Lily-videotutoriaali: Kirsi Nisosen vinkit kesän trendihuiveihin + Voita Tigin tuotepaketti!

Toimitus

Jäävätkö huivit vain epämääräiseksi mytyksi kaulaasi? Asustesuunnittelija Kirsi Nisonen neuvoo, miten pieni kangasliina voi pelastaa huonon hiuspäivän ja tylsän asun. Kaiva huivit vaatekaapin perältä, kurkkaa Lilyn videotutoriaali ja solmi perässä!


 


1. Pitkä ja kapea silkkihuiviHiostavatko helteet? Vedä tukka pois silmiltä kauniilla hiuspannalla. Saat samasta huivista näyttävän kaularusetin illan rientoihin. Kirsi Nisonen näyttää, miten molemmat tyylit onnistuvat ilman, että sormet eivät mene solmuun.

 Huivi: Minna Parikka


 


2. Iso neliöhuiviTuliko aamulla kiire? Kesytä harakanpesää muistuttava kuontalo diivarusetilla. Katso videolta, miten sama huivi suojaa kaulaasi kesäviimassa. 

 Huivi: Minna Parikka


 


3. Perinteinen bandanaBandana täydentää tyylin, olit sitten Lady Gaga tai fiftari-intoilija. Kurkkaa, miten pelastat itsesi auringonpistokselta ja piilotat yllättävät imutusjäljet. 

 Huivi: Stockmann


 


4. JättihuiviOnko vaatekaappisi suurin huivi toimittanut lähinnä piknik-viltin virkaa? Kirsi Nisonen opastaa, miten solmit siitä kesän helpoimman turbaanin!
Huivi: R/H


 


 


+ Lilyn upea hiushaaste!


 


Huivi auttaa niinä päivinä, kun hiuksilla on oma tahto. Mutta mikä on sinun aseesi huonona hiuspäivänä? Kerro meille tai lataa kuva, ja voit voittaa tuotepaketin Tigin uudesta Catwalk Session Series -sarjasta!


Arvomme yhteensä viisi tukkalahjaa, joista jokainen sisältää kuivasampoon, suolasuihkeen, muotoiluvoiteen ja hiuslakan. Voittaja arvotaan kaikkien Lilyyn rekisteröityneiden kommentoijien kesken keskiviikkona 20.7. klo 12.


Huomio, huomio! Tigiä saavat seuraavat onnekkaat: Chirp, Häkkilintu, MiiaZiko, AnnaJa ja Arctic Aviumin Laura. Lähettäkää yhteystietonne osoitteeseen lily(a)a-lehdet.fi ja pian huonot hiuspäivät ovat historiaa!


PS. Rekisteröityminen ei ole rakettitiedettä: se käy kätevästi täällä.


Teksti ja videot: Anna Nevalainen

Kommentit

Luminosa

Pelastukseni on ns. navettahuivi-look:

lilyhuivi.jpg

Toimii selkeästi myös Venetsiassa Vin Brulén äärellä!

Jolie Laide

Huonoina hiuspäivinä ykkösaseeni on kuivashampoo, jolla saa likaisen tukan taltutettua siedettäväksi. Jos tästä ei ole apua, niin turvaudun huiviin ja sidon sen perinteiseen fiftarityyliin, eli rusetti päälaelle keikkumaan. Katastrofaalisina hiuspäivinä kannattaa myös yrittää harhauttaa ihmisten huomio muualle, esim. punaamalla huulet kirkkaalla huulipunalla :)

kuten edelliselläkin kommentoijalla; huivi pelastaa päivän. tai panta. aina voi piilottaa epämääräisen pehkon kauniin huivin alle. :)

Mimmi (Ei varmistettu)

Huonoina päivinä auttaa lakkapullo ja Tigin Frisky ja sitten värikkäät huivit ja pannat kehiin!!Sitten voi myös kihartaa, suoristaa, värkätä nuttura, letittää tai tehdä joku muu kampaus. :)

Always / Never

Huonon hiuspäivän aseeni on ponnarista "itsensä ympärille" kiepautettu nuttura + leveähkö hiuspanta + kuivashampoo otsikselle. Tosin ilman tuota kuivashampoota tuo on ollut myös kesän hellepäivien luottokampaus. :)

MiiaZiko (Ei varmistettu)

Huonon hiuspäivän aseeni on ehdottomasti kuivashampoo ja lakka! Ja ehdottomasti hiukset ponnarille niin kukaan ei huomaa että tukkani on sotkunen ;) vaan oikeastaan näyttää omasta mielestäni tosi hyvältä.

Huonon hiuspäivän pelastaa aina kivat vaatteet, kaunis meikki ja hyvä asenne! Kukaan tuskin katsoo hiuksiasi, jos sinussa on muutakin katsottavaa :)

susa

kesällä pelastajana on toiminut olkihattu. mitähän keksisi syksyllä, karvalakki päähän ja menoks?

chirp

Huono hiuspäivä pelastetaan lakkapullolla ja kunnon tupeerauksella. Sitten hiukset poninhännälle ja otsatukan piilotan pannan tai huivin alle. Ja välillä huono hiuspäivä nujertuu näin (Provinssi 2011) :                                  

hiuspanda.jpg

kolme3
Arctic Avium

Huivi pelastaa hyvätkin hiuspäivät. Hattu pelastaa tosi huonot. Laura

apriqoosin palsta

Olen aika huono käyttämään huiveja, mutta eniten minulla löytyy kaapista isoja neliöhuiveja. Jos hiukset ovat huonosti, pidän niitä yleensä ponnarilla :)

A. Life

Minun huono hiuspäivä tarkoittaa aina vain sitä, että tukka on likainen. Joten shampoo on ratkaisu siihen ongelmaan. Jos jostain syystä tukanpesu ei ole mahdollista juuri silloin, auttaa kuivashampoo selviämään pahimman yli. Huiveja en osaa käyttää ja hattujakin tosi huonosti. Toissapäivänä tosin ostin olkihatun, jota nyt opettelen käyttämään. Talvella käytän pipoa, sitä yhtä ainoaa, joka minun päähäni sopii.

Nora
Noran world

Ihania ohjeita! Pitää ottaa käyttöön, koska huiveja löytyy jos jonkinlaista. Oma viimeisin huiviviritelmä näytti tältä:

turbaani.jpg

Aurinkoisena kesäpäivänä pää piiloon, ettei tukka haalistu ja pää menen sekaisin. :)

 

Huonon hiuspäivän pelastaa TIGIn Dirty Secret-kuivasamppoo ja ponnari tai nuttura. Minullekin siis huono hiuspäivä tarkoittaa likaisia tai latteita hiuksia, joille ei ole tehty pesun jälkeen mitään muuta kuin annettu kuivua.

 

häkkilintu

Mikä huono hiuspäivä? Kun kerran opettelin tekemään ranskanletin itse niin, että se nuolee päätä, ei huonoja hiuspäiviä ole ollutkaan. Jos kiiltää liikaa, niin jotain puuteria hieman päähän ja ongelmaa ei enää ole. 

Brangwen

Useimmiten huono hiuspäivä johtuu huonosta otsatukasta - ei siinä auta muu kuin kastella otsis, harjata se paikoillensa, föönata se ja suihkuttaa lakkaa päälle. Joskus kun otsis ei millään halua totella, vedän sen kokonaan taakse kahdella pinnillä ja lakalla. Tosin joskus koko tukka tuntuu räjähtävän päähän ja silloin hätäratkaisuni on yleensä ollut pikkumyy- nuttura, joka tosin ei enää toimi pitkien hiusteni takia. Nyt sitten käytössä on korkea ponnari, tai sivuponnari.

Pahimpina päivinä vedän lippiksen päähän, vielä keväällä toimi löysä pipo mainosti. Aina voi käyttää huivia ja sitoa se rusetiksi pään päälle, vähän sivulle. 

Likaisen tukan päälle voi sirotella vähän puuteria ja möyhiä sitä vähän sormenpäillä - kuivashampoota en ole vielä kokeillut. Käytän myös paljon kukkakoristeita hiuksissani, ihan sellaisia tavallisia klipsuttimia. Tietenkin joskus tartun saksiin ja taitelen itselleni otsatukan, mutta sssh... ei kerrota kenellekään. 

 

 

Sevain

Sellaisena päivänä laitetaan lakki päähän ja tietysti jos on rasvaiset hiukset käytetään osis+ :). Mutta yleensä pidän kyllä huolen että hiukset ovat hyvin varmasti ennenkuin mihinkään lähden :)

mjuy
wanted: fashion

lierihattu päähän ja menoksi :)

Marikin elämää

Huonona hiuspäivänä  suihkutan hiuksiini kuivashampoota ja laitan hiuspannan. Tällä hetkellä en saa hiuksiani kiinni, muuten laittaisin ne vaan pompulalle.

MiiaZiko (Ei varmistettu)

Hei!

Laitoin tietoni äsken kyseiseen sähköpostiin jonka laitoitte.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.