCartney järjesti lauantai-iltana Lontoon One Mayfairissa, entisessä kirkossa.

Ketkäs kaverukset ne siinä! Rihanna twiittasi kaverikuvan bileistä Kate Mossin ja Stellan kainalosta.

Virallisesti smokkibileissä juhlittiin Lontoon kesäolympialaisia, joihin McCartney suunnittelee brittijoukkueen asut yhdessä Adidaksen kanssa. Tosiasiassa illan pointti oli juhlien käsittämättömän suuri tähtipotti. Paikalla olivat kaikki Rihannasta Twiggyyn ja Kate Mossista Anna Wintouriin. Ilta huipentui taikuriesitykseen, jossa hypnoosilla tainnutettu tyyli-ikoni Alexa Chung makasi miekkapedillä illallistajien edessä.

Fanitamme juhlien ohjelmaa (flash mob -tanssiesitys ja korttitemppuja), menuuta (pelkkää kasvisruokaa) ja kukkavalintoja (liljoja, kappas), mutta olemme sitä mieltä, että gaalapuku näyttää olevan jopa tyyli-ikoneille vähän vaikea vaategenre.

Kuka Stellan kamuista onnistui mielestäsi parhaiten?

 

Psst! Lue myös Lontoon sisäpiiriläisemme, 5 inch and up-blogista maailmalla tunnetun Sandra Hagelstamin liveraportteja Lontoon muotiviikoilta.

 

Lähteet: WDD, Grazia Daily, Telegraph

Kuvat: Rihannan Twitter-sivu ja WENN/All Over Press

Kommentit

laurafree
Laura loves

En ole koskaan tajunnut, miten julkkis tai ei-julkkis, toisin sanoen kukaan, voi nauttia bileistä tuollaisessa Rihanna-mekossa, kun joutuu koko ajan miettimään, pullahtaako tissit esille vai ei. Ei mulla muuta.

Vierailija (Ei varmistettu)

^ Uskoisin että ongelman voi ratkaista teippaamalla daisarit nätisti paikoilleen :) Varsinkin jos kyseessä eivät ole mitkään aivan megaluokan munkit, luulisi tuon perinteisen keinon toimivan.

Rihannan mekko on kyllä kaikista upein!

Vierailija (Ei varmistettu)

kyllä neidot on kaikki oikein nätteinä, rihannan mekon väri on kyllä asia miksi nostaisin hänet ekaksi, tietenkin Katen minihamelook antaa omansa mutta olkoon rihanna tällä kertaa, Stella ois voittanu jos toi kaulusaukko ei ois noin mummomainen

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.