Lilyn hiusekstra: Voita tukkatuotteet vuodeksi ja kopioi helpot kesäkampaukset!

Toimitus

Halleluja, tänään Lily tekee lopun kesän kampauspulmista!

Pyysimme Lilyn omaa tukkagurua Saara Sarvasta jakamaan sisäpiirivinkit   kesän 2011 trendikkäimpiin kampauksiin. Saaran palstalta löydät tämän kesän kaksi kuuminta helposti tehtävää kampausta kolmelle eri pituiselle tukalle: pitkälle, puolipitkälle ja lyhyelle.

>> Lue Saaran kampausjuttu:Kesähiukset 2011 ja helpot kampaukset jokaiseen pituuteen!

 

Eikä tässä tietenkään vielä kaikki! Haluamme myös jakaa läjän tukkatuotteita lilyläisten kesken. Homma toimii näin:

Lataa tämän postauksen kommentteihin kuva tämän hetken luottokampauksestasi tai kesän toivetukastasi ja voit voittaa TRESemmé-hiushoitotuotteet vuodeksi. Jaamme yhteensä neljä tuotepakettia, joista jokaisen arvo on 100 €.

Kilpailu on käynnissä ensi maanantaihin 4.7. kello 12 asti.

Psst: Jotta pääset latailemaan kommentteihin kuvia, sinun täytyy olla Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä. Rekisteröityminen on superkätevää ja voit tehdä sen nopeasti  tästä.

Jihaa, eipä tässä siis muuta kuin tukka rullalle ja kuvia lataamaan!

Jihaa, kiitos kaikille mahtavista tukkakuvista! Onni osui näiden neljän lilyläisen kohdalle:

* Purpur
* Nora
* Sade

* Sucrin

Laittakaahan mailitse yhteystietonne osoitteeseen: jenna.kamarainen(at)a-lehdet.fi, niin saamme palkinnot liikkeelle!

Kommentit

Tämmönen olisi tämän kesän toivetukka joka on ainakin vielä pelkkää toivetta, koska hiukseni ovat todella tummat ja en tiedä uskallanko alkaa vielä vaalentamaan latvoja. Mutta vaaleita raitoja laitoin jo ja värjäytin mustat hiukseni punaruskeiksi.

 

alexa-chung-ombre-hair.jpg

ei ole

rachel_zoefeb_15_2009.jpg

Kesän ehdoton lemppari ponnarilla tai pinneillä hiukset löyhästi kiinni takaraivoon niin että eteen jää rutkasti hiuksia.

Hiukset sopii olla suorat ja sivujakausella tai sitten kiharretut niinkuin kuvassa.

Just perfect!

dahlia
Pain in the ... back

 

Kesän toivetukka, joka toivottavasti kohta on totta: Reilun viikon päästä olen menossa kampaajalle näiden kuvien (ja mukana lisäksi kasa muita) kanssa tarkoituksena saada samanlainen leikkaus, joka näyttäisi kivalta niin auki, letillä kuin nutturallakin. Hiukseni ovat luonnostaan melkein saman väriset, joten niitä ei onneksi tarvitse värjätä ja aika pitkät ja taipuisat, joten toiveet onnistumisen suhteen on korkealla.

 

 

pastedGraphic.pdfpastedGraphic.pdf

Nora
Noran world

Tällainen olis superihana, mutta blondiin tukkaan. Ihanan rento, mutta hallussa. Ongelmana itsellä on vain paljonpaljon ohuempi tukka.

casual-summer-hairstyle.jpg

Ja tällainen on luottokampaus, eli ponnari ja vähän jotain lettiä tai muuta eloa muuten ihan piikkisuoraan tukkaan, kun aina ei ole aikaa ja ei jaksa kuivata ja kihartaa tai muuten panostaa. :)

omat_019.jpg

 

dahlia
Pain in the ... back

Uusi yritys kuvien kanssa

nayttokuva_2011-06-29_kohteessa_15.56.51.pngnayttokuva_2011-06-29_kohteessa_15.53.10.png

tania (Ei varmistettu)

Mulla on nyt mustat hiukset ja haluisin NIIN takas omat vaaleet hiukset eli täytyy alkaa vaalentamaan ! Tässä kuva tavote hiuksistani tai tän väriset haluaisin :) ja tykkään huolettomista kiharoista.

http://talkingmakeup.com/pics/news2/blake2.jpg

 

Ihanan rennot kiharat blondissa tukassa ovat kesän must juttu :)

http://www.trendy-hairstyles.com/wp-content/themes/digg-3-col/images/kate-hudson-hairstyle.jpg

Charkku
Charlotan silmin

 

tää kampaus on vaan niin hieno! heti iski silmään Judas -musiikkivideolla.

Mari K.

Tällainen tukka minulle seuraavaksi:

short_hairstyles_3769_5750.jpg

Joskus ollutkin ja tykkäsin ihan sikana, nyt ei vaan ole raaskinut takkujen jälkeen kovin lyhyeksi heti vetää, kun tahtoo tuosta tukasta nauttia hetken :D 

susa

kesän kaksi luottokampausta: http://www.lily.fi/juttu/siis-kesa

ei jaksa panostaa tukkaan enempää, on niin hikinen ja kuuma olo että helpointa kun se on vaan vedetty kasvojen edestä pois.

Brangwen

4l.jpg

Tykkään kun tukka on iso ja näyttävä, värinkin kannalta, ja suosinkin joko platinanvaaleaa tai korpinmustaa hiusväriä, en mitään siltä väliltä. Olen pitänyt vinosti leikatusta otsatukasta jo pari vuotta. Tupeerausta pitäisi harjoitella lisää, tykkään isoista kampauksista todella paljon :)

Vaalennusprosessi on menossa, haluan olla ennen syksyn alkua blondi.

smes

k.jpgimages.jpg

Vaihtaisin omat hiukseni näihin vaikka heti! :)

hiukset.jpg

 

Jos mun hiukset näyttäis vähääkään tuolta edes joskus, olisin kyllä ikionnellinen :)

Marikin elämää

Tälläinen malli olisi kiva näin kesällä. Kai se täytyy seuraavalla kertaa leikkauttaa lyhyemmäksi.

 

short_hair_sarah_harding.jpg

sade

 

Suosikki "kampaukseni"= wet look. hair2.jpg "Kastaudu järvi vedessä ja anna hiustesi kuivua auringon valossa.. samalla kun syvennät ruskeustasi rannalla"  ;)

Zooey Deschanel Actress Zooey Deschanel attends the premiere of "500 Days Of Summer" held at the Eccles Theatre during the 2009 Sundance Film Festival on January 17, 2009 in Park City, Utah.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images) *** Local Caption *** Zooey DeschanelVFl.jpg

Eljo
i scream honey o lives

twiggy.jpgkohtalokas.

Toiveena joko minimalistinen Twiggy-tyyli tai muhkea kiehkurapää. Realistisempi vaihtoehto on Twiggy, koska nyt päässäni on epäsymmetrinen polkka.

Minni-pinni (Ei varmistettu)

kesällä lyhyt tukka on vaan yksinkertasesti helpoin!
http://www.prlog.org/10466037-short-pixie-style.jpg

annak
Dazzle me

Tämän kesän ehdoton MUST- juttuni on liukuvärjätty tukka! Oon ollu ehdottoman ihastunu selaillessani erilaisia vaihtoehtoja liukuvärjäykseen. Sellanen heti seuraavana vuorossa! Väri tyyliin tämä:

images.jpg

 

Oman pitkän kesä tukkani ehdoton ja huolettomin luotto kampaus on letitykset eri variaatioin, koko tukkaan tai pelkästään otsatukalle.

uuden_kameran_kuvia_023.jpg

 

Anniliini_

jessica_alba.jpg

Kesän superhyperihanuus-kampaus on lettinuttura! Letit tuovat itselleni niin kesäisen fiiliksen, että jonkun näköistä lettiä tulee väsättyä joka päivä, kokopäähän tai vain otsatukalle (:

Go With the Flow

Kesän lempparitukka on ehdottomasti kampaus, joka ei tule tielle, mutta joka on silti sopivasti rock. Tälläinen esimerkiksi...

blonde_and_messy_hair-3340.jpg

Jolie Laide

Kesällä leikkaan lyhyen tukkani entistäkin lyhyemmäksi, sillä se on helppo pitää puhtaana ja ei hiosta. Seuraavaksi parturini saa saksia minulle samanlaisen hiusmallin kuin Pinkillä, eli sivuhiukset melkein siiliksi ja päältä hiukset saavat jäädä pitkäksi. Tähän malliin saa helposti vaihtelua vaikka tupeeraamalla hiukset taakse (kuten kuvassa) tai kihartamalla pitkän osion tai nostamalla sen ihan pystyyn. Tämä  on hyvä esimerkki monipuolisesta ja toimivasta hiusmallista; kyllä lyhyeenkin tukkaan saa vaihtelua jos perusleikkaus on hyvä!

http://cdn.blogs.sheknows.com/celebsalon.sheknows.com//2010/02/pink-short-high-sculpted-hairstyle-at-the-2010-grammy-awards-784x1024.jpg

Sugar & Pepper

Jos minulla olisi pidemmät hiukset, suosin ehdottomasti jonkinlaisia lettikampauksia. Tällä hetkellä hiukset ovat kuitenkin puolipitkät. Näiden kuvien kaltaiset:

alba.jpg

7a245_rihanna5.jpg

Iho kesäkuntoon

Tässä on mun kesän toivetukka, malli on ihana, mutta pahoin pelkään ettei hiuslaatuni ole riittävän paksu tällaiseen.

lyhkasehkot.jpg

Maarette (Ei varmistettu)

Just pätkäisin kampaajalla pitkän tukan suunnilleen tähän malliin, aivan ihana kesätukka: http://hairstyles.hairresources.com/paris-hilton-bob-medium.jpg

kolme3
Arctic Avium

formal_hairstyles.jpg Minulla on luonnostaan tummat ja suorat hiukset, olen aina toivonut tuuheita ja ilmavia kiharoita. Permanenttikään ei tunnu pysyvän tässä päässä, mutta aina silloin tällöin näen vaivaa kiharointiin(mitä enemmän myrkkyjä sen varmemmin ne pysyy ja sotkeutuu), vaikka se ei kestäisikään kuin muutaman tunnin. - Susanna

kizun sivu

57e463ddb494715fe0a01f672e1d33e2.jpg

Kesän toivetukka olisi aika lailla saman värinen ja yhtä pitkä kuin nuoren Lohanin kauniit hiukset ovat!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Jihaa, kiitos kaikille mahtavista tukkakuvista! Onni osui näiden neljän lilyläisen kohdalle:

* Purpur
* Nora
* Sade

* Sucrin

Laittakaahan mailitse yhteystietonne osoitteeseen: jenna.kamarainen(at)a-lehdet.fi, niin saamme palkinnot liikkeelle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.