On mahtavaa olla sinkku, koska...

Toimitus

Johan se on Sinkkuelämän Samanthalta opittu, että onnellisuus ei ole kiinni parisuhteesta.

Yksin elävän elämässä on hetkiä, joista nauttia ja asioita, joista ottaa kaikki irti  ennen kuin oman elämän Mr. Big (tai väliaikainen Smith Jerrod) tulee vastaan.

1. Yksin pärjääminen on voimaannuttavaa Sinkku Charlize Theron (kuvassa) porskuttaa menestyselokuvasta toiseen, toimii naisten- ja eläintenoikeusjärjestöjen keulakuvana ja adoptoi vastikään pienen Jackson-pojan. ”Naiselle on voimaannuttavaa, kun hyväksyy sen, että on yksin ", Charlize on lausunut.

2. Aperitiivi, alkupalat, pääruoka… Ehkä vielä jälkkäri? Voit surutta syödä ulkona pitkän kaavan mukaan, sillä maksat vain oman ateriasi.

3. After work voi venähtää auringonkajastukseen asti, eikä sinun tarvitse selostaa kenellekään illan kulkua.

4. New York? Bali? Saariselkä? Vaikka kaikki tai ei mikään edellisistä, sinä saat päättää lomakohteesi itse. Voit myös jäädä kotiin löhöämään, jos siltä sattuu tuntumaan. Ei pakollisia pääsiäisenviettoja appivanhemmilla tai puolison suvun yhteisiä reissuja Gran Canarialle.

5. Kukaan ei ole huomauttamassa, jos syöt pussillisen karkkia. Kerralla. Jos päätät säästää osan herkuista huomiselle, ne eivät ole salaperäisesti kadonneet päivän aikana.

6. ”Sit tää kuppi menis tälle hyllylle…” Itsekseen höpöttäminen on helpompaa, kun kotona ei ole ketään kyseenalaistamassa mielenterveyttäsi tai kyselemässä ”sanoitko juuri jotain?”

7. Ystäville on aina aikaa.

Bridget Jonesin tapaan tiiviistä kaveriporukasta voi muodostua toinen perhe, ja aina löytyy olkapää, jota vasten nauraa tai itkeä. Ystäväporukassa voi myös viettää juhlapyhät ja nauttia seurasta, jonka on saanut itse valita.

8. Kymmenien eurojen kasvovoidepurkki ei hulahda tyhjäksi viikossa, kun kosmetiikan saralla valistumattomampi henkilö ei erehdy käyttämään sitä esimerkiksi käsien rasvaukseen.

9. Jos peti on petaamatta tai kaapissa ei ole yhtään puhdasta lautasta, ei tekemättömistä hommista tarvitse syyttää kuin itseään. Tavarat ovat juuri siinä, mihin ne jätitkin, ja säästyt hukkuneiden sukkaparien aiheuttamilta itkupotkuraivareilta.

10. Viettämällä paljon aikaa yksin opit tuntemaan itsesi. Itsetuntemuksen ansiosta tiedät mitä haluat mahdolliselta parisuhteelta, ja myös sen, mitä et todellakaan halua.

+ On myös ok, jos ajan kuluessa oivallat, ettet ehkä halua sitoutua laisinkaan. Kuka voisi väittää, ettei Sinkkis-Samatha vaikuta tyytyväiseltä?

Teksti: Siina Leppä, joka viihtyy erinomaisesti sekä yksin että yhdessä

Kuvat: Splashnews, www.rottentomatoes.com

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Jep. Sinkkuilu on parasta. Tai ainakin yksin asuminen.

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Amen! Terkuin Rouva Tarkiainen <3

(Ei varmistettu)

höpöhöpö. hyvässä parisuhteessa voi saada tuon kaiken, ja silloin ei tarvitse herätä aamuisin yksin. &lt;3

Saga (Ei varmistettu)

6. ”Sit tää kuppi menis tälle hyllylle…” Itsekseen höpöttäminen on helpompaa, kun kotona ei ole ketään kyseenalaistamassa mielenterveyttäsi tai kyselemässä ”sanoitko juuri jotain?

OSU JA UPPOS!!! niin ikävöin sitä aikaa kun vaan juttelin itsekseni :DDDD

Mahdoton Nainen

Miksi sinkkuudesta tai parisuhteesta pitää etsimällä etsiä hyviä puolia? Joo, molemmissa on tietenkin hyvät ja huonot puolensa, ja monesti ne ovat juurikin keskenään vastakkaisia. Mutta jos tuntuu sille että pitää erityisesti etsiä niitä hyviä puolia, niin ehkä ei olekaan niin sinut sen oman olemisensa kanssa kuin väittää olevansa. Olen onnellinen sinkkuna koska olen onnellinen itsessäni. Ja juuri samasta syystä olisin varmasti onnellinen myös parisuhteessa.

Laura Pollari
Laura de Lille

Aamen! :)

wanton (Ei varmistettu)

mutta entä kuin kaverit ja ystävät pariutuvat ja tuntee olevansa aivan yksin? yksin lomamatkat ja yksin juhlapyhät? mistä silloin voimaannuttavat tunteet ja ajatukset? mitä tehdä kun ei olekaan enää kellekään se ensimmäinen puhelinsoitto?

Samaa mietin kuin wanton. Ei kaikilla sinkuilla automaattisesti oo Bridget Jones tai Sinkkuelämää -tyylistä kaveriporukkaa, eikä läheskään aina voi valita just sellaista seuraa kuin haluaisi.

roxie

Hahaha, huippu kirjoitus! :) Vaikka olenkin ollut jo suhteessa onnellisesti neljä vuotta, voin samaistua nuihin kaikkiin :----D Tottahan se on, että kun Sen Oikean löytää, voi tehdä nuita kaikkea. Ainut asia, minkä itse olen huomannut olevan totta: kavereille jäi enemmän aikaa sinkkuna. Tosin, teen joka päivä tietoisen valinnan olemalla Miehen kanssa enemmän kuin ystävien, mutta uskon että ystäväni sen ymmärtävät. :) Sellaista sattuu, kun alkaa suhteeseen parhaan kaverinsa kanssa. :D

Black Velvet
Työyhteisö

Älkää ottako liian vakavasti:

 

1. On erittäin voimaannuttavaa, kun saa selvitettyä huuodoksi tai mykkäkouluksi yltyneen riidan. Sovintoseksi on parasta.

2. Ravintolassahan on mukava syödä puolison kanssa. Nykynainen ja -mies maksaa vain omat ruuat ja tietenkin päättää mitä syö...

3. Kun afterwork on venähtänyt aamuun asti, on mukava kun kotona odottaa jolle voi jakaa työkaverien juorut, ahdistavan pomon huonon käytöksen ja muiden parhaat mokat.

4. Kyllä parisuhteessakin voi ihan itse päättää, mihin lähtee lomalle, mutta ehkä on kivempaa kun vähän joustaa ja saa mukaan seuraa :)

5. Tälle ei voi mitään. Jos karkkipussi jää syömättä, niin se kyllä katoaa yön aikana...

6. Sehän on tosi hauskaa kuunneltavaa, kun puoliso höpöttää itsekseen.

7. Tämäkin on ihan itsestä kiinni, mutta voi se tehdä parisuhteelle hyvää, jos joskus viettää myös aikaa yhdessä

8. Onneksi mun puoliso osaa lukea.

9. Mitä ihmettä? Kun sänky jää petaamatta, niin parisuhteessa se usein löytyy pedattuna.

10. on niin väärin. Toinen ihminen on paras peili ja auttaa tuntemaan itsensä, mutta muuten kyllä allekirjoitan :) Tosin jo 10 vuotta parisuhteessa...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.