Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla?

Toimitus

1. Kotiovelta avautuvat kimmeltävä meri ja koralliriutat, mutta jos ovessa ei ole lukkoa ja vessa ei vedä, onko paratiisissa asuminen vaivan arvoista? Indonesian-vahvistuksemme Jemma T pohtii asumisen tärkeimpiä asioita.

2. Onko kesäheila vielä nappaamatta? Sosiaalipornoa-palstan Herra X tarjoaa uskonvahvistusta: hymyllä pääsee pitkälle, ja kiinnostava nainen jää aina mieleen. Lue myös palstan toisen osapuolen Neiti Y:n julistus yhden yön juttujen puolesta.

3. Lilou's Crushin Hertta etsii ulkoleikit kestävää ja minimalistista toppahaalaria lapselle. Miksi ne ovat niin usein täynnä härpäkkeitä? Päivikki sen sijaan kaipaa lämpöhaalareita aikuisille. Trendsetterit hoi, olisi hommia ensi talveksi!

4. Kirjavelhomme Ina kuuluttaa yhtä lukutoukkaa jäseneksi Lilyn kirjallisuuspaneeliin Akateemisessa kirjakaupassa. Sinuako?

5. Ainakin Iisa ja Jyri ja ovat tulessa viikonlopun Flow-festivaalin esiintyjistä, ja jeminal kärsi festivaalivaatekriisistä. Anna K. puolestaan haaveilee Suvilahden hodareista. Söisitkö Can U Westin vai Hercules in Loven?


+ 1. Lily on Suomen kuumimmalla festarilla koko viikonlopun! Seuraa toimituksen palstalta, mitä bändejä ei kannata missata ja pääsevätkö ihmiset esittelemään  muitakin Flow-asuja kuin sadetakkeja.

Virkeää viikonloppua toivottavat festareilla töitä painava Anna N., mattopyykille suuntaava Kati ja huiveihin hurahtanut Anna K.

Kommentit

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.