Lilyn hiusviikko: Kerro hiuspulmasi, voita tukan muodonmuutos

Toimitus

Kaipaatko uutta hiuslookia? Onko sinulla tukkapulmia?  Lily ja Schwarzkopf auttavat ja loihtivat sinulle uuden syystukan.

Lilyn hiusviikon kunniaksi palkitsemme yhden hiusviikkoon osallistujan mahtavalla hiusten muuttumisleikillä. Pakettiin kuuluu väri, leikkaus ja ne OSiS- ja BC Bonacure -tuotteet, joita hiustesi pesussa ja muotoilussa käytetään. Lisäksi saat tietenkin ammattilaisen täsmävinkit tukkasi käsittelyyn.

Sinua ja hiuksiasi hemmottelee Schwarzkopfin freelance-kouluttaja, kampaaja Jesse Lahtinen 27.10. kampaamo Muutoksessa Tampereella.

Kerro tämän jutun kommenttiboksissa viimeistään hiusviikon viimeisenä päivänä sunnuntaina 9.10., mihin tukkapulmaan kaipaat ratkaisua.

Arvomme voittajan kaikkien vastaajien joukosta. Voittaja julkistetaan toimituksen palstalla maanantaina 10.10. Jos et vielä ole rekisteröitynyt Lilyyn, muistathan jättää vastaukseen yhteystietosi.

Inspiroivaa hiusviikkoa Lilyssä!

Kommentit

Mari K.

tukka on ilmeetön ja rasvottuu sekunnissa. no päivässä ainakin :D ei kiva tämä! joo ja pitkäks pitäis kasvatella, ni kauheasti ei voi leikelläkään. tää on semmosessa ilmeettömässä, ikävässä ja tylsässä vaiheessa. :<<<<

Vierailija (Ei varmistettu)

Ohut, hento luiru :(. t. Katja

Whilen
Orastus

Juuresta päivässä rasvoittuva, latvoista vaalennuksen rutistama hamppu. Sama hiusmalli viimeiset vuodet, kun ei vaihdellakaan uskalla.

Marikin elämää

Tukkani on vähän tylsä, plätsähtää helposti.  Väriinkin voisi ehkä kaivata jotai päivitystä, toisaalta tämä blondikin väri on kiva...  Hiukset melko kuivahkossa kunnossa, varsinkin jos menee unohtamaan hoitoaineen ni huh.

Hiukset roikkuvat päätä myöten, kun märkä rätti. Muutenkin hiukset tuntuvat karhealta.  Kaipaisi uutta räväkkää väriä ja mallia.  Takahiuksissa pyörteitä ja itsepäistä luonnonkiharaa, joten hiusten laitto on vaikeaa, eikä siihen oikein kolmen (kohta neljän) lapsen jää kauheasti aikaa.

Vierailijajenny (Ei varmistettu)

sairastan alopeciaa ja nyt hiukset alkaneet kasvaa. nyt voin olla ilman peruukkia mutta joku malli täytys saada, ohutta hiusta kun on. vinkkejä hiuspohjan hoitoonkin kaipaisin ...

Vierailija (Ei varmistettu)

Tästä voi tulla sanomista mutta senkin uhalla: ongelmani on liian paksu tukka. Joo'o, paksutkaan hiukset eivät välttämättä ole ihanat. Aina tuntuu kuin ois karvalakki päässä, hikeä pukkaa ja päätä kuumottaa. Lyhyenä paksu ja karheahko tukka sojottaa sinne tänne ja pörhistyy raivostuttavasti, pitkänä taas valuu kuin raskas moppi ja on niin tukala että hermot menee välittömästi. Harva kampaaja osaa leikata paksulle tukalle hyvän mallin ja muotoiluaineiden vahvuus saa olla sementin tasolla, jotta tämän hiusmäärä pysyy kurissa.
Ps. Kerran teininä karvan määrä ärsytti niin, että leikkautin pääni puliksi. No, ei sekään ollut kiva... :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Tylsät, ohuet, maantienväriset... Joka aamu saisi pestä. Yks himpunhamppu! Tulee pidettyä ponnarilla, kun ei ryhtiä. Otsista ei voi olla pyörteen takia, plääh. Kaipais todellakin päivitystä tämä pää!

jaioni

Tukkani on inhottavan kuiva, mutta joudun silti pesemään sitä joka tai joka toinen päivä, koska muuten se rasvoittuu juuresta liikaa ja lässähtää. Huonosta kunnostaan huolimatta tukkani on melko paksu ja liukas, joten saadakseni edes vähän kiharaa aikaan minun täytyy kiroilla sen kanssa ties kuinka kauan. :( Värjäysten jäljiltä hiuskuitu on värjäytynyt tummaksi latvoista ja oikeastaan myös pituuksilta (ainakin osittain, ihan kuin olis aina mustat raidat), mutta juurikasvu on sitkeästi se oma blondi. Asialle pitäisi jotain tehdä, mutta tiedä häntä. Tällä hetkellä yritän vain siis kasvattaa tuota mustaa pois ja värjätä juuria vaaleamilla ruskean sävyillä niin, ettei kontrasti jää liian typerän näköiseksi...

ine (Ei varmistettu)

raskauksista ja imetyksistä kärsinyt kuontalo, johon tulisi saada uusi leikkaus ja jokin tehohoito.

SONJA MY

Ihan hirvee jatkuvista pidennyksistä kärsinyt siima. Tylsä ku mikä, eikä vastaa persoonaa. APUA!!

Soni (Ei varmistettu)

Minun hiukset ovat kyllä paksut (ja viimeinkin pitkät), joten potentiaalia olisi. Mutta. Joukossa on katkeilleita hiuksia, joten "look" on tosi pörröinen. Väri on ollut vuosikausia sama enkä oikein osaa laittaa hiuksiani mitenkään. Siispä ne vain ovat..

kukkuu (Ei varmistettu)

Pitkät, harmaat joihin harmaana, sateisena aamuna laitoin halpahalli värin ja nyt väriscaala päässä on ei kiva. Kukahan auttais. Paikkakunnallani ei taida olla kovin nuorekasta kampaajaa.

Sini-Tuuli
Tuulahduksia

Olen sortunut samaan hiustyyliin viimeiset 20v.... pitkät (lähes vyötäröön), vähän kerroksittain leikatut, kiharat, luonnonväriset TYLSÄT hiukset. Paksuthan nämä on - lasimaiset ja hankalat - ja jos lyhyenä + suorana haluaisin pitää, niin todella työläät.

Lapsena ollessa etuhiukseni kasvoivat suoraan ylöspäin ja nykyisinkin, jos yöllä hiukset jäävät johonkin "asetelmaan", niin sitähän et muuta aamulla millään opilla!

Mutta kaikken kauheinta on se, että joudun syömään todella vahvoja kipulääkkeitä ja sen näkee hiuksista... ne ovat muuttuneet elottomiksi, kiillottomiksi ja "hamppuisen" näköisiksi :(

Lievää epätoivoa lisää se, etten jaksa huolehtia kutreistani, niin kuin niistä pitäisi... eli mitä ihmettä näiden kanssa voisi tehdä? Kaljuksikko??

Stillleben

En halua osallistua kilpailuun sillä minulla ei ole mahdollisuutta vastaanottaa palkintoa (asun ulkomailla), mutta jaan silti hiusongelmani kanssanne:

Luonnollinen värini on tämä suomalaisten geenien kirous, maantienharmaa. Etenkin teininä vihasin väriä ja olen tästä johtuen värjännyt hiuksiani mustiksi ainakin viimeiset viisi vuotta. Värjäämisestä ei ole koitunut minkäänlaisia ongelmia hiuksilleni. Hiukset ovat pysyneet vahvoina, hyväkuntoisina ja kiiltävinä.

Viimeaikoina (muutama kuukausi) minua on alkanut vaivata päänahan ärtyminen hiusten värjäyksen jälkeen. Olen kuullut että musta hiusväri saattaa joillekin aiheuttaa ärsytystä, joten olen siirtynyt tumman ruskeaan ja kutina on hieman hellittänyt, muttei kuitenkaan kokonaan loppunut.

Olen kasvattanut hiuksiani viimeiset kolme ja puoli vuotta ja nyt kuontaloni alkaa viimein olla niissä mitoissa jota olen vuosi kaudet halajannut. Nyt kuitenkin kun hiukset kasvavat ja pukkaavat maantienharmaata juurta olen joutunut vaikeaan tilanteeseen. En haluaisi enää värjätä hiusta ärsytyksen vuoksi, mutta en voi antaa hiusteni kasvattaa vaaleaa juurta, sillä se näyttää kammottavalta. En myöskään suostu leikkaamaan vaivalla kasvattamaani ja hoivaamaani lettiä ja epäilen että hiusten originellin värin palauttaminen on tämän vuosia jatkuneen värjäämisen jälkeen mahdotonta. Olen edelleen värjännyt juuria (tumman ruskeaksi) aina kun ne ovat käyneet niin pitkäkiksi etten kehtaa lähteä ulos ilman hattua, mutta vihaan sitä viikon kestävää syyhyämistä.

Alan käydä jo hieman epätoivoiseksi...

Opri

Mun hiukset...: kuivat, vaurioituneet, hennot, pitkät, vaalennetut, luonnollinen väri on maantien tomu.

Ongelma: ei voi värjätä allergian vuoksi, päänahka rasvoittuu ja on vaikeaa löytää sopivaa hoitotuotetta sekä hiuksille että päänahalle. Uutena vaivana lisääntynyt hiusten lähtö.

Jos voitan annan tyylitiimille vapaat kädet. Toivon vain hyvin voivaa ja kaunista tukkaa ja tervettä päänahkaa.

lisah

Olen asunut ulkomailla kosteammassa ilmastossa ja nyt Suomeen palattuani  hiukset ovat alkaneet kärsiä kuivuudesta; etenkin talvisin hiukset muuttuvat ohuen ja sähköisen tuntuisiksi ja latvat kuivuvat helposti. Myös väri on päässyt kesän yli haihtumaan melko mitäänsanomattomaksi, joten nyt tarvittaisiin ehdottomasti uusi leikkaus ja raikas väri / raitoja piristämään hieman ankeita syyspäiviä, ja ehkä pientä tehohoitoa elvyttämään ja kosteuttamaan hiuspohjaa. :)

Sharm

Samanlaisia ongelmia täällä. Oma väri on maantienharmaa, ja se onkin pysynyt piilossa teinivuosista lähtien. Mulla oli pitkään tummat hiukset, joita lähdin noin vuosi sitten vaalentamaan. No viimeisimmän kampaajareissun jälkeen peilissä odotti ei-niin-mukava yllätys! Lopputulos oli sama kuin epäonnistuneessa kotivärjäyksessä! Yritin kyllä kovasti siitä tykätä, mutta ei niin ei.. Soitin sitten kampaajalle ja varattiin korjausaika seuraavalle päivälle. Kun pääsin paikan päälle, ei hän suostunutkaan tekemään hiuksille mitään ilman maksua. Siitä asti olenkin nyt toivonut että pääsisin oikeasti sellaiselle kampaajalle joka tietää mitä tekee! Hiukset on värjäysten vuoksi todella kuivat, karheat ja luonnostaan ohuet. Olen pidennyksiäkin ajatellut, mutta ne ovat niin kalliit, joten olisi kiva nähdä mihin osaava kampaaja hiusteni kanssa pystyisi!

nnoora (Ei varmistettu)

Värinpoiston jälkeen hiusteni kunto ei ole parhaimmillaan. Ja ei tuo joka-aamuinen suoristusprosessikaan mikään mukava ole :D Mutta pakko mikä pakko kun muuten tukka kääntyy jokaseen maholliseen ilmansuuntaan.

pinja

värjätyt hiukseet! Miten hiuksissa saisi aina pidettyä tasaisen värin ilman että joutuu samalla kun värjää tyvikasvua pois niin värjäämään koko päätä koska väri on niin epätasainen. :D 

Pinjeta
Kissanpäivät

Pahin hiuspulmani on ehdottomasti hiusten rasvoittuminen. Joudun pesemään hiukseni joka päivä yksinkertaisesti siksi, että ne rasvoittuvat päivässä. Pahimmillaan voin joutua pesemään hiukset kaksikin kertaa päivässä. En voi käyttää mitään "erityissuunnattuja" shampoita ja hoitoaineita (esim. värjätyille hiuksilleni), koska silloin hiuksistani tulee klähmäiset, rasvaiset ja kamalan näköiset. Ainoa apuni tällä hetkellä on "mökkishampoo", se sininen, joka pitää hiukseni edes puoli päivää siedettävän näköisinä.

anuli (Ei varmistettu)

Luonnonkihara, paksuhko, leukaan ulottuva tukka. Levoton kiehkurapilvi, joka tempoilee kaikkialle. Toiveena olisi joskus pitää suorana, mutta minutti syksyn tuivertavassa tuulessa ja tukka taipuu jo joka suuntaan. Hermoja raastava pehko! Niin eikä siinä kaikki, väri on liian keltainen. Kaikki toffee, kulta ja kaura alkaa riittämään. Haluan kauniin vaalean sävyn, joka ei saa kasvojani possun punaisiksi eikä liioin kalman kalpeaksi. Mikä se sellainen sävy on, häh?

Brangwen

Olisi todella kiva voittaa, sillä haaveilen tasaisemmasta värjäyksestä (1-2 nykyistä tummempi väri, ehkä raitoja) ja ammattilaisen näkemystä mm. otsatukan malliin, jossa mulla on hankalia pyörteitä. Mä olen vaalentanut nykyisen hiusvärini mustasta väristä itse. Jos mulla on mahdollista vielä olla platinablondi saa tuon haaveen myös toteuttaa - tässähän tulee noi tuotteet vielä mukaan. Mulla ei vielä ole varaa hankkia useita erilaisia hoitotuotteita ja uskon että oikeasti tarvitsisin monta lisää näiden lisäksi joita käytän nyt :)

sehnsucht

Tukkani on ei-minkään-mallinen ja useimmiten vain sotkunutturalla niskassa, koska en osaa laittaa sitä. Yritän kasvattaa hiuksiani, jotka on leikattu joskus kerroksittain ja itse saksittu otsatukkaa, jota myös yritän kasvattaa pois (tällä hetkellä todella ärsyttävässä vaiheessa). Väri on nyt ihan ok, mutta kesän kolme värinpoistoa putkeen ei tehneet erityisen hyvää hiuksille tai päänahalle. Ongelmana myös tukan paksuus ja sitä myötä muotoilun vaikeus -> esim. kiharoiden laittaminen kestää ikuisuuden ja lakkapullollisesta huolimatta ne lässähtävät jo parissa tunnissa. Kevyempi ja helpommin laitettava malli olis haussa :)

emilia

Eiminkäänväriset-hiukset.

Lapatiti
Lauran lauluja

Hiusteni pahin pulma taitaa olla syvällä juurien alla, omistajan pääkopassa. Luonnonkiharani kohtaavat harvoin ammattilaisen saksia, tuotteita ja hemmottelua. Malli on yleensä ylikasvanut pyramidi, joka tulee yleensä ylikasvaneen maantien harmaan tyvikasvun kera. Kaipaan hiuksien väriin kirkkautta ja eloa, leikkaukseen kerroksia ja ranskalaista huolettomuutta.

Voi kumpa, tähän pääkoppaan saisikin ohjelmoitua kerran kuussa tapahtuvan check-upin. 

Ihana ja kallis

Mulla on tasan yksi hiustyyli: auki. Aika moni on täällä valitellut luonnonkiharasta ja minullakin on sellaiset. Tai oikeastaan välimuoto käkkärän ja suoran väliltä. Hiukset näyttää ihan kivalta auki, mutta en vain osaa enää tehdä niille mitään. Kaipaisin siis neuvoja siihen ja melkein jopa radikaalia uudistusta..

Kyllä kai se suurin ongelma on, että pitäisi saada tuuheutta lisää:)

Jos aamulla tukka on töihin lähtiessä hyvin, niin päivän mittaan se taas roikkuu päätämyöten!

Samaa sarjaa kuin suurimmalla osalla muillakin näyttäisi olevan ongelmat hiusten kanssa :) mutta mihin se ennen niin paksu tukkani on kadonnut?! se vain ihmetyttää. Nykään tämä ohuehko, nopeasti rasvoittuva reuhka ei oiken edes innosta laittamaan sitä mitenkään, koska kohta se näyttää taas ihan yhtä kamalalta, kuin oli ennen työlla ja vaivalla laitettua kampausta tai jotain.

BHD

Ongelmani on nyt tää
kuivista haituvista täyttyy mun pää
enkä enää päivänvaloa koskaan nää

Joskus aloin hiuksia kasvattaa
nyt katselen pehkoa jo melko mahtavaa
ja se kenties vähän ketuttaa

Muinainen otsis olilla, lättänä päältä
pari luonnonkiharaa löytyykin täältä

Tilanne on fiktio
edessä siis missio:

Arjessa haluaisin itseäni edustaa
ja tukkani sen kulmakiveksi perustaa.

kristalli_@hotmail.com (Ei varmistettu)

Pidän hiuksiani nykyään aina kiinni koska, tukka on kasvanut yli mallistaan. En tykkää käydä kampaajalla koska tuntuu ettei kukaan ole vielä koskaan täysin tajunnut mitä haluan, enkä ole koskaan ollut täysin tyytyväinen lopputulokseen.
Ongelmani on siis että hiukseni ovat välitilassa, en tiedä mitä niille tekisin...

Kesän jälkeen hiukset ovat takaa hieman vihertävät..tätä ei ole ennen tapahtunut. Mistä lie johtuu. Hiukset ovat myös kuivat ja lässähtää nopeasti. Miten sitten näistä ongelmista pääsee, on eri asia :)

Marsvin (Ei varmistettu)

Tukkani tuntuu kasvavan nopenopenopeasti pois mallistaan. Tukkani on polkkapituinen, mutta liian harvoin jaksan pitää sitä auki: kampaus lässähtää ulko-ovesta metrin jälkeen, tukkaa pitäisi vääntää puoli tuntia aamulla.. helpompi vaan laittaa kiinni. Tylsätukka.
Eikä asiaa auta ettei tukassa ole mitään tuuheuteen liittyvää ilman hiuspuuteria.

kolme3
Arctic Avium

Kävin viimeksi kampaajalla maaliskuussa, silloinkin otin juhlakampauksen ystävän häihin. Ammattilainen saattaa järkyttyä omakätisestä fiskarsin työstä. :)

- Susanna, Arctic Avium.

kolmas

Oman värinen tummanruskea kuontaloni koki muutoksen vuosi sitten kesällä, kun leikkasin polkan. Onhan se ihan jees, varsinkin kun se on juuri leikattu tai ihan pikkasen mallista kasvanut, mutta totuus on, että luonnonkiharalla päällä se näyttää enimässä määrin tyhmältä. Tästä syystä olenkin kasvatushommissa, kröhöm, olen ollut jo lähes vuoden, parhaimmillaan tukka oli olkapäille keväällä, mutta syystä tai toisesta (=omaa kyllästymistä, kärsimättömyyttä) sorrun aina leikkaamaan sen lyhyemmäksi jossain vaiheessa. Nyt hiukset lainehtii sentti vaille olkapäillä ja usko niiden pikaiseen kasvuun on kova. Toivo vielä kovempi. Saas nähdä miten tytön käy!

Apua siis tämän kaiken kestävän kasvatusvaiheen läpi pääsemiseen kaivattais. Aika tosi kovasti.

Hennak (Ei varmistettu)

Omistan tylsät mustat ja ohuet hiukset, jotka ovat kärsineet vuosien värjäyksestä. Kaipaisin vaihtelua ja virkistystä kuivuneelle kuontalolleni! Ammattilaisten vinkit tulisivat myös suuresti tarpeeseen!
Terv. henna_kiviranta@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

sama pää kesät talvet:(
mekke1@suomi24.fi

Hei

Nimeni on tukka. Tässä mä päässä roikun. Pitkäks on päässyt kasvamaan ja väriäkin on välillä laitettu. Päivittäin mua pestään, joskus föönataan ja kammataan. Hyvin mua ihan hoidetaan mutta eikö tuo huolehtija nyt välillä tajua mun potentiaalia?? Olen kuitenkin tukka, mahdollisuuksien mahdollisuus. Eiks ymmärretä että tehtäväni ei ole vain roikkua tässä päässä ja sulautua joukkoon. Eiks kukaan nyt tajua mua? Olen tukka, pään kruunu. Haluan erottua tästä massasta, saada muiden tukkien ihailut puoleeni. Haluan elää, haluan loistaa, haluan kulkea loisteliaana joka päivä räntäsateessakin. Pelastakaa mut ja antakaa mulle elämä..

Milsie (Ei varmistettu)

Mulla on perus suomalainen hius, eli ohut ja hento. Hiusta kyllä piisaa, mutta ku se on niin hentoa, ei se paljolta näytä. Nyt on käynnissa kasvatusprojekti, mutta malli alkaa tympiä. Kaipaan jotain, mikä olis helppo laittaa ja pitää kunnossa, eikä tälläinen mallista ulos kasvanut pehko oikein vastaa toiveita. Opiskelemani alan takia olis myös erittäin tärkeää näyttää huolitellulta ja fiksulta, kukapa nyt haluaisi mennä homssuisen kosmetologin hoidettavaksi.

Lyhyesti sanottuna kaipaan siis voluumia ja uutta, helppoa ns. kasvatusmallia hiuksiini.

m.ollitervo@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Luonnonkiharat hiukset, mahdoton saada kuriin....

Ihme

Minulla on "Et voi kontrolloida kaikkea. Hiuksesi pantiin päähäsi muistuttamaan sinua siitä." -tyyppinen ongelma. Siksi tuo lause lukee jääkaapin ovessakin. Mutta en suostu alistumaan siihen, joten jotakin hiuksille olisi nyt tehtävä.

 

Yoselen

tiiamonica
My Own Way

Kaipaan kiharoihin elävyyttä, pehmeyttä ja takkuutumisenestovinkkejä. Eli kuinka pitää kiharat asioissa oikein menetelmin?

 

Jenny.hannuksela

Hiukseni ovat erittäin liukkaat.. monestikkin monta minuuttia tupeerattu tukka ja kilo lakkaakaan ei saa tukkaa pysymään.. vaan puoli tuntia niin tukka on taas lättänä!

Hiukseni ovat muutenkin erittäin pitkät ja olen loukussa tummaan tukkaan.. en uskalla itse aloittaa värinpoisto prosessia.. koska haaveilen hiukan vaaleammasta ruskeasta kuin tästä tummanruskeasta. ja hiukseni ovat muutenkin väriltään melko moniväriset.. huonolla tavalla.

Hiukseni ovat myös raskaat/paksut, että semmoinen " tuulitukka" meininki olisi mahtava!!

Always / Never

Äh, mä oikeesti tykkään mun tukasta. :>

Mutta jos nyt ongelmaa haetaan, niin ainainen ongelma hiuksissani on se, että niissä ei ole taipuisuutta oikeastaan yhtään, ja siksi niiden kihartaminen on työlästä. Kaikenlaisia keinoja on tullut kokeiltua, mutta aina vaan vähänkin kostealla ilmalla hiukset lätsähtää vähintään loiville laineille. Pikkusen turhauttavaa sellainen, jos on ensin pari tuntia yrittänyt jotain kiharoita väkertää.

En käsitä sitä, että jotkut voi vaan laittaa kuivat hiukset hetkeksi leteille ja *pim* niillä on kiharat. :D

AnuskiVierailija (Ei varmistettu)

Luonnonkiharaa, oma väri maantie,tuhka,hiekka ? Vaaleentanut, värjänny punertaval, töissä helpoin konsti hiukset kiinni ponnarilla/letillä. Sama hiusmuoto ollu vuodesta munkki ja papu, ei rohkeutta uuteen malliin / väriin. Haaveena uus punertava sävy hiuksissa ja tietty uus malli.

akl (Ei varmistettu)

Ongelmaksi tässä päässä on muodostunut väri. Haluan pitää pääni vaaleana, ja löytyypä shokkiraitakin, mutta kampausideat arki- (50's/rokkari) ja työ(ravintola)tyyleihin sovitettuna vaatisivat totaalimuutoksen johonkin... :|

Tiipu
Tiina

Tähän varmaan kirjoitetaan..? :D

 

Ongelma on väri ja leikkaus. Olen melko usein vaihdellut hiusväriä, tällä hetkellä olen blondi. Toivoisinkin saada uutta ilmettä tähän uuteen väriin. Hiukset meni melko huonoksi kun vaalensin. Haluan pitää hiukset vielä vaaleana, mutta toivoen uutta ilmettä ja leikkausta hiuksiin. Että vaalea väri pääsisi edustuskuntoon, saisi uutta ryhtiä ja ilmettä.
 Ja tietenkin vinkkejä miten voisin hoitaa ja käsitellä uusia vaaleita kutrejani mahdollisimman hyvin, että hiusrakenne ei vaurioituisi paljon :)

Abrakadabra

Minulla on ollut projektina sellainen kiva sekavärinen-raidallinen-hiuskuontalo. Olin hyvin lähellä onnistumista, kunnes ystäväni meni kaatamaan sinisen elintarvikeväripullon juuri edellispäivänä vaaleiksi raidoitettuihin hiuksiini. Nyt minulla on siis hieman sinertäviä raitoja ja hiukset aina kiinni. 

Olisi kiva saada uusi leikkaus ja hieman väriä, jotta voisin joskus pitää hiuksiani auki. Auttakaa!

muodottomat hiukset (Ei varmistettu)

muodottomat ja huonossa kunnosssa latvat.. hiukset vain roikkuu päässä.. "/

Kävin perjantaina pitkästä aikaa kampaajalla ottamassa vaaleita raitoja hiuksiin. Pyysin raidoista mahdollisimman harmaita niin kuin viimeiset kaksi vuotta, koska en kaipaa punaista pigmanttiä enää kuontalooni lainkaan. Minulla oli pitkään tummemmat hiukset ja nyt hiljalleen olen saanut kasvatettua kaikki tummat pois. Pohjalla on siis vain oma väri ja siinä vaaleita harmaanhohtoisia raitoja. Kovan kasvatustyön tuloksena hiukset olisivat kampaajakäynnin jälkeen olleet juurikin sellaiset jotka kovan odotuksen jälkeen palkitaan!!

Kukaan ei varmaan arvaa kuinka siinä kävi :)  Kampaajani katsoi asiakaskortistani värin muutaman vuoden takaa ja unohti mitä olin pyytänyt.. Nyt minulla on tumma, miltei musta tukka jossa vain muutama hassu vaalea raita päällä. Välillä itkettää ja välillä naurattaa, mutta kysymys kuuluu miten saan tukkani takaisin? Kasvatanko tätä taas kaksi vuotta? Vai onko olemassa taituri joka osaa pelastaa naisen pulasta? Punainenhan siitä taas tulee useaksi vuodeksi?!!?

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.