Mitä opimme Lilyn tahtonaisilta tällä viikolla?

Toimitus

1. Laura de Lille kiitti unelmiaan lujittaneita urpoja ja jatkoi määrätietoisesti, kyynerpäitään käyttämättä oman unelmaelämänsä rakentamista.

2. Jemina on oppinut, että parhaimmat lahjat ja orgasmit saa omista kätösistä, ja tahtoo sen kunniaksi maailman söpöimmän vibraattorin ja pilluheijastimen.

3. Emilia oppi Kiinteistökuningatar Kaisan kohtaamisesta, että menestyksen ja rahan tavoittelussa ei ole mitään väärää, ja lupasi lopettaa ensi vuonna toisten kadehtimisen.

4. Roosa näytteli lyhytelokuvan pääosassa ja näki valmiissa filmipätkässä aluksi pelkkiä virheitä mutta lopulta oman rohkeutensa.

5. Ima de la Falaise -palstan Koko H. tahtoo ja aikoo hankkia esikoiselleen hyvät kummit, jotka eivät kanna turhaa tavaraa tai paineita, vaan ovat ystäviä ja vievät vaikka teatteriin.

+ Haaste: Ihana Mikihara oppi tänä vuonna, että  kiltteys kannattaa, kun vetää siinä rinnalla rajoja. Tee kuten Mikihara ja Mindeka ja listaa palstallesi, mitkä 11 asiaa sinä opit tänä vuonna!

Vahvaa vuoden viimeistä viikonloppua kaikille Lilyn mahtaville tahtonaisille ja -miehille toivottavat: Kati, Jenna ja Anna

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.