Mitä opimme tällä viikolla Lilyssä ihmissuhteista?

Toimitus

1. Uusi suhde on uniongelmien alku, tietää herraäks. Joskus leveä sänky tai erillinen makuuhuone saattaa olla ainoa mahdollisuus saada yökiehnääjä kuriin. Sängystä on ollut samalla palstalla enemmänkin puhetta. Nuha todellakin lähtee nussimalla, Neiti Yy tietää.

2. Pelon maantiede on saanut oman karttasovelluksen Egyptissä, kertoo Joanna. Toivottavasti kartta vähentää ahdistelua eikä vain tietyissä paikoissa liikkumista.

3. Aikuisuuden merkki on se, kun saa valvoa niin pitkään kun haluaa, mutta ei halua. Sanumaria kertoo, mistä muusta tietää, että on vanha.

4. Chjoko on tehnyt päätöksen yllätysraskautensa suhteen. Hän on mieluummin itsenäinen odottaja kuin yksinäinen odottaja, mutta neuvolasta saatu materiaali tuntui olevan eri mieltä.

5. Jemina vinkkasi tänään perjantaina järjestettävistä Valoa, Ei Väkivaltaa -kynttilämielenosoituksista, joita järjestetään naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Sytyttäkäämme kynttilä siis jo ennen adventtia!

Kiitos kaikille tästä huippuviikosta, hyvistä jutuista ja nasevista kommenteista!

Rauhaisaa viikonloppua toivottavat:

Matin, Tepon ja rakkauden äärellä keinuva Jenna, Kati, joka pohti tällä viikolla ihmisen suhdetta kirjahyllyyn  ja vaikeuksistaan voimaa ammentava Anna.

Kommentit

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Haha :D Mää en kyllä kertonut että mistä tietää olevansa vanha. Toivottavasti kukaan ei nyt pety pahasti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.