Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla?

Toimitus


1. Lilyssä himoittiin ananasta, inspiraatiota ja tupakkaa, keskusteltiin Slutwalkin tarkoituksesta ja lähetettiin mummolle terveisiä. Viikon kysymykset saavat varmasti jatkoa vastaisuudessakin!


2. Mini-malen näytti esimerkkiä ja puolusti itkemisen autuutta. Myös muut Itku-Iitat kertoivat, kuinka tunteet ilmenevät silmäkulmien kostumisena.


3. Kirja ei aina väänny elokuvaksi ilman mutkien suoristelelua. Annili ei ollut vakuuttunut RoskisprinssistäSarjakuvien heijastaminen valkokankaalle ei myöskään ole helppoa, mutta Miksou luottaa supersankareiden tenhoon.


4. Ina antoi ennakkoluuloille kyytiä ja tuli imaistuksi vampyyritarinoiden pauloihin. Suomalaisten vampyyrinovellien kokoelma Verenhimo sivuaa arkielämän ongelmia, kuten yksinhuoltajuutta ja työpaikkakiusaamista, mutta mukana on myös veret seisauttavaa meininkiä.


5.  Cassis haastoi lilyläisiä listaamaan kymmenen lempikauneudenhoitotarvikettaan. Ainakin kuivasampoo on kova sana!


PS. Muistathan rekisteröityä ja suositella omaa kauneustuotelemppariasi niin voit voittaa kivan Lily-kassillisen kosmetiikkaa! Arvontalaulun aika on maanantaina 8.8. klo 12.


Runollista viikonloppua toivottavat häitä juhliva Anna N., lutkakävelijä Kati, roadtrippaileva Anna K. ja lepäilyyn panostava Ninni.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.