Lilyn hiusviikko: Osallistu viiden herkullisen Tigi Bed Head Candy Fixtations -tukkatuotepaketin arvontaan

Toimitus

Nyt koitti karkkipäivä! Lahjomme tukkaviikon kunniaksi viittä lilyläistä Tigi Bed Headin uusilla Candy Fictations -tuotteilla.

Valitsimme makeannälkäisen blogikansan hurmanneista herkku-uutuuksista kolme killereintä: Mega Whip -puolimattaisen hiusrakennevoiteen, Sugar Dust -tyvipuuterin ja  Sugar Shock -tuuheuttavan sokerisuihkeen.

Yksi viidestä palkintopaketista voi olla sinun, kun paljastat meille tukkarutiinisi ja kerrot, kuinka kauan laitat päivittäin tukkaasi?

Vastausaikaa on sunnuntaihin 9.10. klo 24.00 asti, ja arvontaan osallistuvat kaikki Lilyyn rekisteröityyn käyttäjät.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Lilyyn, tee se näpsäkästi tästä.

Klik klik ja slurp!

Kommentit

Jemina
No Sex and the City

Kukaan ei ehkä usko tätä, mutta noin kaksi minuuttia. Vilkaisu peiliin ja pikainen pohdinta: ponnarille vai auki? Sitten päätös, ponnari taikka ei (ponnaripäivänä aikaa saattaa kulua pari lisäminuuttia, mutta lähinnä vain siksi että hiuslenkit ovat aina hukassa) - ja eiku menoks!

bubble
Fiction is my thing

Noi näyttää niiiiiiin herkullisilta! ö___Ö

Yleensä hiusten laittoon menee noin minuutti (auki tai nutturalle). Jos väsään letin, 5-10 min. Jos päätän suoristaa osittain (korkkiruuvit laineille), 10 min. Jos suoristan kokonaan, 10-20 min.

Sen sijaan itse hiustenpesu onkin projekti, joka kestää kuivatteluineen helposti pari tuntia. "Onneksi" hiuslaatuni on kuiva luonnonkihara, niin pesua ei edes vaadita kovin usein.

Päivittäinen hiusten pesu ja kuivaus  n. 15min, siihen lisäksi hiuspuuteri+tupeeraus+lakka n. 5min.

Pam

Ehkä 10 minuuttia menee keskimäärin aamuisin, siinä ajassa ehdin suihkutella kasan muotoilutuotteita  ja käytää ilmakiharrinta tai suoristusrautaa väärään suuntaan taipuilevien latvojen kuriin saamiseen. Toisaalta jos pesen hiukset aamulla, niin aika taitaa tuosta tuplaantua.

Taina
Taina

Arvioisin että 2-15 minuuttia normaalisti, riippuen lähtötilanteesta ;) jos innostun saatan tehdä rennot kiharat, sitten voi mennä vähän kauemminkin. Yleensä tukka saa olla suora ja luonnollinen, ja kuivashampoo on kaveri.

irisia (Ei varmistettu)

Hiukseni ovat todella tuuheat ja niiden kasvusuunta on lähes poikkeuksetta koko päässä kohti kattoa. Tästä syystä ne sojottavat päättömästi joka suuntaan, ellei leikkaus ole tarkasti suunniteltu ja tehty. Kun hiukseni on leikataan tarpeeksi usein kasvojeni mallille ja hiustyypille sopivasti, menee hiusten muotoiluun noin kolme minuuttia.

Hiusten pesun, hoitavan lämpösuojan ja föönauksen jäljiltä, riittää kun lisään hiuksiin hieman mattavahaa ja fiksaan kokonaisuuden kevyesti lakalla. Juhlakampaus syntyy lämpösuojan ja muotoiluraudan avulla viäntelemällä.

Pesu joka toinen päivä ja silloin föönillä hiukset kuntoon. AAmuisin pieni tupeeraus ja lakkaa ja menox! 5-10 min.

sensaatio

Viisi minuuttia, korkeintaan :D Joko jätän auki tai laitan ylös sotkuiselle nutturalle... Kuivat latvat ja kaksihaaraiset ei oikein innosta muuhun laittamiseen...

Lotta Katariina
Pumpui

Lyhyen polkkatukan paras ja pahin puoli on se, ettei sitä voi laittaa kovin monella tapaa. Kiirepäivänä pelkkä harjaaminen ja suihkaus lakkaa riittää, ja jos aikaa on enemmän, menee viitisen minuuttia suoristusraudan kanssa pusaamiseen. Kuivasampoo on apuna monena aamuna!

Nora
Noran world

Yammii!!

Yleensä kolme minuuttia, joka vain kiinni tai sitten kuivasamppoo ja hiukset kiinni. Joskus väsään lettejä ja niihin menee sitten max. 10 min.

Parhaimmillani olen iltaan valmistautuessa käyttänyt hiusten laittoon tunnin.

 

nitroglycerine (Ei varmistettu)

Ehkä 30 sekuntia viiva minuutti. Tästä voinee päätellä etten juuri arkena hiuksiani laita. En kyllä oikein viikonloppuisinkaan. Yks syy tähän on myös se, että mulla ei nykyään oo rahaa ostaa kunnollisia hiustuotteita.

Ajastaika

Aikaisemmin meni ehkä 2 min, mutta sitten tapahtui jotain ja nykyään käytän ehkä jopa 5 min hiuksiini aamuisin. Suolasuihke + hiuslakka, toimiva ja nopea kombo. :)

Kataskloset

Harjaus + tsekkaus, etten näytä ihan leijonalta. Paras hiusniksini on se, etten pese tukkaa joka päivä vaan joka toinen tai kolmas päivä.

Jepu (Ei varmistettu)

Noin 5-10 minuuttia, riippuen siitä, miten laitan tukkani. Yleensä kuitenkin käytän GHD-rautaa kihartamiseen/suoristamiseen. Huonoina tukkapäivinä ponnari pelastaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

20-30min kun en osaa :D Huollan enemmän kuin laitan.

-Tylsätukka

Murmeli (Ei varmistettu)

Kiljaisin (töissä) ääneen,  kun näin tän,  oon niin Tigi Bed Head-nisti.  Ja uusia tuotteita, jes!!

Olen hirvittävän huono laittamaan tukkaa, mutta juurikin näitä tuuheuttavia mömmöjä kuluu. Hiukset on joko auki tai kiinni, perusponnarilla. Lakkaa aina. Jos joskus onnistun tekemään jotain hienompaa, olen siitä pirun ylpeä koko päivän. Pesen hiukseni joka toinen aamu ja joka toinen suihkutan kuivasampoota.  Aikaa menee täysin aamusta riippuen 5-20 min. Täydelliset hiuspäivät ovat täydellisyyttä. Niitä lisää.

TyttiW (Ei varmistettu)

Joka aamuinen pesu, suoristusrauta ja loppukäsittely Lush:n R&B:llä. Aikaa menee n. 10 min.

Iida (Ei varmistettu)

Nyt on pakko hämmästyä ku luen näit aikasempii vastauksii.. O.O Mulla menee hiusten laittoo vähintää joka aamu se 30min! Ellen oo edellisiltana kihartanu hiuksii valmiiks ja aamulla vaa pikkasen pöyhii. Omat hiukset on niin taipusat että rautaa on pakko näyttää niille joka aamu, ellen sitte taistele suoran otsiksen kanssa koko kuontaloa sotkunutturalle päälaelle. :D

- iida.repo@hotmail.com -

Arvioisin, että yhteensä n. 30 min, sis. suihku, föönaus ja vähintään tuuperaus + viimeistely. Joskus, harvemmin tosin nykyään kun ei permiksen jämiä enää ole, saatan näyttää myös suoristusrautaa haituvilleni. :)

Mani
Manikotonani

Tällä hetkellä minulla on lyhyt, epäsymmetrinen tukka. Sen päivittäinen laittaminen on jäänyt melko vähille, kun arki on ollut niin täynnä kiirettä. Kiinni sitä ei saa, koska se on liian lyhyt, joten ainoa vaihtoehto on muotoilla se näpsäkästi.

Olen maailman surkein käyttämään suoritusrautaa tai mitä tahansa hiusvempelettä, joten yleensä tyydyn pesemään tukkani ja kuivattamaan sen hyvien tuotteiden kera. Näin en joudu oikeastaan laittamaan sitä laisinkaan, vaan se kuivahtaa melko näyttäväksi – kiitos luonnonkiharoiden hiusten!

Päivittäinen tukkaleikkini kestää siis yleensä vartin, jos siihen sisältyy suihku ja pikainen kuivaus ja harominen...

maybe later

Kuiva ihotyyppini antaa hiustenpesuvälin venyä yleensä jopa vain pariin kertaa viikossa, sillä tukkani vain ei rasvoitu niin nopeasti eikä näytä likaiselta vaikka käytänkin päivittäin muotovaahtoa, hiusseerumia ja lakkaa muotoiluun.

Päivittäin harjaan tukkani (viispiikkisellä tai harjalla :D), ja riippuen onko bad hair day nujerran törröttävät otsahiukset pienelle sivuletille jonka kätevästi kiinnittää pinneillä. Pöyhin vähän, muotovaahtoa ja lakkaa jos haluan kuohkeampaa ja seerumia & lakkaa jos sileäpää yleisilmettä. Kestää ehkäpä 7 minuuttia.

Seuraava iso hiushoitohankintakin on mielessä, nimittäin suoristusrauta! Niin ja myöskin Tigin tuotteet kovaa vauhtia hupenemassa hyllystä.. ;)

Neha (Ei varmistettu)

Aamuisin menee se 10-60minuutttia,riippuen onko aamulla miten kiire..;)olen hyvinkin kokeilun haluinen,väri ja tyyli ja hiusten pituus muuttuvat aika useasti..Eli useasti saan opetella uusia laittomenetelmiä..:)Ideoita löytyisi paljon,mutta sormet ja oma hiuslaatu ei mene yksiin ideoitteni kanssa..:)

Paulan Sivu

En kuluta kuin 5minsaa jos sitäkään. Harjaan ja siinäse. 

Ipa

Riippuen päivästä...Kymmenestä minuutista tuntiin...kun on aikaa, tykkään kokeilla ja tehdä erilaisia kampauksia omaan päähän!

Sugar & Pepper

Käytän aamuisin 5-10 minuuttia. Aikaisina aamuina pistän hiukset ponnarille ja käännän otsahiuksia suoristusraudalla. Muina aamuina suoristan kaikki hiukset. Pesen ja föönään hiukset aina iltaisin. :)

anniina m.

Hiuksien laittoon menee aamuisin noin 10-15 min, eli kosteussuihke, suoristussuihke, ja joskus sitten suoristan tai föönaan.

Riippuen tosin millä tuulella tukka on :D Eli kuten eilen tukalla oli känkkäränkkä päivä eikä millään meinannu suoristua. Tänään taas totteli ihan mukavasti :) 

Tanjulin nurkka

Noin 30 sekunttia! Harjaan hiukset, suihkautan suolasuihketta ja pörrötän. Laitan vielä takapiiskan ponnarille. Minulla on lyhyet hiukset ni nää on niin kätevät! :)

Oon maailman avuttomin laittamaan tukkaa. Käyn illalla suihkussa ja laitan tukan joko letille, tai suttuselle nutturalle takaraivolle tai päälaelle; aamulla jos kerkeää, pikainen harjaus ja se suttura sinne takaraivolle ja pyörällä tuulista joenvartta pitkin töihin. Mitä tähän aika-kysymykseen nyt osaisi sanoa. 0-2min?

Joskus jos johonkin pitäis tukkaa hienoommin laittaa, yleensä vain avaan hiukset ja suoristan ne, sekä laitan toisen puolen pinnillä kiinni niin että tulee vähän sellanen "toispuoleinen" malli. Ja tietysti yritän tupeerata toista puolta, jotta ei näyttäs siltä, että lehmä olis sitä nuollu, mutta turhaahan se tietenkin on, kun oma tukka on niin liukas että kohta se kuitenkin näyttää siltä. Tällöinkin siis hiustenlaittoon käytetty aika suoristusraudan lämpeneminen ja käyttö mukaan huomioiden, noin 5min.

Marikin elämää

Joka toinen päivä pesu shampoo, hoitoaine ja seerumi päähän.  Sitten hiusten föönäys, hiuspuuteria ja lakkaa perään. Hiustenlaittoon menee noin 10-15min riippuen päivästä. Siinäpä minun rutiinit. 

kiruska

pesu ja föönin näyttö ja hiukan suoristinta , ei mene kauan kun pitää tarpeeks lyhyenä  ja laittaa tyvikohotusainetta ja vähän lakkaa :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Pitkät hiukset vaativat ennen ainoastaan harjauksen ja usein ponnarille tai nutturalle vaan (5min). Nyt on uuden, IHANAT etuhiukset, joiden kanssa menee hieman pidempään. Ehkä noin 10 minuuttia :)

suvituuli77
Suvituuli77

Riippuu päivästä....Eihän tuo harjaus ja ponnarille veto paljoon aikaa vie, mutta kun tälläydytään niin Tälläydytään ja siihen menee aikaa, joskus liikaakin ;)

Mun tukkarutiiniin menee aamuisin 0-1 min. Ponnarille tai auki roikkumaan mukana! Tähän tulee ( toivottavasti ) muutos, sillä istun kampaajalla. Foliot on päässä, eikä mulla ole hajuakaan mitä sieltä alta löytyy.. Ainakin se polttelee pirusti.

Turhat jorinat

Kuontalon kesyttämiseen menee päivästä riippuen joko se 2 min tai 30 min.  Kahden minuutin aamuna letti on ainakin otsalta rasvainen, niinpä kuivashampoota. Latvat hapsottaa minne sattuu, ja kaipaavat ainakin jätettävää hoitoainetta ja yleensä rutistelen pituuksiin vielä vielä jotain kiharan tukan juttua, joka tuo kevyen laineen esiin.

Sellaisena ideaaliaamuna, kun tukka on illalla pesty ja siten herätessä puhdas, mies on keittänyt kahvit valmiiksi ja pieni nukkuu rauhallisesti...
...eli silloin harvoin, kun siihen on oikeasti aikaa ja mahdollisuus, väännän lämpörullat päähän ja tärkkään lakalla -pysyy sit nättinä helposti kaksi-kolmekin päivää, kun laittaa sitä kuivashampoota seuraavina aamuina. Kiharan alle laitan muotovaahtoa ja latvoihin aina jotain hoitotuotetta, öljyä, seerumia tms. että pysyisi kunnolla ja etteivät latvat hapsottaisi.

Jos joku tietää suositella jotain hyvää, ei-rasvoittavaa kiharankorostajaa, olisin kiitollinen. Samoin hyvin kosteutta kestävä lakka on hakusessa, täällä nimittäin sataa tihuuttaa jatkuvasti :(

Ihanasti yleensä noin kymmenisen minuuttia :) Laitan joko ponnarille tai jätän auki. Mikäki hieman kiharaan taipuvat hiukseni ovat syystä tai toisesta räjähtäneet yön aikana, noin 15 min. riittää mainiosti.  Käytän mielelläni hieman aikaa aamuisin itseeni :)

riippuu onko hiustenpesuaamu vai ei, kuivaamiseen kun kuluu väkisinkin hetki. helppoina aaamuina tukka asettuu itsestään nätisti ja aikaa viimeistelyyn kuluu ehkä 5min. leikkasin juuri aika tiukan tasaisen polkan, saa nähdä joutuuko tätä siloittelemaan vähän tarkemmin!

tiinu
KaRkKiKaUpPa

Valehtelisin jos väittäisin käyttäväni aikaa hiustenlaittoon.  Hiusten pesemiseenkään ei oikeastaan mene aikaa kuin pisin osa hiuksita on juuri korvan alla.

Useimmiten en jaksa edes föönätä hiuksia kuivaksi, sillä super ohuet hiukseni kuivuvat muutamassa minuutissa.Itse laittoon menee myös hyvin vähän aikaa. Tyvikohottajaa ja hieman vahaa, muotoillaan päivän fiiliksen mukaan joko tyylikkään siloiseksi tai rokahtavan pörröiseksi palloksi.

Parhaimmillaan tai pahimmillaan voin loistavan leikkauksen vuoksi heti herättyäni marssia töihin tekemättä hiuksille mitään, pelkkä harjan näyttäminen hiuksille riittää usein kesyttäämään unen pörröttämät hiukset.

Pari hassua minuuttia menee, kun katson ettei reuhka sojota ihan joka suuntaan. Harjaan ja laitan ponnarille ja ehkä vähän lakkaa, jos näyttää siltä että ei pysy poissa suusta muuten.

Jos oon illalla käyny suihkussa, niin hiukset on niin takussa et menee 5 min niiden harjaamiseen eikä siltikään aina saa selväksi. Muuten vajaa minuutti et laitan hiukset kiinni.
Jos oon jonnekin lähdössä niin menee sata vuotta ku hiukset suostu menee siihe suuntaan ku haluan....

Jennipenni (Ei varmistettu)

Pesen hiukset joka ilta ja aamulla vaan tupeeraan vähän tyvestä ja annan olla auki, joskus käytän volumasteria. Toinen vaihtoehto on laittaa hiukset ponnarille. Olen kovin huono laittamaan hiuksia ja kampausideat ovat vähissä :D

Ou, pakko myöntää, että olen laiska hiustenlaittaja. Pesen hiukset 2-3 kertaa viikossa juuri niillä tuotteilla, jotka ensimmäisenä sattuvat käteeni. Suihkuttelen pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin vielä hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja siinäpä se oikeastaan olikin. Kun tukka alkaa näyttää siltä, että se kaipaa pesua, vitkuttelen vielä pari päivää kuivashampoolla ja kietaisen tukan  suttuiselle ponnarille tai nutturalle. Toisinaan tulee käytettyä myöskin hiusnaamiota ja lakkaa, mutta nekin päivät ovat suhteellisen harvassa. Olen aika lailla kujalla tämän reuhkani kanssa :D

jaioni

Minulla pitkä ja suht' paksu tukka, joka ei hirveästi laittoa kaipaa arkiaamuisin. Kiinni tai auki, vähän lakkaa ettei ole liian lennokas ja jos tarvetta, niin hiuspuuterilla otsis kuntoon ja latvoille vähän vahaa. Aikaa menee pari minuuttia. Tietty joskus tulee väkerrettyä kauemminkin, mutta useimmiten mielumin nukun senkin ajan ja pärjään vähemmällä. ;D Juhlakampaukset on tietty sitten erikseen ja niihin tuhrautuu aikaa sitten enemmän.

En ole aamuihminen, joten suihkussa tulee käytyä iltaisin. Normaali shampoo- ja hoitoainepesu ja lisänä hiuksiin jätettävä hoito ja latvoille öljyä, etteivät pääse haaroittumaan. Joskus laitan kosteaan tukkaan tyvikohottavaa vaahtoa, ei ole niin lättänä olo seuraavana päivänä ja tukka saa samalla vähän rakennetta. :)

Viikoittain tulee myös käytettyä naamioita yms. tehohoitoja. Kerran-pari kuussa pesen hiukset syväpuhdistavalla shampoolla. Harvoin tulee käytettyä hiustenkuivainta, annan kuivua ihan luonnollisesti omia aikojaan. Ainoa asia mistä pitää huolehtia on otsatukan harjaus märkänä, muuten pyörteet pääsevät valloilleen ja sitten minulla on seuraavaan suihkukertaan asti pystyotsis! XD

Kaikuja Kanjonissa

Ehkä semmonen puol tuntia yhteensä. Pesen hiukset iltaisin. Käytän aina muotovaahtoa ja foonaan hiukset plus käytän silottavaa suihketta ja lopuksi vähän lakkaa. Ja koska mul on tosi pitkä hiukset, joten joudun harjaan hiuksia aika monesti päivän mittaa.

Mii

Aikaa menee aamuisin yleensä maksimissaan 5 minuuttia. Harjaus ja hiukset ponnarille/letille/rennolle nutturalle. Enemmän aikaa tietysti menee, jos pesen ja kuivaan hiukset.

Haiduk (Ei varmistettu)

jos käyn suihkussa nii pyyhekuivaan tukkaan muotsikkaa ja föönäys kuivaks. Sit vähä et miltä tuntuu joko vähän käherrän ilmakihartimella, kiharran suoristusraudalla tai suoristan suoristusraudalla! sit viel tyveen kuivashamppoota ja tupeeraus ja hiuslakkaa suhaus joka suuntaan! Ois niiin hienoo voittaa nää, sais mega pörheen tukan :D

AnuDee (Ei varmistettu)

n.2 min. harjaus, vähän sormilla asettelua ja vilkaisu takapeiliin, ettei avohakkuu loista naapuriin saakka. jos loistaa, niin kevyt tupeeraus ja lakat päälle.
näin vähällä pääsee, kun viettää päivän hattu päässä ja aina samojen työkavereitten kanssa. ne on nähny jo kaiken. :D

Ivy (Ei varmistettu)

Viitisen minuuttia, tupeeraan ja lakkaan tyvet. Pesun jälkeen kymmenen minuuttia, tuuhennusvoide föönauksen alle, pyöröharjalla föönaan muodon ja kiinnitän lakalla.

Appelsiininkukkia

Tällä hetkellä menee 0 min. Otin kesällä permanentin -> loivat kiharat. Olen aamu-uninen, joten olen monena aamuna selvinnyt viime tipassa linja-autoon ja kouluun, joten aikaa ei vain jää hiusten laittoon. Ja mielestäni ne näyttävät suht koht siisteiltä kun katson peilistä 5 sekuntia puoliunessa :D

Hiusten laittoon menee aamuisin jotain 1-5 minuuttia. Pesen usein etuhiukset erikseen, koska ne likastuvat nopeammin kuin muut. Sitten etuhiusten kuivaus, hiusten harjaus ja vähän kiiltosuihketta päälle. Siinä se useimpina aamuina.

mjuy
wanted: fashion

joskus menee 0 min, joskus 20 min jos kiharran :)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.