Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla?

Toimitus

1. Haikailetko hyvän popin perään? Big Wave Riders pelastaa syyskuusi! Suomalaisbändin esikois-EP:stä intoilivat sekä Iisa että Jyri, joten suositukset ovat kunnossa. Niin on myös musiikki.

2. Mietitkö, miksi rakastuneet ihmiset näyttävät niin säteileviltä? Vieras Mies vinkkasi, kuinka levität ympärillesi elämäänsä tyytyväisen ihmisen auraa ihan ilman rakkaushormoneja  - ja saat siinä sivussa seuraa.

3. ...Ja Atlas Saarikoski muistutti, että rakkausloukku on naiselle turha ansa. Atlaksen hahmottelemat feminismin kahdeksan käskyä avasivat Lilyn Punakynä-palstan.

4. Kyllä ei ole Matti vaan Lily kukkarossa! Kerroimme alkuviikolla toimituksen jutussa kuinka säästät satasen kuussa, ja kommentointikentässä lilyläisten pihistelyinto pääsi valloilleen. Yksi käyttää vain käteistä, toinen ostaa käsienpesuaineen kolmen litran kanisterissa. Lue loput neroudet ja kerro omat vinkkisi täällä.

5. Suomalaiset kauneustoimittajat ja -bloggaajat puhuvat tällä hetkellä tasan kahdesta asiasta:  ensinnäkin siitä, kenellä on kestävin rusketus, ja toiseksi siitä, kuinka ihana on meikkitaiteilija Mariela Sarkiman uusi meikkiraamattu. Lue Lilyn oman kauneusgurun Saaran arvio Marielan Make-Up Bible-kirjasta

Parasta perjantaita toivottavat: Kati, joka ei enää tänä perjantaina istu näyteikkunassa vaan saunassa ja Jenna, joka pyyhkii syksyn harmauden ihmesienellä

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.