Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla?

Toimitus

 

1. Etkaisäänymuavarte-palstan Sanumaria ei usko, että sinkkuus on oma vika. Anonyymit kommentoijat taas uskovat olevansa amoreita. Nyt vaaditaan, että Lilyn viralliset sinkkubloggaajat Sanumaria ja Vieras mies menevät treffeille. Lilyn toimitus hurraa idealle.

2. Kaksi kokkipalstaa on parempi kuin yksi. Janoinen persilja testailee Kivistössä-kokkien reseptejä ja lisää niihin omat mausteensa. Kotikokit voivat valita, kumpi versio punaviini-salviarisotosta päätyy tekoon viikonloppuna.

3. Taidehistorioitsijan pitäisi tunnistaa 26 parrakasta miestä.  365 days of Wienin Klavvymix tunnisti kuvista 14, Lilyn toimitus, kröhöm, aika monta vähemmän. Onneksi aina voi palata lukemaan lilyläisten muita määritelmiä yleissivistyksestä.

4. Blodtørstin Tomi laannuttaa moraalista paniikkia. Antaa lasten katsoa perseenketkutusta, ei se tartu. Sen sijaan huorittelu tarttuu.  Rönsyssä kerrotaan, ketä on huoriteltu ja missä ja miksi se on perseestä.

5. Seuraava trendivaate on lippis, kertoo Aurora. Ja kappas, siihen luottaa myös Punakynä-palstan Atlas Saarikoski. Presidenttiin hän ei kuitenkaan luota, vaikka Tarjakin käyttää lippistä.

Onnistunutta viikonloppua kaikille toivottavat hyvistä asioista ilostunut Anna, kaverin synttäriherkkuja odottava Päivi ja rennot lomalaiset Jenna ja Kati.


 

Kommentit

Mari K.

"Rönsyssä kerrotaan, ketä on huoriteltu ja missä ja miksi se on perseestä."
Hahaha miten asiallista :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.