Lilyn katutyyliviikko: Mitä kengät kertovat miehestä?

Toimitus

Lilyn kesätoimittaja lähti bongailemaan printtipaitapoikia huomatakseen, että he ovat naamioituneet ruutupaitoihin. Suuntasimme katseemme alaspäin. Tennarimiehet, muotibloggari ja vaatemyyjä pohtivat, mitä kengät heille merkitsevät.

1. Joel, 30: "Minulla on jalassa Vansin sesonkikengät, jotka on tehty Pearl Jamin kunniaksi. Diggaan bändistä orastavasti. Suhde tennareihin on rakas: kotoa löytyy parikymmentä paria. Nyt olen alkanut heittää yhdet pois aina kun ostan uudet."

2. Eeli, 19: "Nämä vanhat vintagekengät ovat lempparikenkäni. Ne ovat tosi hyvät jalassa ja toimivat aina. Kotona on kattava kenkävarasto, mutta mietin vain vähän aikaa, minkä parin vedän jalkoihini. Panostan enemmän huiveihin ja kauluspaitoihin."

3. Mikael, 23: "Käytän kenkiin rahaa ehkä vähän enemmän kuin keskiverto nuori mies. Laatu ennen määrää. Nämä Palladiumit ovat klassikot. Niissä on kiva maastopohja."

4. Joel, 32: "Tennarit ovat duunini. Olen omistanut kenkäkaupan jo jokusen vuoden. Tänään minulla on jalassa spessummat Nike Air Force 1:t. Kengät ovat tärkeä asuste pukeutumisessa: hienoilla kengillä voi pelastaa muuten tavallisen asun, ja naisetkin katsovat ensimmäisenä miehen kenkiä."

Mitä sinä huomaat ensimmäisenä miehen tyylistä?

Teksti ja kuvat: Anna Nevalainen

Kommentit

bláck
Bláck

Kenkänarkkarina se katse suuntautuu ainakin hyvin nopeasti kenkiin.. :') Kokonaisuutta sitä tietenkin katsoo ihan ekana, mutta jos sitä ei saa valita niin ehkä sitten täytyy sanoa ne kengät. Tyylissä on niin monia kohtia (on myös yksilöllistä) mihin huomion voi kiinnittää, etten osaa valita. :(

Anna
Ai niin!

Musta taas oli tosi hassua viettää iltapäivä tiiraillen maata! En osaa kiinnittää huomiota sen suuremmin kenkiin. Ehkä siinä tapauksessa saan anteeksi myös omat eilisessä sateessa turmeltuneet ballerinani...

kryp
Taskunpohja

superlike! oon joskus haaveillut asiaan vihkiintyneestä blogista. hmm, pitänee googletella. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.