Lily neuvoo: Tunnista se väärä viidessä minuutissa

Toimitus

Bradley Cooper on kuvassa siksi, että People-lehti valitsi hänet maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Lilyn toimitus ei ole tehnyt hänelle väärä mies -testiä.

 

Miten se oikea löytyy? No tietysti

eliminoimalla kaikki ne väärät.

Kerromme, miten tunnistat

esimerkiksi homon,varatun

tai säätäjän ensi tapaamisella.

 

VIKA 1: HÄN ON VARATTU

Tyypillinen lause: "Mennäänkö jonnekin rauhalliseen paikkaan juttelemaan, (ettei kukaan näe meitä)?"

Käytös: Hän kyselee paljon sinusta muttei paljasta yksityiskohtia elämästään. Jos hän ei kerro sukunimeään, hän ei ehkä halua löytyä Facebookista. Jos hän ravaa puhelimessa vähän väliä toisessa huoneessa, soitot tulevat tuskin kavereilta.

Ulkoiset merkit: Parisuhde aiheuttaa miehille usein pömppiksen (1). Tarkista myös sormus tai rusketusraita nimettömässä.

Kysy tätä: "Millainen kämppä sinulla on, asutko yksin vai..?"

 

VIKA 2: HÄN ON PASKIAINEN

Tyypillinen lause: "Ai nytkö sä suutuit?"

Käytös: Flirttaileeko hän piikitellen? Jos hän löytää sinusta ensi tapaamisella arvosteltavaa, piikittely tuskin loppuu suhteessakaan.

Ulkoiset merkit: Poski punoittaa (2), koska edellisestä läväristä ei ole luultavasti kauan.

Kysy tätä: "Mitä mieltä olet tästä baarista?" Paskiainen haukkuu yleensä baarimikon, ympäristön ja dj:n, vaikka se olisi hänen kantapaikkansa.

 

VIKA 3: HÄN ON IHASTUNUT KAVERIISI

Tyypillinen lause: "Oletteko tunteneet kauan Marin kanssa (ja onko hän muuten vapaa)?"

Käytös: Hän juttelee sinulle rennosti, mutta menee lukkoon ystäväsi seurassa.

Ulkoiset merkit: Tarkkaile kehonkieltä. Hän on kääntynyt enemmän kaveriasi kohden (3) ja tuijottaa intensiivisesti tämän puhuessa.

Kysy tätä: "Olen menossa tilaamaan. Tuletko mukaan?" Vastaus kertoo, valitseeko hän kahdenkeskisen hetken sinun vai ystäväsi seurassa.

 

VIKA 4: HÄN ON KIINNOSTUNUT MIEHISTÄ

Tyypillinen lause: ”Sä oot ihana tyyppi. Miten me ei olla tavattu aiemmin?"

Käytös: Hän saattaa olla mukava ja yltiökohtelias muttei juuri flirttaile. Hänen katseensa ei myöskään harhaile rintoihisi, ellei sinulla ole kaulassasi designhuivia.

Ulkoiset merkit: Korvikset ja muut asusteet ovat klisee, joiden perusteella ei erota heteroa homosta. Jotkut homot rakentavat seksuaali-identiteettiään korkealla puheäänellä, istumalla jalat ristissä (4) ja elehtimällä käsillä, mutta se tapahtuu yleensä niin selkeästi, ettei sinun tarvitse arvuutella asiaa.

Kysy tätä: "Missä baareissa käyt yleensä?"

 

VIKA 5: HÄN ON SÄÄTÄJÄ

Tyypillinen lause: "En sitten etsi mitään vakavaa (ja ei, et voi muuttaa minua)."

Käytös: Hänen katseensa harhailee keskustellessanne ohi kulkeviin ihmisiin tai hän vilkuilee puhelintaan jatkuvasti.

Ulkoiset merkit: Onko käsissä mustetahroja (5) jäänteenä muiden säätöjen puhelinnumeroista? Laske myös, miten kauan hänellä kestää tallentaa numerosi. Säätäjän pitää merkitä etunimen lisäksi tuntomerkkejä, kuten ”punapää Le Bonkissa”. Hänellä on ehkä sänki (6), koska hän ei ole nukkunut edellistäkään yötä kotona.

Kysy tätä: "Miten usein käyt baareissa?"

 

Onko sinulla jokin täsmäkysymys, jolla karsit jyvät akanoista parisuhdetta etsiessäsi?

 

Teksti: Päivi Lehtomurto

Kuva: Wenn /All Over Press

Lue Lilystä myös ratkaisut seksiongelmiin ja tulkitsemisoppaat siihen, mitä profiilikuva kertoo miehestä ja mitä Facebook-päivitys oikeasti tarkoittaa.

 

 

Kommentit

MJ (Ei varmistettu)

Yksinkertainen ja vähän tylsäkin kysymys toimii yllättävää kyllä yli kolmikymppisiin tosi hyvin: "Mitä lajeja harrastat?"

Jos vastaukseksi tulee jotain epämääräistä muminaa "kiireestä" ja "vanhasta polvivammasta", en todennäköisesti jaksa tyyppiä kauaa katsella. En ole itse todellakaan himourheilija, mutta suhde liikkumiseen kertoo paljon siitä, miten uteliaasti suhtautuu elämään ylipäätään. Vaikka ei olisi aktiivinen urheilija, kaikkea pitäisi olla valmis kokeilemaan - tai ainakin lähtemään luistelemaan leppoisana lauantaipäivänä. Tiettyyn lajiin sitoutuminen taas kertoo paljon siitä, onko tyyppi valmis sitoutumaan mihinkään pidemmäksi aikaa.

Sosiaalipornoa

Rauhalliseen paikkaan siirtyminen on silloin myös miehen mielessä, jos hän oikeasti haluaa jutella eikä huutaa tuntitolkulla liian kovaäänisen musiikin päälle.

Jos nainen ei halua siirtyä juttelemaan rauhalliseen paikkaan vaan jää mielummin keskelle baaria vetämään salmareitaan, niin siinä on (lopulta) vakavaa parisuhdetta etsivälle miehelle yksi instant turn-off. Ja jos nainen kysyy kämppää samantien, voi sen tulkita kysymykseksi, jolla halutaan vain heti tietää, kuinka varakas kaveri on, joku roti siihen siis millaisilla kysymyksillä haluaa esittää olevansa suorasanainen ja rehellisen kiinnostunut. Pass.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kämpästä kysymisestä saattaa tulla mieleen myös, että voisiko sinne siirtyä jatkamaan. Riippuu toki missä yhteydessä, mutta itselleni tämä on selvä yhden yön jutun merkki.

Kaveri narautti yhden naimisissa olevan, mutta hyvin sinkkumaisesti käyttäytyvän miehen laivalla. Oli puhetta horoskooppimerkeistä, mikä kukin siis merkiltään on ja mitä se tarkoittaa. Yhtäkkiä kaveri, joka aavisteli miehen olevan naimisissa, tokaisi: "Entä mikä sun vaimon horoskooppi on?" Miehen jäätymisestä saattoi päätellä, että tyyppi narahti kunnolla. Eipä sitä sen jälkeen näkynytkään :D

Laura Pollari
Laura de Lille

Kyllä sen vaan heti jotenkin aistii puhetavasta ja ulkonäöstä. Mulla onkin sanonta: "Looks like a douche, he probably is."

Intuitiolla mennään siis!

 

Vieras Mies (Ei varmistettu)

MJ: juuri näin. En vaadi sixpackia tai maratoonimitallia hyllyyn, mutta jos "urheilullinen" paljastuu "käyn mä ehkä kerran viikossa salilla jos jaksan" -tyypiksi, niin treffit on kyllä siinä. Samoin kaikki muut liian härskit kaunistelut saa aikaa petytyksi tulemisen fiiliksen. 

Facebook analyyseihin voisi lisätä sen, että jos toinen poistaa kaikki kommenttisi hänen statuksistaan tai koko statuksen, niin hänellä jokin syy pitää sinut piilossa muulta maailmalta. 

Henkilö joka ei kerro itsestään mitään vaan kertoo itsestään vain kysyttäessä on  joko todella passiivinen tai ei luota sinuun tippaakaan. 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

"Henkilö joka ei kerro itsestään mitään vaan kertoo itsestään vain kysyttäessä on joko todella passiivinen tai ei luota sinuun tippaakaan."

Tai sitten vain privaatimpi luonne, tai ei halua tuppautua, tai on ajatuksissaan, tai...

Az (Ei varmistettu)

"...suhde liikkumiseen kertoo paljon siitä, miten uteliaasti suhtautuu elämään ylipäätään. Vaikka ei olisi aktiivinen urheilija, kaikkea pitäisi olla valmis kokeilemaan - tai ainakin lähtemään luistelemaan leppoisana lauantaipäivänä."

No jaa, minun mielestäni suhde liikkumiseen kertoo tasan tarkkaan vain henkilön kiinnostuksen kohteista. Jos nyt jotain yhteistä tuntemistani aktiivisista liikkujista haluaa löytää, se on kyllä juurikin rutiinien arvostaminen ja kontrollin ylläpito.

Yhtä laillahan sitä voisi sanoa, että elämänfilosofiasta kertoo suhde ruokaan tai vaatteisiin tai kirjallisuuteen tai sisustamiseen tai... no, tajusitte varmaan pointin. Ei, kaikkea ei tarvi eikä voi kokeilla, on ihan ok, että on ne omat jutut. Ei se silti tarkoita, että suhtautuisi elämään kapeakatseisesti.

Noniin (Ei varmistettu)

Joo-o suhde liikkumiseen ja mitä vielä. Kai sitä juurikin voi olla kiinnostunut muistakin asioista. Se on kyllä turn off jos ei ole mitään kiinnostuksenkohteita. Hemmetti kun tää terveysintoilu on jo mennyt nyt näin pitkälle että jonkun mielestä urheilu kertoo jotain ihmisestä enemmänkin. Ääriesimerkeissä se kyllä itselleni kertoo sen, että salilla/urheiluun käytetty aika olisi pitänytkin käyttää ehkä yleissivistyksen, ei niinkään kunnon kohottamiseen.
Ja kyllä, tinderiä joskus käyttäessäni pyyhin vasemmalle aina kun mies esitteli kuvissa lihaksiaan tai bio sisälsi seuraavia sanoja: fitness, sali, fitlife
Ja kyllä, odotan sitä aikaa kun kulttuuri on uusi urheilu.

gel (Ei varmistettu)

Missä/miten asut on kyllä hyvä, hienovarainen lähestymistapa silloin kun on kiinnostunut vastapuolesta, mutta ei tiedä, onko hän varattu. Ainakin voi saada indikaatioita siitä, onko taloudessa kaksi henkeä ja jättää myös aikaisessa vaiheessa tutustumisen kaverilliselle tasolle, jos vastaus alkaa 'me asumme'...

Lisäksi varatut miehet lähestyvät usein varsin yllättäen ja katoavat tilanteesta mahdollisesti yhtä yllättäen, kun ei ole ihan puhtaat jauhot pussissa. Vapailla miehillä on usein selkeämpi tahtotila tutustua sinuun ja vähemmän kiire siirtyä suhteen fyysiseen osuuteen...

Vierailija (Ei varmistettu)

"Yksinkertainen ja vähän tylsäkin kysymys toimii yllättävää kyllä yli kolmikymppisiin tosi hyvin: "Mitä lajeja harrastat?" "

Makunsa kullakin, mutta tämä kysymys on minulle turn off. Tykkään liikkua, liikun satunnaisen säännöllisesti silloin kun huvittaa, enkä todellakaan sitoudu mihinkään "lajiin". En myöskään haluaisi itselleni mitään suorittajamiestä, joka on lajinsa orja. Liikunnan ei tarvitse olla mikään laji, vaan liikkua voi liikkumisen ilosta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tumateoria: jos se ei tiedä mikä on tuma, ei jatkoon.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ennen treffeille suostumista tai viimeistään ekoilla treffeillä kysyn kepeästi mutta enemmän tai vähemmän suoraan minkälaista säpinää mies on hakemassa. Joskus myös sanon suoraan että säädöt tai FWB - sekoilu ei sitten kiinnosta muuten pätkääkään. Toimii yllättävän hyvin, harva kuitenkaan uskaltaa päin naamaa vaikka saattaisi tilanteen niin salliessa kertoa ettei etsikään mitään vakavaa...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.