Mitä opimme kulttuurista tällä viikolla?

Toimitus

1. Siellä ne helisevät helkkyen, välkkyen koko tämän kuun, kauppakeskuksissa, radiossa, korvamatoina… Eivätkö Nissepolkka, Tonttu ja Tip tap uppoa sinuunkaan? Kuuntele Luminosan listaamat anti-joululaulut.

2. "Viimeinen kolmannes on pahaenteinen kuin lauma tien yli luikkivia mustia kissoja, ja siinä määrin elokuvallinen, että miltei tärisin kun tavasin viimeisiä sivuja kirjaston kahvilassa." Laurafree luki tajuttoman hyvän kirjan, jonka on kirjoittanut tajuttoman hyvä muusikko.

3. CD-levyjen kuolemaa ennustetaan, mutta ei hätää, vanhat kunnon älppärit palaavat pelastamaan pölyyntyvät levysoittimet. Jyri kertoo kehittymisestään lp-levyjen keräilijäksi, ota oppia.

4. Smes on listannut oman elämänsä kappaleiden aakkoset Laugh lines are not for sale -palstallaan. Mitä kappaleita keräisit omalle listallesi? Jaa elämäsi soittolista palstallasi! 

5. On trrrrraumaattista, kun lempi-tv-sarja loppuu. Klikkaa mua toiselle kierrokselle ja heti, vaativat lilyläiset, Emman eilen voittanut Iisa etunenässä.

Jep. Siinä ne olivat, viisi hyvää syytä skipata taas yhdet pikkujoulut ja jäädä kotiin peiton alle Lilyn ja hyvän kulttuurin kanssa. Voidaan hyvin ja lämpöisesti,

toivovat: Kati, Jenna ja Anna kaikki yhes koos

Kommentit

Ooooo! Pakko tehdä musa ABC, mahtava idea!!! 

Jenna Kämäräinen
Jenna K

You go girl!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.