Lily on nyt iPhonessa, tule mukaan kehitysjoukkoihin!

Toimitus

Iloisia uutisia kaikille, jotka käyttävät Lilyä puhelimella. Käyttäjien toiveesta Lilyn ensimmäinen iPhone-sovellus on nyt julkistettu ja saatavilla App Storessa! Sovelluksen avulla voit seurata lempipalstojasi missä tahansa, missä kannat mukana puhelinta.

 

 

Voit selata ja lukea Lilyn etusivun juttufeediä tai valita seurattavaksi vaikkapa vain tietyn aihealueen tuoreimmat päivitykset. Voit lisäksi tykätä jutuista ja kommentoida niitä vierailijana.

 

 

Entä mitä sinä toivot Lilyn iPhone-sovellukselta? Lilyn tiimi kehittelee jo seuraavia askeleita, ja sen vuoksi kutsumme Lilyn vakikävijöitä testaamaan sovellusta ja kertomaan, mikä siinä on hyvää ja mitä voisi kehittää.

Jos sinulla on iPhone ja haluat mukaan testiryhmään, toimi näin: Lähetä meille sähköpostilla yhteystietosi (nimi, osoite, sähköposti) osoitteeseen lily (at) a-lehdet.fi. Saat sähköpostiisi koodin, jonka avulla voit ladata sovelluksen. Kutsumme sinut testaamisen jälkeen kertomaan mielipiteesi sovelluksesta Lilyn palstalla.

Jos et jostain syystä halua tulla mukaan testiryhmään, voit ladata Lilyn sovelluksen App Storesta hintaan 0,79 euroa. Osallistu myös kilpailuumme, jossa voit voittaa iPhonen!

Kommentit

Nora
Noran world

Toimiiko myös iPadissä?
Lataan iPhoneen ensi tilassa! :)

Nora (Ei varmistettu)

Voiko tänne iPhone-sovellukseen kirjautua sisään jostain?
Ja plus kiva, jos voisi tän kautta postata vaikka kuvia, vai onko se mahdollista?

Nora
Noran world

Mites se tuli mun profiililla tänne, vaikka en iPhone-sovelluksessa kirjautunut mihinkään? :D

JonnaPieni
Ihme ja kumma

Vielä kun tosiaan sen iPad-version sais niin ois joulu ja synttärit yhellä kertaa.

ninoh

mä en ny kyllä ihan ymmärrä siis oliko tää sovellus vaan lukemiseen;( oon kirjottanu kilroylle jo aika päiviä iphonella ja kuvien latailu oikeestaan kaikki kyseisessä appsissa paremmin kun koneella netissä.Olin ihan varma et lilyssä ois tällänen kun tänne tulin,nyt hypin kattoon kävin ostaan..ja ny sillä si näkee vaan lukee samat jutut mitkä näki jo ennenkin luurilla;)vai oonko vaan niin taukki et en tajuu..mut ei tos niin montaa vaihtoehtoo oo khyl?;D

estella

Android Marketiin kans!

Toimitus
Toimitus

Kiitos kommenteista! Tässä sovelluksessa tosiaan mahdollista on juttujen selaaminen etusivun feedistä ja aihealueittain, tykkääminen ja kommentointi. Seuraavia askeleita suunnitellaan!

Nora, selvitellään tuota profiiliasiaa ja palataan asiaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

mahtavaa! nyt vaan pian mahdollisuus kirjoittaa blogitekstejä ja lisätä kuvia sovellukksen kautta!! sitten mäkin ostan =)

Mari K.

iPhone -ihmettelyä! Se vaihtaa nimimerkin näköjään vain "Vierailija (ei varmistettu)", vaikka kirjoittelee sovelluksessakin kommenttiin tunnistettavaa nimimerkkiä (tai ite yritin Mari K. iPhoneilee nimimerkillä, mut eippä se oo sitä näköjää ottanu. :/ 

Joo ja sitte välillä kommentin lähettäessä se sulkee koko sovelluksen ja koko kommentti katoaa. TOSIN tää voi johtua ihan mistä tahansa, iPhone tuntuu tekevän useassakin sovelluksessa näitä virheitä välistä. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.