Löydä Lilyn parhaat reseptit

Toimitus

Kaipaatko inspiraatiota keittiöön? Lilyn mahtavat ruokabloggaajat tarjoavat avun ideanälkään!

>>Fanni & Kanelin Tiina tarjoilee ideoita ja inspiraatiota yksinkertaisen hyvään ruokaan. Reseptien lisäksi Tiina kirjoittaa ruokamaailman uutisista ja ilmiöistä. Tiinan sitruuna-yrttivoi nostaa aski-iltojen perusruuan uudelle tasolle.

>>Kivistössä-palstan kolmekymppiset MariMaalla ja LiisaMaalla ostivat punaisen tuvan, perunamaan ja pari omenapuuta Hämeestä ja jakavat lilyläisille suloisimmat reseptinsä. Viimeisimpänä on herkuteltu lohella aasialaisittain.

>>Janoinen persilja kokkaa suomalais-amerikkalais-brasialaisessa keittiössään erityisesti italialaisia ja ranskalaisia herkkuja. Lammaspullat liemessä on täydellinen sunnuntaiateria!

>>The Culinarista -palstan Kia hallitsee herkulliset ruuat. Viimeisimpänä olemme kuolanneet suklaafondant-jälkiruokaa.

>>52 Weeks of Deliciousnessia pitävä annemi on luvannut itselleen kokeilla vähintään yhtä uutta reseptiä joka viikko.  Olemme mieluusti tällä ruokamatkalla mukana. Omenapannaria on pakko kokata itsekin!

Lisäksi käytössäsi on laaja reseptiarkisto kaikkien Lilyn käyttäjien jakamista ihanista reseptestä!

1. Hae reseptejä

Voit hakea Lilyssä julkaistuja juttuja hakusanalla vaikkapa yhden raaka-aineen mukaan. Haku löytyy etusivulta oikealta ja sopii myös uusia reseptejä etsivälle. Esimerkiksi salaatti-hakusanalla löytyy 356 ideaa!

2. Selaile Ruoka & juoma -osiota

Klikkaa ylänavigaatiosta Koti-kategorian painiketta ja sitten vielä Kodin alakategoriaa Ruoka & juoma, niin voit skrollailla suodatettuna uusimpia ruoka-aihealueeseen merkittyjä juttuja. Inspiroivaa selailua!

3. Seuraa ruokapalstoja

Kun olet rekisteröitynyt Lilyyn, saat käyttöösi mainioita, selailua helpottavia toimintoja. Kun eksyt kiinnostavalle ruokapalstalle, ala seurata sitä (seuraamispainike löytyy palstan vasemmasta palkista). Saat ilmoituksen seuraamillesi palstoille tulleista uusista herkullisista jutuista sivun ylälaitaan. Hui hai ruokahuolet, Lily tarjoaa sinulle henkilökohtaisen reseptipankin!

3. Kirjoita omat reseptisi

Tuliko kokattua tosi hyvää pastaa? Keksitkö uuden tavan maustaa muffinit? Kävitkö hyvällä brunssilla? Kerro vinkkisi palstallasi myös muille Lilyn käyttäjille. Kirjoita juttu palstallesi ja valitse kategoriaksi Ruoka&juoma, niin ideoita etsivät löytävät reseptisi!

Pääkuva Fanni&Kanelin seesami-lohinuudelit, nam!

Helppoa ja herkullista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.