Mistä tietää, ettei mies ole enää kiinnostunut?

Toimitus

Olemme lukeneet kymmeniä ellemme satoja juttuja, joissa kerrotaan, mistä voi päätellä, että mies on ihastunut. Mutta mistä helkkarista tietää, että mies on salaa menettämässä kiinnostuksensa?

Löysimme vastauksen yllättävästä paikasta, teinilehti Seventeenistä (3/2012), joka listaa kolme kiinnostavaa pointtia, jotka vihjaavat, että toinen on tsekkautumassa ulos suhteesta:

1. Hän ei varaa kahdenkeskistä aikaa

Miestä ei haittaa, että tulet mukaan leffaan, kaljalle tai lomareissulle, mutta kun hän suunnittelee menojaan, olet lähinnä sivuhahmo. "Mennään tänään poikien kanssa leffaan, huomenna ulos ja pääsiäisenä laskettelureissulle. No joo, kyllä sä voit kai tulla mukaan, jos välttämättä haluat",  on harvoin merkki tulikuumista tunteista.

2. Lepertely loppuu, täysin

Seventeen-lehden mukaan siitä, että hellittelynimet putoavat puheesta ja suloiset sanat tekstiviesteistä, voi päätellä jo jotain. Me Lilyssä tosin kutsumme sitä jotain arjeksi, emme suhteen päättymisen merkiksi.

3. Valokuva kertoo enemmän kuin kaikki sanat

Jouduitko käytännössä katsoen pakottamaan miehesi yhteispotrettiiin Eiffel-tornin edessä? Jos mies näyttää yhteiskuvissanne onnettomalta, vaivaantuneelta ja tyhjäkatseiselta, hän ei välttämättä haluaisi seisoa valokuvien ulkopuolella, oikeassa elämässäkään vierelläsi.

 Toimituksessa selataan vanhoja pariskuntapotretteja ja valaistutaan. Nyt vaadimme sinua kelaamaamaan menneitä suhteitasi ja kertomaan:

Mistä sinä päättelit tai olisit voinut päätellä, että kumppani, mies tai nainen, oli menettänyt kiinnostuksensa?

Teksti: Jenna Kämäräinen, joka Lilyn tuottajana ja sosiaalisten medioiden tehokäyttäjänä haluaa lisätä, että myös siitä voi päätellä jotain, jos mies haluaa poistaa Facebookista parissuhteessa-statuksen eikä hän jaksa enää seurata blogiasi.
Kuva: 500 Days of Summer -elokuvan mieleen tuovasta rakkausleffasta Peter and Vandy

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Siitäkin voi päätellä, ettet esiinny perhekuvissa lainkaan. Voihan olla, että olet perheen pääkuvaaja, mutta jos mies ei halua ikuistaa sinua ollenkaan, jotain on tapahtunut...

Meillä korjattiin suhteen alkavaa vinoumaa sisustamalla, Nyt voidaan taas nyhjätä sohvalla yhdessä, kun aiemmassa järjestyksessä vaihtoehdot olivat että toinen on netissä ja toinen katsoo telkkaria.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eiköhän se se ollut, kun poikaystäväni sanoi autossa " kato miten hyvä perse tolla naisella on". Seuraavana viikonloppuna se oli jo tanssinut tälläisen "hyväperseisen" kanssa, kun halusi kokeilla miltä se tuntuu..

Urpo se oli. ei voi muuta sanoa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä kävi niin, että vaikka Eiffel-tornissa otettu yhteiskuva samppislaseineen olikin onnellista hymyä täynnä, niin matkan päätteeksi en saanutkaan laittaa sitä rakkaani facebook-sivulle, vaan hän poisti sen mitään sanomatta ja tunnustamatta tehneensä sen, kun ihmettelin kuvan katoamista, ja toisti sen, kun laitoin kuvan uudestaan. Tähän romanttiseen matkaan maailman rakkauspääkaupunkiin loppui suhteemme :(

laurafree
Laura loves

Jenna on väärässä! Mun mies ei koskaan vilkaisekaan mun Lily-palstaa, mutta se on musta kyllä kauheen kiinnostunut. Tai niinhän mä luulen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja meillä kyllä arkikin sisältää sisältää niitä hellittelynimiä ja suloisia tekstareita, toivottavasti aina!!

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Se ettei yhteistä aikaa löydy tai kaikki muut asiat menevät sen edelle, ovat varsin selkeä merkki. Kokemusta löytyy molemissa rooleista.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Laurafree, haluaisin olla oikeassa, joten sovitaanko että sun äijäsi on poikkeus, joka vahvistaa säännön?

Vierailija (Ei varmistettu)

Vierailija,
mäkään en haluaisi mitään yltiösöpöjä yhteiskuvia facebookiin, jotka on täynnä sampanjaa ja hattaraa.
Olen umpirakastunut poikaystävääni, mutta inhoan sitä, että facebookia pidetään perhealbumina.

En arvostele sinua, teillä juttuun varmaan liittyy muutakin, mutta mielestäni ei pidä ottaa loukkauksena sitä, jos ei halua pusipusikuvia nettiin, vaan pitää vähän yksityisemmän linjan. Eikä se tarkoita, että kumppani häpeäisi sinua tms., vaan ehkä vaan pitää julkisen profiilinsa suppeana. Perhekuvat kuuluu perhealbumiin

Luminosa

Kun seksi vähenee radikaalisti tai loppuu kokonaan. Eräs ystäväni totesi: "Siinä vaiheessa, kun ei enää huvita panna, ei kannata seurustella." Olen samaa mieltä.

Rysänpäältäkiinni (Ei varmistettu)

Ehkä minäkin olisin voinut havahtua vähän aiemmin, esim siinä kohdassa kun seksiä ei ollut ollut noin puoleen vuoteen (vrt. Luminosan kommentti yllä). Tai kun kommentti ostamaani - ja esittelemääni - mustaan pitsibodyyn oli mielenkiinnoton: jaa.

Mutta ei sitä siinä pienten lasten hoidossa ikään kuin "huomannut". Vasta kun siippa jäi ns. rysän päältä kiinni, tuli eron paikka. Siitä tiesin, että mies ei kai enää ollut niin kiinnostunut.

Jemina
No Sex and the City

Oi, Seventeen-lehti! Kyseinen läpyskä oli aika lailla teinivuosieni Raamattu. Tekeepä ihan mieli kipaista kiskalle ostamaan yksi, ihan vain nostalgian vuoksi...

Ja sitten itse aiheeseen. Sanoisin, että kannattaa miettiä mitä tapahtuu jos oma kiinnostus lopahtaa - aika lailla samat oireet ne ovat miehilläkin. Aloitteenteon loppuminen tai ainakin radikaali väheneminen on yleensä yksi aika pätevä merkki. Kun kahdenkeskistä aikaa/kivaa tekemistä/seksiä ei enää ehdoteta, ja sitä ehdotettaessa korkeintaan suostutaan innottomasti. Silloin on lopun alku yleensä käsillä.

huono tyttöystävä (Ei varmistettu)

Täytimme exän kanssa kerran leikkimielistä parisuhdekyselyä, jossa piti ruksia ominaisuuksia, jotka löysi toisesta. Kun näin hänen listansa, olin järkyttynyt: "laiska, turhamainen, itseään täynnä, huumorintajuton, tiukkapipo, epäluotettava (ja lista jatkui!)". Kaksi positiivista asiaa löysin, hyvännäköinen ja fiksu, muuta en. En tiennyt, että hän näki minut niin negatiivisessa valossa - kun yritin keskustella, että miksi noin paljon negatiivista ja niin vähän positiivista, hän suuttui eikä suostunut puhumaan. Oli se kyllä varsinnainen herätys, ja sen jälkeen alkoi uuden siipan haku.

lisaowen (Ei varmistettu)

Nimeni on LISA ja olen USA: sta, haluan käyttää tätä tilaisuutta kiittää suurta Agadagaa, joka todella teki elämäni miellyttävän tänään. Tämä loistava mies, tohtori Agadaga toi ihana mieheni takaisin minulle, minulla oli kaksi kaunista lasta minun aviomies, noin neljä vuotta sitten, minä ja mieheni ovat olleet yksi riita tai toinen, kunnes hän lopulta jätti minut yhdelle nuorelle naiselle. Tunsin, että elämäni on ohi ja lapset luulivat, etteivät he enää näe isäänsä. vahva vain lapsille, mutta en voinut hallita tuskaa, joka pahoinpitelee sydämeni, sydämeni oli täynnä surua ja tuskaa, koska olin todella rakastunut mieheni kanssa. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja toivovat aina, että hän tulee takaisin minulle, kunnes jonain päivänä tapasin hyvän ystävänni, joka oli myös sellaisessa tilanteessa kuin minä, mutta hänen ongelmansa oli hänen entinen poikaystävä, jolla hänellä oli ei-toivottu raskaus ja hän kieltäytyi ottamasta vastuuta ja hylkäsi hänet. Hän kertoi minulle, että minulla oli pieni tapaus ja että en olisi syytä huoleen siitä ollenkaan, joten kysyin, mikä oli ratkaisu ongelmalleni ja hän antoi minulle tämän suuren miehen. sähköpostiosoite.Olen epäilevä, jos tämä mies oli ratkaisu, otin yhteyttä tähän suuriin ihmiseen ja hän kertoi minulle, mitä tehdä ja minä teen heidät kaikki, hän sanoi minua odottamaan vain 72 tuntia ja että mieheni tulee ryömimään hänen polvilleen vain anteeksiantoa varten, joten minä uskollisesti tehin mitä tämä suuri mies pyysi minulta ja varmasti 72 tunnin kuluttua hän oli takaisin minulle jälleen yhteyttä Agadaga apuun tänään agadagaspiritualhome@gmail.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.